selam herkese. tanıdığım salı günü dönecek ve bende iphone 3g nin kontratsız ve sim kilitsiz satıldığını duydum. acaba nerden alabilirim ve kaça? bildiğiniz internet sitesi varsa link yazarsanız çok sevinirim. cevaplayanlara çok teşekkür ederim.
yok mu bir bilen. tanıdığım salı biniyor uçağa. o yüzden salıdan önce davranıp haberdar etmem lazım onu.
Sıfır 3g satılır mı ki? Ayrıca amerikadan simkilitsiz alma şansı yok bildiğim kadarıyla hiçbir model için. Hepsi içinden at&t kartla çıkıyor.
benim son duyduğum artık 3g ler simkilitsiz satılacağı yönünde. o haber 2 ay falan oldu çıkalı. ip4 çıkınca bu haber çıkmıştı. ama 3g leride satıyorlardır herhalde diye düşünüyorum
en son amerika dan 3Gs aldığımda simkilitsiz bulamamıştım hiç bir yerde.. ayrıca 3g lerin satıldığını da zannetmiyorum şu anda.. yine de bestbuy a ya da apple store a gidip bi sorabilirsin
Bestbuy cogu yerde kontratsiz satmıyor. Kontratsizda satsa gidip 3GS alınmaz orsam. Size tavsiyemwww.craiglist.com sitesine bir bakın gittiğinizde. 2. El ne ararsanız var sitede ama sıfır ürünlerde var inceleyin. 300 dolara kutusunda ciziksiz 3GS 16 gn aldım kendime. Arkadaslarımdan da 200 dolara 3g alanlar 430 dolara jelatinli 0 hiç açılmamış vibrant alan yine 250 dolara htc hd2 alanlar oldu. Hemde adamı arıyorsunuz ayağınıza getiriyor ürünü beğenirseniz alıyosunuz tavsiyem o siteyi hergüne takip edin bir sürü ilan yayınlanıyor hergün. Temiz alışveriş oluyor.
3gs 8 gb var sıfır durumda şu an 499 dolara bestbuy da
4 16 gb 599 dolar
iphone 4 al 100 lira fazla verip..
hem 16 gb hem iphon 4 :)
en mantıklı yer best buy dan almak önce mırın-kırın ediyorlar kontratsız için ama veriyorlar ,best buy ın sitesine girip inceleyebilirsin, zaten sadece 3Gs ve 4 serisi var sim-kilitsiz bulmanda teknoloji mağzalarında imkansız denebilir
işin özü best buy a gidip 100 dolar daha fazla verip 600 dolara iP 4 alman olacaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme