arkadaşlar bir arkadaşım amerikadan i phone 3g getirmek istiyor ancak türkiye kullanılabiliyor mu eğer kullanılıyorsa nasıl yapabiliriz acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Şu an telefon olarak değil sadece ipod olarak kullanabilirsiniz ama yakın zamanda Kırılacak ve kullanıma açılacaktır. Cihazı getirdikten sonra kayıt yaptırmanız gerekecektir. Bunun için ise yurtdışı pasaport giriş çıkış olan biri gerekecek bu kadar şimdilik.
DEV TEAM hala kıramadı mı bu aleti
quote:
Orjinalden alıntı: forumcuabi
DEV TEAM hala kıramadı mı bu aleti
kırmıştı birisi bi yerde okumuştum ama yanlışta olabilir
kadikoyde tlfncu bana 3g getirdiler kirdim dedi bilmiyorum artik yalan gercek ama adam cok azimli biri kafaya taktimi halledemeyecegi sey yok
kım bu adam dukkan ismi vs paylasabılırmısın bızımle? yada yerini tarif edebilirmisin?
Ya dünyada kırılmadı daha , Kadıköydeki Türkçe konuşmaktan aciz krolar mı kıracak? Önüne gelen telefoncu oldu, yapmayın etmeyin böylelerine inanıp bağlanıp ne prim ne de para vermeyin!!!
kadikoyde tlfncu bana 3g getirdiler kirdim dedi bilmiyorum artik yalan gercek ama adam cok azimli biri kafaya taktimi halledemeyecegi sey yok
hayr canm 3g yi kirdilarda arkadasin iphonu nasil alcakmis bana onu bi anlat bizde faydalanalim ben suan amerikadayim contratsiz satilmiyo bi numarasi varsa bizde yapip alalim iphonu gelelim canm ulkemize :)
turbo sım diye sim karta takılan bır aparatla kullanılabiliyormus ıphone 3g! ama ne kadardır kac paradır nerde bulunur bılmıyorum! bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim!
acele yok onunda zamanı var calısıyolardır umarım adam akıllı kırılınca bısıler olucak piyasada
quote:
Orjinalden alıntı: EHABERDAR
turbo sım diye sim karta takılan bır aparatla kullanılabiliyormus ıphone 3g! ama ne kadardır kac paradır nerde bulunur bılmıyorum! bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim!
tam stabil calismiyor henuz, 1-2 saat calisip no service e dusebiliyormus 3g calismiyormus ama turkiyede yok zaten kesin calisip calismadigi belli degil henuz