Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
49
Favori
133.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Beyler bugün istanbul zeytinburnundan ip6s 64 gb silver A1688 modeli .. Almadan önce apple storeyi arayarak seri numarasından garantiyi teyit ettim. kavga gürültü 2500 tlye aldım

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: ahmethamdi55x

arkadaşıma abd den 6s plus aldırdım a1634 almış. diğeri yokmuş newyork apple mağazasında. apple ile telefonda görüştüm herseferinde farklı şeyler söylediler. bende garantisiz de olsa kullanıcam artık. forumda birkaç kişi a1687 a1688 de şebeke ve wifi az çekme problemi olduğunu söylemişlerdi, bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba.

A1633 WiFi az çekiyor

Bu ne bicim uretim agidir seriden seriye islemci,pil,performans,ekran,wifi cekim gucu bu kadar degismemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _CsMaNiA_

bu arada aldığım cihaz TSMC işlemcili

hocam bu 1633ler hakkında kesin bi bilgi yokmu garantili diyen var kapsam dışı diyen var. var var var yani...

Orijinalden alıntı: xXHeLLXx

quote:

hocam bu 1633ler hakkında kesin bi bilgi yokmu garantili diyen var kapsam dışı diyen var. var var var yani...

Bir de hayırlısı diyen var :). Gerçekten ben böyle bir rezalet görmedim. Dünya çapında telefon üretiyorum diyorsun garanti olayında bize soyut matematik yaptırıyorsun. Bir de telefonlarının işlemcilerin yarısı başka teknolojiyle diğer yarısı başka teknoloji ile üretilmiş. Türkiyede olsam her hatasına eyvallah derim note 5 alır geçerdim. Hatası çıktığında hiç olmazsa az para verdim derdim. Ne yazik ki Amerikada note 5 ler Türkiyedeki gibi ucuz değil. Bir de apple garanti konusunda kızıyoruz ama bildiğim kadarı ile samsungların hiç garantisi Türkiyede geçmiyor. Ama gene de apple cihazlarının arasında işlemci, ekran ve ses kalitesi farkları oluşması çok saçma. Eğer öyleyse farklı model olarak sat aralarınada fiyat farkı koy isteyen istediğini alsın. Sanki apple lotari parayı ver sonra şansına hangi cihaz denk gelirse. Umarım hepimize iyi memnun kalacağımız cihazlar denk gelir. İşimize sinerek güle güle kullanırız.

• quote:

quote:

Hocam apple store ile defalarca görüştüm ve 1633ler kesinlikle garanti görmüyor tr de. A1688 olmak zorunda

• deneme01234 D kullanıcısına yanıt
    Buradaki kafa karışıklığı yaşayan arkadaşları bir adım öteye taşımak üzeresiniz

O işlem sadece abd'den kontratlı alıp kısa süreli yurtdışına çıkıp orada da aynı kartla (att) ile kullanmak isteyenler için unlock yapımı. Yoksa siz kontratsız alıp kullanacaksanız rahatlıkla pay in full alıp burada kullanırsınız.

Diğer sorularınız yukardasıkça cevaplandı zaten.

Orijinalden alıntı: Photon77

quote:

quote:

Bir de hayırlısı diyen var :). Gerçekten ben böyle bir rezalet görmedim. Dünya çapında telefon üretiyorum diyorsun garanti olayında bize soyut matematik yaptırıyorsun. Bir de telefonlarının işlemcilerin yarısı başka teknolojiyle diğer yarısı başka teknoloji ile üretilmiş. Türkiyede olsam her hatasına eyvallah derim note 5 alır geçerdim. Hatası çıktığında hiç olmazsa az para verdim derdim. Ne yazik ki Amerikada note 5 ler Türkiyedeki gibi ucuz değil. Bir de apple garanti konusunda kızıyoruz ama bildiğim kadarı ile samsungların hiç garantisi Türkiyede geçmiyor. Ama gene de apple cihazlarının arasında işlemci, ekran ve ses kalitesi farkları oluşması çok saçma. Eğer öyleyse farklı model olarak sat aralarınada fiyat farkı koy isteyen istediğini alsın. Sanki apple lotari parayı ver sonra şansına hangi cihaz denk gelirse. Umarım hepimize iyi memnun kalacağımız cihazlar denk gelir. İşimize sinerek güle güle kullanırız.

yanlız şöyle bir şey var.. apple ürünlerini satarken...çok fazla kullanılan chipler hakkında bilgi vermiyor... hatta ram bilgisi bile vermiyor... :)
    dolaysıyla şöyle bir şeyi sorgulamaya imkan tanımıyor.. bir kardeşim 2gb ram dedik mi ? veya biz TSMC markalı chip kullandığımızı söyledik mi .. gibisinden.. yoksa böyle acık kapı koysalar aslında mahkemeye verilecek bir durum oluşuyor...

• quote:

quote:

quote:

Hocam apple store ile defalarca görüştüm ve 1633ler kesinlikle garanti görmüyor tr de. A1688 olmak zorunda

teşekkürler hocam cevap için bende az önce aradım banada a1688 cihazların garanti kapsamında olduğu a1633lerin kapsam dışı olduğu belirtildi
  • Rica ederim hocam .. A1688 modelini alın kafanız rahat etsin.. 6s gerçekten güzel cihaz olmuş 3d toucha hemen alıştım. Uygulamalarda uyumlu hale gelmeye başladı . Özellikle Touch ID felaket hızlı kilit ekranı bile gözükmüyor.. Şebeke çekim gücü cihazın gayet iyi 3G ve Wifi acayip hızlı

• 6s plus a1634 cihazım geldi bir sorun çıkmadı wifi çekim gücü şebeke vs. seri no ile sorguladım garanti kapsamında gözüküyor apple tr sitesinden , ama gerçekten öylemi bilmiyorum. yurtdışı cihazlara apple servisleri mi bakıyordu arkadaşlar nereye soralım sizce,

tsmc mi samsung işlemci mi bunlar model kodlarından anlaşılır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmethamdi55x -- 17 Kasım 2015; 11:17:36 >

Orijinalden alıntı: ahmethamdi55x

6s plus a1634 cihazım geldi bir sorun çıkmadı wifi çekim gücü şebeke vs. seri no ile sorguladım garanti kapsamında gözüküyor apple tr sitesinden , ama gerçekten öylemi bilmiyorum. yurtdışı cihazlara apple servisleri mi bakıyordu arkadaşlar nereye soralım sizce,

tsmc mi samsung işlemci mi bunlar model kodlarından anlaşılır mı

Sitede teknik destek veriyor gözüküyor ama apple store aradığınızda destek görmediğini söylüyorlar. En doğru bilgi için arayın zorluyu seri nosunu verin cihazın baksınlar ben öyle baktırıp aldım

• Arkadaşlar, bende apple teknik destek ile yaptığım konuşmada 1688 model numaralı cihazın Türkiye'de destek gördüğünü, diğer modellerin görmediği bilgisini aldım teyit ettim. Ancak T-Mobile'nin 1688 model numarasını satıp satmadıklarına ilişkin bir bilgileri yok, cihazları alanlar için soruyorum paketi açmadan kutunun üzerinde model numaraları yazıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceza2000 -- 17 Kasım 2015; 18:06:45 >

Orijinalden alıntı: ceza2000

Arkadaşlar, bende apple teknik destek ile yaptığım konuşmada 1688 model numaralı cihazın Türkiye'de destek gördüğünü, diğer modellerin görmediği bilgisini aldım teyit ettim. Ancak T-Mobile'nin 1688 model numarasını satıp satmadıklarına ilişkin bir bilgileri yok, cihazları alanlar için soruyorum paketi açmadan kutunun üzerinde model numaraları yazıyor mu?

Evet hocam kutu arkasında yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CsMaNiA_ -- 17 Kasım 2015; 18:59:14 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.