Bildirim
Amerikadan alınan yeni ipad in türkiyede garantisi var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hocam garantısı gecerlı olması ıcın apple stor olması gerekıyor turkıyede yok onun ıcın uluslar arası garantı turkıyede gecerlı degıl -
Hala bu konuda yanlis yonlendirme yapiliyor.
Iphoen haric tum apple in urunlerinin garantisi turkiyede gecerli. Isterseniz bilkom u arayip kendinizde sorup kendi kulaklarinizla duyun. -
garantiniz bilkom ithalatına başladığı zaman geçerli olacaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: kalora
hocam garantısı gecerlı olması ıcın apple stor olması gerekıyor turkıyede yok onun ıcın uluslar arası garantı turkıyede gecerlı degıl
o uluslararası garanti sadece iphone için geçerli değil. bilkom tarafından ithalat yoluyla ülkemize getirilen her apple ürününün uluslararası garantisi var -
Uluslar arasi garanti...
Turkcemiz halbuki bunu aciklamaya yeterli. Ancak anlayan yok...
Somali'de multeci kampinda yardim ederkende, Mogolistan'da Kartal egitirkende, Vanuatu'da Speedtest yaparkende; garanti altindasiniz. Cihaziniz her ulusta, her ulkede garanti altinda.
Hepsi bu.
Her nerde cihaz cuvallasada, siz Apple Store'a goturdugunuzde garanti islemleri yapilir. Bu Apple Store ister Ekvator'da olsun, ister Macaristan'da...
Uluslararasi garanti, budur. -
quote:
Orijinalden alıntı: GecGec
Uluslar arasi garanti...
Somali'de multeci kampinda yardim ederkende, Mogolistan'da Kartal egitirkende, Vanuatu'da Speedtest yaparkende; garanti altindasiniz. Cihaziniz her ulusta, her ulkede garanti altinda.
Hepsi bu.
Her nerde cihaz cuvallasada, siz Apple Store'a goturdugunuzde garanti islemleri yapilir. Bu Apple Store ister Ekvator'da olsun, ister Macaristan'da...
Uluslararasi garanti, budur.
Evet ülkemizde apple store olmadığına göre kime verelim garantiyi , tartışma noktamız bu zaten. -
Bilkom -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
Bilkom
Peki illaki apple store dan mı alınmış olması gerekiyor hocam ? -
Hayir. Her apple urunu aktive edildiginde otomatik olarak apple serverinda gorulur ve garantisi baslar. -
Bilkom 3G li modellere bakmıyorlar diye duymuştum, bunun hakkında sağlıklı bilgiye sahip olan var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 2 Nisan 2012; 22:30:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich
quote:
Uluslar arasi garanti...
Hepsi bu.
Evet ülkemizde apple store olmadığına göre kime verelim garantiyi , tartışma noktamız bu zaten.
Sorunuzu, siz zaten cevaplamissiniz.
TR'de Apple Store olmadigina gore....
Daha kendilerinden iCihaz alinmis cihazlara dogru duzgun bakim, tamir, degistirme ve en basit musteri servisi sunamayan TR'deki operator ve servislerin sizinle ilgileneceginimi dusunuyorsunuz? Kendi musterileri bile degilsiniz?
Cok merak ediyorsaniz, zahmet edip disari ciktiginizda herhangi operator bayisine sorarsiniz. Burda kulaktan dolma bilgi edineceginize, dogru kaynaktan bilgi edinirsiniz.
TR'de ki operatorler, sadece kendilerinden alinan iCihaz garanti islemleri ile ilgilenir. Sizin Apple Store'dan aldiginiz garanti islemleriyle ilgilenme gibi bir zorunluluklari yok.
Anlamak, inanmak elde degil.
Genel halk bu kadar basit bilgilerden aciz olmamasi gerekir. En azindan servislere veya operatorlere sorabilirsiniz...
Yazik...
-
Eski serilerde 1 yıl bilkom destek veriyordu ancak yeni ipad daha resmi olarak stoklar girmedi ve sanırım Bilkom getirmediği ürününün arkasında durmak istemeyecektir.Yine de en net bilgiyi bilkom a ulaşarak alabilirsiniz.
İyi Günler -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: strahd_von_zarovich
quote:
Uluslar arasi garanti...
Hepsi bu.
Evet ülkemizde apple store olmadığına göre kime verelim garantiyi , tartışma noktamız bu zaten.
Sorunuzu, siz zaten cevaplamissiniz.
TR'de Apple Store olmadigina gore....
Daha kendilerinden iCihaz alinmis cihazlara dogru duzgun bakim, tamir, degistirme ve en basit musteri servisi sunamayan TR'deki operator ve servislerin sizinle ilgileneceginimi dusunuyorsunuz? Kendi musterileri bile degilsiniz?
Cok merak ediyorsaniz, zahmet edip disari ciktiginizda herhangi operator bayisine sorarsiniz. Burda kulaktan dolma bilgi edineceginize, dogru kaynaktan bilgi edinirsiniz.
TR'de ki operatorler, sadece kendilerinden alinan iCihaz garanti islemleri ile ilgilenir. Sizin Apple Store'dan aldiginiz garanti islemleriyle ilgilenme gibi bir zorunluluklari yok.
Anlamak, inanmak elde degil.
Genel halk bu kadar basit bilgilerden aciz olmamasi gerekir. En azindan servislere veya operatorlere sorabilirsiniz...
Yazik...
...
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: zaga20
Eski serilerde 1 yıl bilkom destek veriyordu ancak yeni ipad daha resmi olarak stoklar girmedi ve sanırım Bilkom getirmediği ürününün arkasında durmak istemeyecektir.Yine de en net bilgiyi bilkom a ulaşarak alabilirsiniz.
İyi Günler
Geleceği zamandan bahsediyoruz hocam zaten, apple ile ortak çalışan bir firma olduğu için gene vereceğini düşünüyorum ben. Bazı yerlerde Bilkomun dükkanlarına zaten Apple store adıyla reklam veriliyor. Bakalım gelince görüceğiz , ellerinde mal olmadan zaten öyle bir garantiyi vereceklerini zannetmiyorum. -
bütün apple ürünlerinin 1 yıl türkiyede garantisi vardır yeterki apple store dan alınmış olsun -
Yeni iPad garantisi için bilkoma mail atmıştım. Garanti kapsamında olduğu söylendi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X