Şimdi Ara

Amerikada okumak için TOEFL kursu mu IELTS kursu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an üniversitede ingilizce bölümde okuyorum.Bir iki ay sonra TOEFL yada IELTS kursuna başlamayı düşünüyorum.Kurs üç ay.Maksadım iyi bir puan ala bilirsem üniversiteyi ABD'de devam ettrimek (ingiltere ve ya kanadada değil!) Sizce bunun için hangisi daha uygun?
    Özellikle bu sınavlara girmiş yada kursa gitmiş arkadaşların yorumlarını çok merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardımcı olacak birileri?

• quote:

Orijinalden alıntı: darthcat

Benim mesajımı beğenmedin mi hocam :D Eheh..

:) hocam onun onun adına ben teşekkür edeyim, yardımsever insanlara saygım var, lakin konu benim işime yaramıyor ancak genede teşekkürü hakediyorsun teşekür ederim..umarım arkadaşta eder yakında..
  • Hangi sınav sana daha uygunsa onu seç. TOEFL olsun IELTS olsun üniversiteler tarafından kabul gören sınavlardır zaten. Kafanda başvuracağın üniversitelerin başvuru sayfasında istenen TOEFL ya da IELTS baraj puanlarını da bulabilirsin.
  • quote:

Benim mesajımı beğenmedin mi hocam :D Eheh..

Hocam aynı anda yazmışız kusura bakma.Mesajın için teşekkürler güzel bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.M.Türk05 -- 27 Aralık 2012; 20:41:31 >
  • quote:

Hocam sıkıntı yok. Bende fark ettim aynı anda yazdığımızı, şaka maksatlı yazmıştım.

Bari beni uyarsana arkadaşım, sonuçta seni savunmaya çalışıyorum arkadaşın günahını almış oluyorum, aynı anda yazdık deseydin keşke..
  • Bu arada TOEFL speaking bilgisayarla yapılıyormuş.Bu bir sıkıntı olur mu? Üniversitede speakingden gelende 90 üzeri not alıyorum ama orda hocayla yüz yüze konuşuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bazen sorun olabildiğini duyuyorum. O da mikrofon'dan kaynaklı oluyor genelde. Eğer anlaşılamayacak kadar kötü kayıt olursa sana haber verip bir daha sınav yapıyorlar. (Çok olan bir durum değil ama bu)

Soruları sorarsan hiç zor değil. Ama 15 saniyede soruya hazırlanıp 45 saniyede cevap vermek insanda heycan yapabiliyor.

Birde tavsiyem, konuşma ile ilgili not tutarsan ona bakmak için başını eğerek konuşma (konuşmanın iyi duyulmamasına sebep oluyor), bilgisayara bakarak konuş.

hocayla birebir konuşmak daha kolay geliyor sanki ama birde şu varki üniversitede konuştuğum hocalara hepsi tanıdığım insanlar belkide o yüzden kolay geliyordur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05
    hocayla birebir konuşmak daha kolay geliyor sanki ama birde şu varki üniversitede konuştuğum hocalara hepsi tanıdığım insanlar belkide o yüzden kolay geliyordur.

Speaking'de 2 cesit soru var. Independent ve integrated.
    Independent sorular ilk 2-3 soru oluyor ve kendi fikirlerini konusuyorsun.
    Integrated sorularda bir yazi ve dinledigin bir konusma veya ders anlatimi uzerine bir soru geliyor ve onlar hakkinda konusuyorsun. Bu sorularin hazirlanma ve konusma sureleri daha uzun.

hangisi daha kolaydır hocam? yazı üzerine konuşmak mı dinleme üzerine konuşmak mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.