Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6splus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Abim gelecek ay amerikaya gidecek ordan bir tane iphone6splus istedim fakat kendisi yurtdışından daha önce gelirken aldığı telefonları pasaporta işlettiği için bu getireceği telefonu işleteblirmi pasaporta bilmiyoruz bende italyaya 26 ağustosda gittim 2 eylülde geldim onun amerikadan getirdiği telefonu ben pasaportuma işletebilirmiyim?
    Pasaporta işleme tamamlandıkdan sonra türkiyede garantisi geçerli olması için yapmam gereken birşey varmı?

• Yurt içine girdikten sonra 1 Ay kayıt yapma süreniz var.

Amerika cihazlarında türkiyede garanti yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

Yurt içine girdikten sonra 1 Ay kayıt yapma süreniz var.

E-devlette 2 ayı geçmemesi gerektiği yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Artık o süre 4 ay bazı amerika cihazlarının garsntisi var iyi araştırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Artık o süre 4 ay bazı amerika cihazlarının garsntisi var iyi araştırmak lazım.

Aklıma takılan soru şuan şu abimin amerikadan getirmiş olduğu telefonu ben kendi pasaportum ile kayıt yaptırabilirmiyim?

Geçen aylarda aim dubaiye gittiğinde kayınbiraderine bi iphone 6 aldı türkiyede garantisi varmış telefonun seri numaraları içinde A yazıyorsa amerika üretimi oluyor bu durumda 1 yıl türkiyede geçerli garantisi oluyormuş diye bilgi verilmiş.Doğrusunu yanlışını bilmiyorum.

https://www.turkiye.gov.tr/btk-imei-kaydet sitesinde şu bilgileri buldum.

Yurda giriş tarihiniz üzerinden 120 günden fazla zaman geçmemiş olmalıdır.
    Eğer İnternet bankacılığı kullanmıyor iseniz; harç bedeli vergi dairelerine ya da Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen bankalara, T.C. Kimlik numaranız belirtilerek yatırılmış olmalıdır.
    Eğer İnternet bankacılığı müşterisi iseniz, sisteme entegre bankaların İnternet şubelerini kullanarak ödeme yapabilirsiniz. Bunun için başvurunuzun bir sonraki aşamasında karşınıza çıkacak olan listeden bir banka seçerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.
    IMEI numaranızı, cihazınızın numara çevirme ekranına *#06# yazarak öğrenebilirsiniz.
    Kayıt işlemleri telefonunuzda *#06# tuşlandığında ekranda görülen IMEI numarası ile yapılmaktadır. Yanlış IMEI ile yapılan kayıtların iptali veya düzeltilmesi mevzuat gereği mümkün değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodGave -- 23 Ekim 2015; 21:10:33 >

• Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 1 ay bilgisini nerden aldınız acaba? Ben de 6 Eylül'de ülkeye giriş yaptım, şimdi yurtdışından gelme cihazı alıp kendi pasaportuma kaydettirmeyi düşünüyorum da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    İphone 5S 16GB
    7 yıl önce açıldı
    iPhone 5S Pil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.