Şimdi Ara

Amerikadan gelen Iphone 3G !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir arkadaşım amerikadan i phone 3g getirmek istiyor ancak türkiye kullanılabiliyor mu eğer kullanılıyorsa nasıl yapabiliriz acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

• Şu an telefon olarak değil sadece ipod olarak kullanabilirsiniz ama yakın zamanda Kırılacak ve kullanıma açılacaktır. Cihazı getirdikten sonra kayıt yaptırmanız gerekecektir. Bunun için ise yurtdışı pasaport giriş çıkış olan biri gerekecek bu kadar şimdilik.
  • DEV TEAM hala kıramadı mı bu aleti
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumcuabi

DEV TEAM hala kıramadı mı bu aleti

kırmıştı birisi bi yerde okumuştum ama yanlışta olabilir
  • kadikoyde tlfncu bana 3g getirdiler kirdim dedi bilmiyorum artik yalan gercek ama adam cok azimli biri kafaya taktimi halledemeyecegi sey yok
  • kım bu adam dukkan ismi vs paylasabılırmısın bızımle? yada yerini tarif edebilirmisin?
  • Ya dünyada kırılmadı daha , Kadıköydeki Türkçe konuşmaktan aciz krolar mı kıracak? Önüne gelen telefoncu oldu, yapmayın etmeyin böylelerine inanıp bağlanıp ne prim ne de para vermeyin!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yere dusurup kirmistir ancak

quote:

Orjinalden alıntı: reiis

kadikoyde tlfncu bana 3g getirdiler kirdim dedi bilmiyorum artik yalan gercek ama adam cok azimli biri kafaya taktimi halledemeyecegi sey yok
  • hayr canm 3g yi kirdilarda arkadasin iphonu nasil alcakmis bana onu bi anlat bizde faydalanalim ben suan amerikadayim contratsiz satilmiyo bi numarasi varsa bizde yapip alalim iphonu gelelim canm ulkemize :)
  • turbo sım diye sim karta takılan bır aparatla kullanılabiliyormus ıphone 3g! ama ne kadardır kac paradır nerde bulunur bılmıyorum! bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim!
  • acele yok onunda zamanı var calısıyolardır umarım adam akıllı kırılınca bısıler olucak piyasada
  • quote:

Orjinalden alıntı: EHABERDAR

turbo sım diye sim karta takılan bır aparatla kullanılabiliyormus ıphone 3g! ama ne kadardır kac paradır nerde bulunur bılmıyorum! bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim!

tam stabil calismiyor henuz, 1-2 saat calisip no service e dusebiliyormus
    3g calismiyormus ama turkiyede yok zaten
    kesin calisip calismadigi belli degil henuz
  • şu sitede para ile 3g nin kırıldıgı yazıyor

http://www.unlock-iphone3g.com
  • http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=46861&page=5

Calistigi dedikodusunu kendileri yayiyor gibi, satip ortadan kacabilirler..
    Emin degilim ama ispatlanmis bir sey yok
    Buradan takip edebilirsin:
    http://www.hackint0sh.org/forum/forumdisplay.php?f=124

• burda telefon dısnda her amacla kullanabılr su an ıcın kırılamadı dıye bılıyorum ama
  • Kırılması çok zor.Başınızın derde girme ihtimalini de göze almayı unutmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMaDaNTe

Kırılması çok zor.Başınızın derde girme ihtimalini de göze almayı unutmayın.

3G kırıldı hatta 1 haftayı rahat gecti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takao

quote:

Orjinalden alıntı: forumcuabi

DEV TEAM hala kıramadı mı bu aleti

kırmıştı birisi bi yerde okumuştum ama yanlışta olabilir

eet kırmıştı birisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.