Şimdi Ara

Amerika'ya en kolay hangi meslekle giderim?(Ciddi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
7.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Git deniz piyadelerine katıl.2 yılını körfezde geçir.Abd'ye dönünce de teksas'a yerleş.Viskiler bedava, kızlar gırla.Hayat sana hayat olur o zaman.

Bunu nasıl yaparaz peki? Koşa koşa giderim valla.

Bekle bende geliyorum
  • ben koreye nası giderim en kısa yoldan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZGSRĞL

quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Git deniz piyadelerine katıl.2 yılını körfezde geçir.Abd'ye dönünce de teksas'a yerleş.Viskiler bedava, kızlar gırla.Hayat sana hayat olur o zaman.

Bunu nasıl yaparaz peki? Koşa koşa giderim valla.

Bekle bende geliyorum

bunu da izleyin beylerhttp://www.youtube.com/watch?v=5oioNZSPqRM böyle kalmakta var gerçi en azından 2 yıl körfezde geçirmiş olcaksın ama döndükden sonra olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

ben koreye nası giderim en kısa yoldan

Uzakdoğu bambaşka bir dünya. Ne kadar istiyorsan bilmiyorum ama mesela ben şansım olsa dahi Çin, Kore, Tayland hatta ve hatta Japonya'ya bile gitmek istemem. Adamların her şeyi bambaşka... Tabii bu soruna cevap olmadı ama belki kısa bir araştırmayla bilgi edinebilirsin.

Ben Nisan'da gidebilirsem gideceğim ABD'ye. İlk etapta tanıdıklarım yardımcı olacak iş vs. konusunda. Daha sonra kendim bir şeyler yapmaya çalışırım. Dil eğitimi vs. düşünüyorum. Vize almak oldukça zor görünüyor ama o konuda da birilerini devreye sokacağız. Umarım olur. 6 ay ve ya 1 yıl kalıp İstanbul'a dönsem onun bile kariyer açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Tabii kalabilirsem kalırım, oranın şartları buradan çok daha iyi. Bakma giderin çok olur derler ama giderin buranın 3 katıysa gelirin 10 katı olacak. O yüzden burada yaşanıyorsa orada çok rahat yaşanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paintbox

quote:

Uzakdoğu bambaşka bir dünya. Ne kadar istiyorsan bilmiyorum ama mesela ben şansım olsa dahi Çin, Kore, Tayland hatta ve hatta Japonya'ya bile gitmek istemem. Adamların her şeyi bambaşka... Tabii bu soruna cevap olmadı ama belki kısa bir araştırmayla bilgi edinebilirsin.

Ben Nisan'da gidebilirsem gideceğim ABD'ye. İlk etapta tanıdıklarım yardımcı olacak iş vs. konusunda. Daha sonra kendim bir şeyler yapmaya çalışırım. Dil eğitimi vs. düşünüyorum. Vize almak oldukça zor görünüyor ama o konuda da birilerini devreye sokacağız. Umarım olur. 6 ay ve ya 1 yıl kalıp İstanbul'a dönsem onun bile kariyer açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Tabii kalabilirsem kalırım, oranın şartları buradan çok daha iyi. Bakma giderin çok olur derler ama giderin buranın 3 katıysa gelirin 10 katı olacak. O yüzden burada yaşanıyorsa orada çok rahat yaşanır.

bambaşka derken böyle bi bambaşka mı
    http://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=tr&q=penis+festivali&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

• Onun gibi daha ne manyaklıkları var işte adamların.

Kültürleri, ahlak anlayışları, eğlence anlayışları, eğitim düzeyleri, gelenekleri falan... Her şeyleri başka işte adamların. Sanki bu dünyadan değil gibiler. Mesela ABD'de çok rahat yaşarım ama bu manyakların arasına girmem açıkçası.
  • quote:

Bunu demeden yapamayacağım

Nick mesaj uyumsuzluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

Sevgili forum üyeleri; tahsilini yapmakta olan bir öğrenciyim bazı hedeflerim var yani hayalimde bir meslek var ve bu meslek imkanı da sadece Amerika'da var evet Türkiye'de yok diğer ülkelerde de gelişmiş değil. Şimdi soruyorum sizce en kolay hangi meslekle orada yaşamam daha kolay olur?diplomat olmak istiyordum daha kolay gideceğimi düşünürdüm ama onda da emin değilim, gelin tartışalım hatta yurtdışında okuyabileceğim yerler olursa da olur çalışır, başarırım.

"Hayalimde bir meslek var ve bu meslek imkanı da sadece Amerika'da var evet Türkiye'de yok diğer ülkelerde de gelişmiş değil."
    demişsin, sonrada bunun güreşçilik olduğunu söylemişsin.
    Söylediklerini anlamakta güçlük çekiyorum.
    Ayrıca diplomat olup ABD ye gitmek diye birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 22 Aralık 2011; 3:57:20 >

• Amerikada paralı askerlik yapınca. Tekrar türkiyeye çağırılıp askerlik yaptırıyolarmı ?
  • bakın olayı çarpıtıyorsunuz, benim bir hayalim var güreş dediysek sizin bildiğiniz türden değil biraz mixed biraz mexico tarzı ben sadece şunu istiyorum size sordum dedim ki hangi mesleklerde bu imkanım var çünkü kendime bir hedef belirlemeliyim tamam üni ve çalışayım ama ne için çalışayım önce bunu bilmem gerek değil mi?atıyorum tek kurtuluş tıp okumak mı? gerekirse onu da yaparım çalışır başarırım, ama yeterki orada vatandaşlık alabileyim atıyorum green card mesela ilk senede mi alınıyor yoksa yıllarca mı bekliyorsun bunları öğrenmem gerek ama bilgi alamıyorum hiçbir yerden sizlerde gelmişyok boyacı ol gibi saçma şeyler söylemişsiniz hayalim sadece orada yaşamak değil hayalim orada istediğim mesleği yapabilmek.
  • güncel konu beyler nette bile aradığımı bulamıyorum bir yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

ALINTI

Bu bir ‘rüya’ olmalı
    New York Times gazetesinin haberine göre, ABD hükümeti, Vietnam’dan beri ilk kez ordunun kapılarını göçmenlere açıyor. Üstelik karşılığında vatandaşlık veriyor. Geçici ABD vizesiyle ülkede yaşayan göçmenlerin, askere yazıldıkları takdirde vatandaşlık alabileceklerini duyuran hükümetin, bu yeni açılımını meşrulaştırma nedeni de oldukça yaratıcı.

Pentagon, göçmenlere vatandaşlık karşılığında askerlik hizmeti teklif etme nedeni olarak, çatışma alanları olan Irak ve Afganistan’da karşılaşılan dil bariyerlerini çözmeyi hedeflediklerini gösterdi. Tuğgeneral Benjamin C. Freakley, açıklamasında şunları dile getirdi: “ABD ordusu insan gücü kazanacak, göçmenler de vatandaşlık kazanarak Amerikan rüyasını gerçekleştirecek.”

ABD’de askerlik paralı olduğu için, birçok yoksulun geçimini sağlamak üzere askerliği tercih etmesi söz konusuyken, şimdi bir de göçmenlik statüsünün vatandaşlığa yükseltilmesi teklifiyle ordunun kapılarının açılması tartışmaya neden oldu. Bazı kıdemli askerler, bu tür bir uygulamanın ABD ordusuna sızmak isteyen teröristlere kapı açacağı itirazını yöneltti. ABD’de bu karar insan kaynakları ve terörist tehlikeler açısından değerlendirilirken, ABD’ye göç etmiş insanların yeniden ülkelerine, bir Amerikan vatandaşı olarak döndüklerinde, silahlarını kendi memleketlerinde yaşayan insanlara çevirecek olması ihtimali gözden kaçırılıyor.

Hocam bu konuda daha fazla bilgin varsa paylaşabilirmisin.İnternete baktım ama pek birşey bulamadım açıkçası.Kime başvurmak gerekiyor?Ne gibi özellikler gerekiyor?

bildiğim kadarıyla orduya girdiğin zaman devlet var olan borçlarını ödeyip, ordudan ayrılırken de 60.000 dolar hibe yapıyordu galiba. Yanlış hatırlamıyorsam

iyiymiş üstüne parada veriyolar

• itü uzay mühendisliği oku, yükek lisans, doktora (ki doktoran uzaydaki tek hücreli yaşam formları olsun) veee hooop ordan nasa

çünkü nasa gelişmiş yaşam formlarını araştırdığı kadar tam tersini de araştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeGeND_LeGeNDaRy -- 23 Aralık 2011; 22:53:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeGeND_LeGeNDaRy

itü uzay mühendisliği oku, yükek lisans, doktora (ki doktoran uzaydaki tek hücreli yaşam formları olsun) veee hooop ordan nasa

çünkü nasa gelişmiş yaşam formlarını araştırdığı kadar tam tersini de araştırıyor.

puanı çok yüksek asında o puanı alırım fakat hedefim uzay araştırmacı olmak değil daha doğrusu sorum yanlış anlaşıldı atıyorum nasada görev verdiler 1 yıl çalıştım sonra istifa ettim yinede amerika'da yaşama şansım kalıyor mu bunu bilmem gerek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.