Bildirim
amerikadan cips getirsem tutarmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ya tutarsa? -
Dr. Pepper getirsen belki bilenler alır ama cipsin satacağını çok sanmıyorum. -
Bakkal varsa getir su gibi satarsin meraktan icer herkes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatı ucuz tutarsan peynir ekmek gibi satar. -
Amerikadan GELDİ yaz %100 karla bile satarsın.
Liseliler hava atmak için alır. -
Hocam sen büyük çapta yapmak istiyorsan çok zor.Kola kesinlikle olmaz çünkü Coca Cola'nın bütün dağıtım hakkı Anadolu Gruba ait Cipside fritolay kendisi getiriyor diye biliyorum ha eğer böyle şu yabancı ürünlerin satıldığı tarzda bir dükkan olursa belki tutar şu an en mantıklı iş nutella&go falan getirmen ankarada satan yerler var ben alıyorum mesela -
quote:
Orijinalden alıntı: Solarian
Hocam sen büyük çapta yapmak istiyorsan çok zor.Kola kesinlikle olmaz çünkü Coca Cola'nın bütün dağıtım hakkı Anadolu Gruba ait Cipside fritolay kendisi getiriyor diye biliyorum ha eğer böyle şu yabancı ürünlerin satıldığı tarzda bir dükkan olursa belki tutar şu an en mantıklı iş nutella&go falan getirmen ankarada satan yerler var ben alıyorum mesela
yok hocam o kadar değil biraz kar etsem yeter bu nutella&go nun fiyatı çok pahalı elimde kalırsa kötü olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ugur851
Dr. Pepper getirsen belki bilenler alır ama cipsin satacağını çok sanmıyorum.
İstanbul'da nerede bulabilirim? Dr. Pepper'ı uzun zamandır içmek istiyorum. Skillet'te John Cooper her konser öncesi, sonrası içiyordu. Hep canım istemiştir. -
AVM'lerde olan küçük mağazalarda falan Türkiye'de bulunmayıp Amerika Avrupa dan gelen ürünler aşırı pahalı oluyor. O kadar pahalı satmayacaksan tutabilir. -
alın hocam ben de alırım tabii çok pahalı olmazsa
-
Dr. Pepperı ben de alırım çok merak ediyorum tadını. O cherry coca cola da iyiymiş onu da alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
madem türkiyedeki dağıtım hizmetinin %100 ünü üstleniyorlar, neden tüm ürünleri getirmiyorlar?Vişneli kola burada da satılır bence
gerçi yine de buna üreten firma karar verir değil mi ?
sonuç: fail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pringles -- 22 Ağustos 2012; 16:41:57 > -
Türkiye'ye gelmeyen ürünleri barındıran ve tüm Türkiye'ye pazarlayan bir şirket kurup zengin olabilirsin tabi sermaye ve bilgi lazım. En ucuz yol nedir getirmek için, bu ürünlerin vergi olayı nedir, pazarlamak için nasıl bir kuruluş kurmak lazım vs. ama bu iş bayağı garanti para olur bence -
Çok yanlış ürünler belirlemişsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Preszsbuild
Türkiye'ye gelmeyen ürünleri barındıran ve tüm Türkiye'ye pazarlayan bir şirket kurup zengin olabilirsin tabi sermaye ve bilgi lazım. En ucuz yol nedir getirmek için, bu ürünlerin vergi olayı nedir, pazarlamak için nasıl bir kuruluş kurmak lazım vs. ama bu iş bayağı garanti para olur bence
hukuk vs. çeşitli şeylerle engellenmiyorsa çok parlak bir fikir, ileride sermayem olsa yaparım o kadar parlak, kusura bakmazsınız değil mi hocam
edit:yazım yanlışı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pringles -- 22 Ağustos 2012; 16:47:32 >
-
Cipsler tutmaz gibime geliyo fakat kolalar tutar -
quote:
Orijinalden alıntı: b437
Çok yanlış ürünler belirlemişsin.
hocam oreo getiricem o %100 satar sanırım. başka ne getireyim sizce -
quote:
Orijinalden alıntı: Kemâl
quote:
Orijinalden alıntı: b437
Çok yanlış ürünler belirlemişsin.
hocam oreo getiricem o %100 satar sanırım. başka ne getireyim sizce
Ben de getirmeyi düşünüyorum o yüzden söylememama bunlar büyük işler, öyle 10 kutu satayım diyorsan hemen yap da diğer türlü iyi araştır derim
-
Kolalar 3 TL bile olsa tutar. Ice tea gibi özentilik sayesinde yayılabilir diye düşünüyorum. Özentilik olsun diye ice tea içen herkes şuan bağımlısı
Benzer içerikler
- ağız kokusu neden olur
- göğsüme darbe aldım ağrıyor
- atarax kullananlar yorumları
- kıbrıs neden türkiye"ye katılmıyor
- tırtıklı saç teli neden olur
- discord açıldı mı
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X