Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşın dediği gibi bir sıkıntı olmaz siz kendiniz tam olarak giriş tarihini biliyorsanız problem olmaz e-devlette soruyor çünkü.

Ama siz yinede her ihtimale karşı vergi dairesine harç parasını yatırdığınız gün hemen e-devletten işleminizi yapın bir sorun olursa vergi dairesinden o gün içinde parayı alabiliyorsunuz çünkü. Bir gün geçince o günün sayımı yapıldığı içini dilekçe vermeniz gerekiyor, 1-2 ayı buluyor paranızın hesaba yatması.
  • Beyler akrabam amerikada aralıkta dönücek 13 aralıkta yani 1 aralık veya kasım ayı içerisinde sipariş vermeliler şuandaki durum appstoreda 649 dolara olan t-mobile alsam tr de sıkıntı çekermiyim biliyorum amerikada çalışmıyor ama tr de kullanmak için t-mobile dan açtırma cart curt yapma gibi bi işlem yapacagızmı yoksa pasaporta geçirip kullanacagızmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperfex

Beyler akrabam amerikada aralıkta dönücek 13 aralıkta yani 1 aralık veya kasım ayı içerisinde sipariş vermeliler şuandaki durum appstoreda 649 dolara olan t-mobile alsam tr de sıkıntı çekermiyim biliyorum amerikada çalışmıyor ama tr de kullanmak için t-mobile dan açtırma cart curt yapma gibi bi işlem yapacagızmı yoksa pasaporta geçirip kullanacagızmı ?

Pasaporta kaybettirir sıkıntısız kullanacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Beyler akrabam amerikada aralıkta dönücek 13 aralıkta yani 1 aralık veya kasım ayı içerisinde sipariş vermeliler şuandaki durum appstoreda 649 dolara olan t-mobile alsam tr de sıkıntı çekermiyim biliyorum amerikada çalışmıyor ama tr de kullanmak için t-mobile dan açtırma cart curt yapma gibi bi işlem yapacagızmı yoksa pasaporta geçirip kullanacagızmı ?

Kaydettirip yazacaktiniz herhalde ozaman hocam net olması açısından son kez soruyorum T-mobile free contact 649 dolar olan iP6 siparişi veriyorum akrabaya,amerikada kullanamayacagım ama türkiyede herhangi bi sim takarak çalıştırabilecegim ?

• quote:

quote:

quote:

Kaydettirip yazacaktiniz herhalde ozaman hocam net olması açısından son kez soruyorum T-mobile free contact 649 dolar olan iP6 siparişi veriyorum akrabaya,amerikada kullanamayacagım ama türkiyede herhangi bi sim takarak çalıştırabilecegim ?

Aynen. Sıkıntı olmaz

• Hala stok sıkıntısı devam ediyor Amerika'da. Ne biçim iş anlamış değilim.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Öğle saatleri pick-up seçeneği aktif oluyor çoğu mağazada. Olmasa bile mağazaya gidip yerine göre 1-2 saat beklemeyle alabiliyorsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: duduco

Öğle saatleri pick-up seçeneği aktif oluyor çoğu mağazada. Olmasa bile mağazaya gidip yerine göre 1-2 saat beklemeyle alabiliyorsun..

Apple ın kendi mağazasından alınan T-Mobile Contract free cihazlar problemsizce burda çalışıyor değil mi?

Ekstra olarak yapmamız yada dikkat etmemiz gereken birşey var mıdır?
  • Çalışıyor getirip kullanan arkadaşlar hep yazdı. Ben 5 ve 5S te sorun yaşamadım. 6 için pazartesi dönünce bu kadar kişiye ilave ben de yazarım.
    İlave yapacak hiç bir şey yok webden alırsanız t-mobile contact free yi seçeceksiniz, mağazadan alırken contact free dediniz mi ellerinde ne varsa onu veriyorlar. Faturanın 650$ + vergi olduğuna dikkat edin yeterli.
  • Şu anda houston galleria mall de store un önündeyim.. her sabah heryerde kuyruk var çok az cihaz gelio.. tmobile olmuo çoğu zaman.. türkiyede sıkıntı yok dimi son karar.. alıorum bitane 6+ ??

• öncelikle merhabalar.

ilk sayfa ve son sayfayı okudum.benim almama daha çok var.yazın arkadaşım work and travel yapacak.şimdi ben arkadaşıma telefonu aldırmayı düşünüyorum.öncelikle soruları sıralim.
    1) 1den fazla getirebilir mi 3 4 tane yani daha fazla değil.getirdiği kadarını pasaporta rahatça kayıt edebilecek mi?
    2) getirdiği telefon için burda sadece pasaport harç vs parası vereceğiz sanırım. getirdiği telefona hattımı takınca sıkıntı yaratır mı? simlock-unlock muhabbetini tam kavrayamadım simlock kontratlı unlock kontratsız. unlock biraz daha pahalı sanırım arada ki fiyat farkı totalde ne olur?
    3) aynı zamanda ingiltere de yaşayan oturma izni olan bir tanıdık var.amerikayla arada sanırım 150 200 tl fark olacak değil mi?eğer ingiltere olursa yaza kadar beklemicem.
    4) amerika ve ingiltere dahil daha önce alan var mı? nerden aldığını unlock vs işlemlerini bir zahmet anlatabilir mi?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: yus49

öncelikle merhabalar.

ilk sayfa ve son sayfayı okudum.benim almama daha çok var.yazın arkadaşım work and travel yapacak.şimdi ben arkadaşıma telefonu aldırmayı düşünüyorum.öncelikle soruları sıralim.
    1) 1den fazla getirebilir mi 3 4 tane yani daha fazla değil.getirdiği kadarını pasaporta rahatça kayıt edebilecek mi?
    2) getirdiği telefon için burda sadece pasaport harç vs parası vereceğiz sanırım. getirdiği telefona hattımı takınca sıkıntı yaratır mı? simlock-unlock muhabbetini tam kavrayamadım simlock kontratlı unlock kontratsız. unlock biraz daha pahalı sanırım arada ki fiyat farkı totalde ne olur?
    3) aynı zamanda ingiltere de yaşayan oturma izni olan bir tanıdık var.amerikayla arada sanırım 150 200 tl fark olacak değil mi?eğer ingiltere olursa yaza kadar beklemicem.
    4) amerika ve ingiltere dahil daha önce alan var mı? nerden aldığını unlock vs işlemlerini bir zahmet anlatabilir mi?

teşekkürler

4 tane'ye kadar sıkıntı çıkmaz. 5.'de sıkıntı çıkar
    kendi pasaportuna sadece 1 tane işletebilir. daha doğrusu her pasaporta yanlızca 2 yılda sadece 1 telefon işletilebilir.
    pasaporta işletmek için 100 lira gibi bir ücret alıyorlar.
    full price dediğimiz 699 799 899$ olanlardan alırsanız unlock modelleri almış olursunuz. 299 399 499 olanlaran değil !! simlock olupta türkiyede kullanılanlarda var bu mevzu çok derin. arkadaşınıza tek diyeceğiniz 699 799 899$ olanları alsın. zaten 299 399 499 olanları sadece amerika vatandaşlarına veriyorlar onları istesede alamaz.
    ingiltere amerikadan çok daha pahalı olacak hatta neredeyse türkiyeye yakın olur.

Apple store'dan alyorsun havaalanından giriş yapıyorsun evine gidiyorsun herzamanki sim kartını takıp telefonu kullanmaya başlıyorsun. sonra 1 ay içinde herhangi bir operatöre gidip pasaportunu ve telefonun imei'sini verip, 100 lirayıda bayılıp çıkıyorsun. Kalanını onlar hallediyor
    geldikten sonra 1 ay içinde kaydettirmezsen pasaportun kapanır, tekrar yurt dışına çıkıp girmen gerekir. türkiyeye geldiğin anda simi takıp kullanmaya başlayabilirsin, 60 gün kayıtsız kullanma limitin var. 60 günsonra hat kesilir ve kayıtn yaptırman istenir.

• quote:

quote:

öncelikle merhabalar.

teşekkürler

kendi pasaportuna sadece 1 tane işletebilir. daha doğrusu her pasaporta yanlızca 2 yılda sadece 1 telefon işletilebilir.
    full price dediğimiz 699 799 899$ olanlardan alırsanız unlock modelleri almış olursunuz. 299 399 499 olanlaran değil !! simlock olupta türkiyede kullanılanlarda var bu mevzu çok derin. arkadaşınıza tek diyeceğiniz 699 799 899$ olanları alsın. zaten 299 399 499 olanları sadece amerika vatandaşlarına veriyorlar onları istesede alamaz.
    ingiltere amerikadan çok daha pahalı olacak hatta neredeyse türkiyeye yakın olur.

Apple store'dan alyorsun havaalanından giriş yapıyorsun evine gidiyorsun herzamanki sim kartını takıp telefonu kullanmaya başlıyorsun. sonra 1 ay içinde herhangi bir operatöre gidip pasaportunu ve telefonun imei'sini verip, 100 lirayıda bayılıp çıkıyorsun. Kalanını onlar hallediyor
    geldikten sonra 1 ay içinde kaydettirmezsen pasaportun kapanır, tekrar yurt dışına çıkıp girmen gerekir. türkiyeye geldiğin anda simi takıp kullanmaya başlayabilirsin, 60 gün kayıtsız kullanma limitin var. 60 günsonra hat kesilir ve kayıtn yaptırman istenir.

teşekkürler bilgiler için hocam sağolun.en mantıklısı abdden almak 800 900tl cepte kalacak görünen.garantilik birşey olduğunda diğer yaza arkadaşım yine gidecek halleder.yaza kadar bekleyelim bakalım belki daha hoşuma giden bir telefon çıkar her türlü abdden almak en iyisi.
    tekrar teşekkürler

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Dostum pasaport kayıt ettirme hakkıda uzatıldı 2 ay içinde giriş-çıkış yaptırman yeterli. Ben daha bir ay içinde bir telefonuma yaptırdım 50.gün civarıydı problem olmadı. Dediğin gibi önceden bir ay bile beklenmeden kapanıyordu telefon ama onuda 60 güne çektiler.

Bu arada telefon kayıt parası yani harç 120TL. Valla burda operatörler 40-50 TL'den aşşasına bu işlemi yapmıyorlar tanıdık olmadanda bedava yapanına rastlamadım ben:) O yüzden en sağlamı e-devletten yapmak bedava :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Dostum pasaport kayıt ettirme hakkıda uzatıldı 2 ay içinde giriş-çıkış yaptırman yeterli. Ben daha bir ay içinde bir telefonuma yaptırdım 50.gün civarıydı problem olmadı. Dediğin gibi önceden bir ay bile beklenmeden kapanıyordu telefon ama onuda 60 güne çektiler.

Bu arada telefon kayıt parası yani harç 120TL. Valla burda operatörler 40-50 TL'den aşşasına bu işlemi yapmıyorlar tanıdık olmadanda bedava yapanına rastlamadım ben:) O yüzden en sağlamı e-devletten yapmak bedava :)

Yeni e devlet olayını ve giriş çıkış süresininde artırıldığını bilmiyordum ben teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

öncelikle merhabalar.

teşekkürler

teşekkürler bilgiler için hocam sağolun.en mantıklısı abdden almak 800 900tl cepte kalacak görünen.garantilik birşey olduğunda diğer yaza arkadaşım yine gidecek halleder.yaza kadar bekleyelim bakalım belki daha hoşuma giden bir telefon çıkar her türlü abdden almak en iyisi.
    tekrar teşekkürler

Ne demek hocam, yeni e devlet'ten telefon kaydettirme olayı Başlamış ücretsiz falan oluyormuş bi araştır istersen

• Arkadaşa iphone 6 için sipariş vermiştik , apple store da çalışır mı bilemeyiz demişler acil olduğu için 4 sayfayı okuyabildim, contrast free t mobile için t mobile ı arayıp açtırmak gerekiyor mu ?
    Birde arkadaş 8 iphone getirecek bir sorun olur mu gümrükte
  • quote:

Orijinalden alıntı: panama

Arkadaşa iphone 6 için sipariş vermiştik , apple store da çalışır mı bilemeyiz demişler acil olduğu için 4 sayfayı okuyabildim, contrast free t mobile için t mobile ı arayıp açtırmak gerekiyor mu ?

sadece arkadaşın yani tek kişi geçirecekse geçemez.
    699 799 899$ olanlardan aldıysa burada sıkıntısız kullanırsınız sadece pasaporta işletip
  • quote:

quote:

Arkadaşa iphone 6 için sipariş vermiştik , apple store da çalışır mı bilemeyiz demişler acil olduğu için 4 sayfayı okuyabildim, contrast free t mobile için t mobile ı arayıp açtırmak gerekiyor mu ?

699 799 899$ olanlardan aldıysa burada sıkıntısız kullanırsınız sadece pasaporta işletip

Teşekkürler 4 adet e düşmüş , birini kutudan çıkartıp cebine koyacakmış . Peki t mobile a kayıt sorunu yok değil mi
    Saygılarımla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler 4 adet e düşmüş , birini kutudan çıkartıp cebine koyacakmış . Peki t mobile a kayıt sorunu yok değil mi
    Saygılarımla

dediğim gibi full price (699 799 899) olanları alırsa sorun çıkmaz. t mobile ile alakası yok o telefonların sadece reklam amacıyla fişe adını bastırıyor t mobile.
    ama 199 299 399$ olanlar kontratlı ve sadece t mobile çalışır onlarda. zaten arkadaşın amerikan vatandaşı değilse kontratlı olanları istesede alamaz.
    Yardımcı olduysam ne mutlu

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.