Şimdi Ara

Amerikadan Alışveriş | amerikadangonder.com, amerikadaniste.com vs.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amerika'dan 3-5 birşey alacağım. 3-5 dolarlık ufak eşyalar ve 100$ üzerinde bir ürün. Sonra bunları amerikadangonder.com, amerikadaniste.com gibi siteler yardımıyla getirteyim diyorum ancak bu konuda güvenilir ve hesaplı hangi siteler vardır? Nasıl bir yöntem izlemeliyim? Eşyalar gümrüğe takılırmı? Daha önce yurtdışından hiç alışveriş yapmadım. Bu başlıkta örnek gösterdiğim sitelerin aylık üyelik fiyatları var, ücretsiz üye olacağımız bu şekilde bir site yokmudur?

• Bu işi adamlar neden bedavaya yapsınlar ki ? Ne yaparsan yap arada böyle sitelere gerek üyelik ücreti, gerek kargo ücreti adı altında 40-50$ kaptırırsın her siparişinde. Alcağın site Türkiyeye doğrudan yollamıyor mu ki araya aracı koyma gereği hissediyorsun ?
  • Yok zaten hizmet için parası verilir ancak sözlüklerde şöyle yazılmış "muadili daha ucuza daha iyi hizmet veren, aylık ücret almayan siteler olduğu için kullanılması gereksiz olan site."

Beleşe üye olunanıda varmış yani. Amerikadan almışken 3-5 birşey alıp bu gibi siteler yardımıyla tek seferde gönderim yapmak için bakıyorum bu sitelere, yoksa her satın alınan gönderi için ayrı kargo masrafı çıkacak.
  • amerikadaniste.com dan toms ayakkabi getirdim kiz arkadasima. yaklasik kargo icin 75 dolar odedim ayrica. ama bu kutu boyutu ve agirliga gore degisiyor ve guvenilirler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunaksoy

amerikadaniste.com dan toms ayakkabi getirdim kiz arkadasima. yaklasik kargo icin 75 dolar odedim ayrica. ama bu kutu boyutu ve agirliga gore degisiyor ve guvenilirler :)

Hmm teşekkürler. Bugün bayağı site buldum, Citibank'ın kendi hizmeti bile varmış:https://www.globeshopperturkey.com/

Ancak sorun şu ki değeri 75€'u geçmeyen ürünler gümrüğe girmez diyor. E benim ürünlerimin değeri 75€'u geçiyor, o zaman ne olacak?

• benim bildigim urune bagli,
    gumruge takilip takilmamasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alibaba.com gümrük sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.