Şimdi Ara

Amerikadaki Modifiye Programı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
16.185
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de de olsa ne hoş olur...Ama taleptok çok olur...

• Modifiye programı derken neyi kastediyosun açıklarsan...
  • şu külüstür araçları elden geçirip mükemmel hale gwtiren televizyon programı..
  • pimp my ride
  • Hot ROD
  • quote:

Orjinalden alıntı: haser82

şu külüstür araçları elden geçirip mükemmel hale gwtiren televizyon programı..

evet ondan bahsediyorum...acaba bizim ülkemizdede yapılırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guardian -- 12 Temmuz 2005, 16:27:34 >
  • Aslında değişik bir prodiksiyon ama dediğin gibi maliyetli ve riskli (reyting açısından) kanallar bu işe el atarmı bilmiyorum el atsa bile amerikadakiler gerçekten bu işin erbabı adamlar türkiyede böyle ustalar bulabilirlermi o da ayrı bir konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: haser82

Aslında değişik bir prodiksiyon ama dediğin gibi maliyetli ve riskli (reyting açısından) kanallar bu işe el atarmı bilmiyorum el atsa bile amerikadakiler gerçekten bu işin erbabı adamlar türkiyede böyle ustalar bulabilirlermi o da ayrı bir konu

BULMAK İSTENİLİRSE BULUNUR.FAKAT DEDİĞİN GİBİ REYTİNGİ BELLİ OLMAYACAĞI İÇİN BİZİMKİLER GELİNİM OLUR MUSUN GİBİ B*KTAN PROGRAMLARI YAYINA SOKARLAR.
  • adamlardaki sistem harika
  • Ha birde şu bizim kanunlar var arabaya bir film çekme bile sorun oluyor
  • o programın ülkemizde olmazı biraz zor dostum , en önemli faktör PARA :) yapılan tüm işlemler 1000 dolarla ifade ediliyor , ülkemizdeki yaşadığımız durumu göz önüne alırsak , izlemekle yetiniriz diyebilirim sana ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

o programın ülkemizde olmazı biraz zor dostum , en önemli faktör PARA :) yapılan tüm işlemler 1000 dolarla ifade ediliyor , ülkemizdeki yaşadığımız durumu göz önüne alırsak , izlemekle yetiniriz diyebilirim sana ...

Oooo hayırlısı olsun paçayı kurtarmışsın
  • ...PIMP MY RIDE... (otomobil modifiye eden program)
    ...PIMP MY FAHRRAD (bisiklet modifiye eden program)

P2P programlarından çok rahat indirebilirsiniz.

Onlar belirli bir kurgu üzerine yapılan reklam programı

Xzibit in yapımcılığını üstlendiği

"WesT CoasT CostumS" Garajında yapılan modifiyeler... [TIKLA]
  • hangi arabayı o hale kim getiricek , hangi profesyoneller?? ve malzeme tabiki çok zor yapsalar bile 206 ya mı yapıcaklar yoksa civiclere mi ? en azından onlar eski amerikan arabaları american muscle mesela geçen gün bir mustang yaptılar 67 aştı alet kendini
  • o programların yapıldığı ülkelerdeki kişi başına düşen araba sayısı tr dekinden çok fazla. aynı program tr de yapılsa bir parlayıp sonra sönen saçmasapan dizilerden farkı olmayacak..
  • Bencede iyi olur.Mesala mtv 'de foo fiyters diye bir program var.Keşke çanak olsada izleye bilsem.
  • hahahaha düşünsenize Türkiye'de bu programı:
    -şahinler -doğanlar -tempralar -sivicler -peugeotlar aslında güzel olurda pek araba yokki neye yapılcak
  • Helaal. 7 senelik hort. Madalyanızı yandan alabilirsiniz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.