Şimdi Ara

Amerikadan gelen iphone'uma bir çözüm yolu lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone6 plus kullanıcısıyım

Telefonum yavaş şarj oluyor(20 dkda %2-3),hatta bazı orjinal cihazları bile algılamıyor

Gece sarja bırakıyorum sabah %100 kesinlikle olmadı özellikle şu son 1-2 haftadır

Hep % 67-80 falan,

%3-4 ken bi anda kapanma sorunu var, şarja takıyorum anında açılıyor mesela.

Telefonu amerikadan almıştım. Garanti falan nasıl oluyor hiç bilmiyorum telefon ilgi alanım değil.

Arkadaşıma sordum apple - pupa / kayseriforum buraya götür alırlar hatta çizik falan yoksa yenisiyle değişirler dedi.

Öyle bi imkanım var mı? Telefonda çizik yok. Eğer öyle bi imkanım varsa farkı verip 6s plus 64 gb alabilir miym?

Veya model değişmiyorsa aynı modelin 64ünü alabilir miyim?

Çok absürt temel bilgi eksikliklerim cahilliklerim olabilir olduysa kusura bakmayın yardımınıza ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MajoooR kullanıcısına yanıt
    Telefonun Türkiye'ye uyumlu model numarası olması gerekli (A1688 vs.) Eğer uyumlu numaraların dışındaysa burada herhangi bir işlem yapamazsınız. Öncelikle model numarasını kontrol edin.
    Yenisi ile değişim birebir aynı model hafıza ile olur herhangi bir farklılık yapamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaOzcelik

Telefonun Türkiye'ye uyumlu model numarası olması gerekli (A1688 vs.) Eğer uyumlu numaraların dışındaysa burada herhangi bir işlem yapamazsınız. Öncelikle model numarasını kontrol edin.
    Yenisi ile değişim birebir aynı model hafıza ile olur herhangi bir farklılık yapamazsınız.

Hocam model no : A1524

Bu model no türkiyede geçerli mi?

Tamam değişiklik olmasın peki bu şikayetlerime göre sizce yeni telefon gönderme ihtimalleri var mı yada sorunumu çözebilirler mi?

Edit: ek olarak sormayı unutmuşum

garantiye gönder - bekle,teslim al işi ortalama kaç gün veya hafta sürüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoooR -- 12 Nisan 2016; 22:47:53 >
  • Sorgulattığımda böyle bi ekran geliyor hocam,
    Götürsem alıp yardımcı olurlar mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Amerikadan gelen iphone'uma bir çözüm yolu lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoooR -- 12 Nisan 2016; 23:02:40 >
  • Cihazın garantisi yok dostum anca kendin tamir ettireceksin .... Geçmiş olsun

• istanbuldaysan iyice araştır , bayilere giderek
    O model numarası hakkında bir bilgim yok. Apple'ı arayarak bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz. Garanti süresi dolmuş fakat siz Apple'ı arayın model numarası hakkında yani serviste işlem görür mü onu öğrenin. Eğer olumlu yanıt gelirse randevu alıp gidin store a belki değişim olabilir ama düşük bir ihtimal bazen öyle istisnalar yapılabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    iPhone 6 Plus için a1524 no'lu model'in Türkiye'de garantisi geçer Apple müşteri hizmetleri ile görüşüp size en yakın yetkili servisten ücret karşılığında batarya yada cihaz değişimi yaptırabilirsiniz.

Not : Garanti süresi bitmemiş olsaydı ücretsiz değişim olurdu.

Not 2 : Farklı bir cihazla değişim olmaz bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 13 Nisan 2016; 18:56:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachel Corrie

iPhone 6 Plus için a1524 no'lu model'in Türkiye'de garantisi geçer Apple müşteri hizmetleri ile görüşüp size en yakın yetkili servisten ücret karşılığında batarya yada cihaz değişimi yaptırabilirsiniz.

Not : Garanti süresi bitmemiş olsaydı ücretsiz değişim olurdu.

Not 2 : Farklı bir cihazla değişim olmaz bu arada.

Servise verdiğimde garantim bittiği için ortalama ne kadar bi ücret çıkar?

Mesela batarya için ücret ödeyip versem cihazıda değişme şansım var mı? Yeni cihaz gönderebilirler mi?

Pil : 275 ₺

Yeni cihaz : 1200 ₺

Fiyat listesi :https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 14 Nisan 2016; 0:13:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachel Corrie

Pil : 275 ₺

Yeni cihaz : 1200 ₺

Fiyat listesi :https://support.apple.com/tr-tr/iphone/repair/service/pricing

Teşekkürler yardımın için, eline sağlık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.