Şimdi Ara

AMERIKADA NE IS YAPABILIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler amerikaya gitme imkanim var. Ancak burada universite okuyorum. Tip okuyorum okulu birakmak istemiyorum. Sizce amerikaya gidip orada bi ise girip hayatimi mi surdureyim burada tip mi okuyayim. Acikcasi ulkemi seviyorum. Insanin vatani gibisi yok ancak suriyeliler vs. derken suc orani cok artti. Korkuyorum acikcasi biraz.

Edit: biraz da maddi sikintilar var. Alim gucu cok dustu ulkede. Baktiginda herkes zengin gibi bi biz kaldik sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesnek -- 2 Eylül 2016; 23:19:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amerika'da eğitiminle alakalı bir işe gireceksen düşünmen bile hata. yoksa tıp bırakılıp da amele olmaya falan gidilmez herhalde.

• KER

• quote:

Orijinalden alıntı: hepinizden zekiyim

amerika'da eğitiminle alakalı bir işe gireceksen düşünmen bile hata. yoksa tıp bırakılıp da amele olmaya falan gidilmez herhalde.

Yok malesef amele olurum heralde orada. Bu yuzden tereddutluyum.

• trollüğüne doktorluk yapabilirsin diyecektim ama tıp okuyormuşsun

süper bir bölümde okuyorsun, okulu bırakıp abd'ye gitmek; attan inip eşeğe binmek gibi bir şey olur. azimliysen usmle kas ama çok zor diye duydum.
  • Big Mac'imde soğan olmasın, içecek de limonlu ice tea bu arada.

Şaka bir yana tıpı bırakıp da oraya gitmek akıl kârı değil.

• Donerci olabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pricesmart'dan su alıp sat
  • Bu nasıl soru tıp okuyorsan tıp her yerde aynı tıp Amerika'da da yapabilirsin mesleğini. Sanarsın tarih okuyor
  • Amerikada denklik yok sanırım . Amerikada üni paraları çok pahalıymış burs alma şansın var mı. İstediğin okul spor branşlarına müziğe vs burs sağlıyor mu

• Ben hiç suç oranı görmedim korkmana gerek yok

• Usmle tustan daha kolay bir sınavdır merak etme sadece dilden korkulduğu icin zor deniyor. Yerinde olsam tıp okuyup usmle ile giderdim çünkü abd guzel yer falan ama amele olmaya gidilmez burada doktorluk varken. Suç oranı falan haklısın ama zaten belli bir zamandan sonra hayatın bir rayina oturur ve izole bir cevrede yasamaya başlarsın. Dogru yanlış tartışılır ama bu yapilmayacak bir sey değil. Hekimligi yakma bence.

• Tipi bitir oyle git.
  • ışıklarda mendil su sat
  • kesnek kullanıcısına yanıt
    okulunu bitir bilader napacaksın amerikaya gidip amelelik yaparsın türk şirketlerinde başka bişi yaptırmazlar benide çağıran var ama gitmiyorum dil bilmezsin yol bilmezsin abd çok değişken bir ülke müslümanlara karşı
  • Tipi burada bitirip yurtdisinda doktor olmayi amacla. Dunyanin her yerinde doktora ihtiyac var.

• bence türkiye'de belli bir gelir seviyesindeysen yurtdışına çıkmana gerek olmayacağını düşünüyorum

daha iyi bir semtte oturup birçok şeyi kafadan silip unutabilirsin zaten

eğer mutlu olmayı ve hayattan zevk almayı biliyorsan, iyi bir gelir ile burada da süper bir hayatın olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 3 Eylül 2016; 9:21:00 >
  • "Suç oranı çok arttı. Amerikaya gitmek istiyorum."

• İngilizce bilmiyorsan BK de bile çalışamazsın.
    Sadece Türk lerin olduğu kısımda, esnaf dönercilerine yardım edersin.

Tavsiye etmiyorum. Tıp bitir, sonra düşün. Önce eğitim.

• Tıp okuyacak ve bitirebilecek bi seviyen varsa eğer, ingilizce de çok rahat öğrenebilirsin diye düşünüyorum. Tıp eğitimini bitirene kadar ingilizceni geliştirmeye çalış. Tıpı bitirdikten sonra Amerika'da denklik kazanabileceğin sınav vs var diye biliyorum ama adını hatırlayamadım. Tıp'ı bitirdikten sonra araştırırsan eğer Amerika'da da iş yapabilirsin.

Burdan gidip orada amele olmaktansa burdan tıp mezunu olarak çıkıp oraya gitmen daha mantıklı kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.