Şimdi Ara

Amerikadan gelecek uncharted 3 hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikadan uncharted 3 aldırıcam türkçe dil seçeneği var mıdır ? cihazım pal aynı zamanda regıon free olmasından sorun cıkmaz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

Amerikadan uncharted 3 aldırıcam türkçe dil seçeneği var mıdır ? cihazım pal aynı zamanda regıon free olmasından sorun cıkmaz sanırım

Türkçe Uc3 sadece Türkiyede var.
    Oyunların hepsi region freedir zaten.
  • ok cok tesekkurler yanı turkıyeden alacagız anlasıldı
  • Artık oyunların dil seçme ayarlarında her dil olmalı, bölgeye özel olmamalı bence. Ama böyleside iyi, en azından Türkiye'den almak şart.
  • quote:

ok cok tesekkurler yanı turkıyeden alacagız anlasıldı

Oyun Türkçe olabilir, önemli olan oyunun kodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: game over07

quote:

Hayır oyun Türkçe olmayacak ve aksine Kod'un hiç bir önemi yok. US PSN Hesabı açarak kodu kullanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

quote:

Hayır oyun Türkçe olmayacak ve aksine Kod'un hiç bir önemi yok. US PSN Hesabı açarak kodu kullanabilir.

oyunun kodu derken online pass den bahzetmedim . mesela BCES 01175 gibi kod olursa Türkçe olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oyunun kodu derken online pass den bahzetmedim . mesela BCES 01175 gibi kod olursa Türkçe olur

Bu bahsettiğin kod , her ülkenin ( Pal / Us vs ) farklı diye biliyorum. 1 Bölge veya 2.Bölge farklı oluyor hep yani bölge neyse bu numaralarda hep o şekilde aynı oluyor .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu bahsettiğin kod , her ülkenin ( Pal / Us vs ) farklı diye biliyorum. 1 Bölge veya 2.Bölge farklı oluyor hep yani bölge neyse bu numaralarda hep o şekilde aynı oluyor .

Alıntıları Göster
    evet doğru söylüyorsunuz fakat forumdan bir arkadaş almış oyunu yabancı bir siteden.fakat oyunu verdiğim koddanmış.oyunun üstünde Türkçe yazmamasına rağmen oyunda Türkçe dil seçeneği varmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi game over07 -- 1 Ağustos 2012; 15:16:49 >

• quote:

evet doğru söylüyorsunuz fakat forumdan bir arkadaş almış oyunu yabancı bir siteden.fakat oyunu verdiğim koddanmış.oyunun üstünde Türkçe yazmamasına rağmen oyunda Türkçe dil seçeneği varmış...

Bunlar istisnaî durumlar . Arada olur , birşey diyemem...
  • Uncharted 3' de bütün bölgelerde Türkçe dil seçeğini var diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercenary.

Uncharted 3' de bütün bölgelerde Türkçe dil seçeğini var diye biliyorum.

Evet öyle diye biliyorum. Sadece inFamous'da Bölge'ye özeldi sanırım. Killzone'da olabillir ama Uncharted ve Gran Turismo 5'de yokdu öyle bir şey.
  • KillZone 3 ve GT5'te - bu oyunların toplamı olarak , 10 tane disk almışımdır - 5-6 Tane KillZone 3 5'i TR / 1 ABD olmak üzere Hepsinde Türkçe Dil vardı .

GT5'te aynı şekilde mevcuttu. lnfamous ülkemize özel çıktı . Açıkçası Uncharted 3'Te varmı böyle bir bölge ayrımı bilmiyorum ama varsada ülkemiz dışında yok Türkçe destek .
  • Ben Almanya'dan aldim ve oyun tamamen Turkce... Fakat bolge kodu farkindan dolayi Turkce olmayabilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.