Şimdi Ara

Amerika ulusal güvenlik endişesi nedeniyle UFO videolarını yayınlamayacaklarını açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Uzaylılara bir SMS kadar yakınız.

  • Aman gözünüzü seveyim bir de ufo vergisi çıkartmayın başımıza  

  • fendur kullanıcısına yanıt
    Ne olduğunu bilmesem de buna benzer bir şeyi 90'lı yıllarda bir tane görmüştüm, o kadar hızlı hareket ediyorlar ki bir yerden sonra kaybolup sanki arkanda beliriyor ve hareketleri dalga geçer gibi çok hızlı hareket ediyorlar. Sivri sinekleri UFO kabul edersek hareketleri onlar gibi aşırı keskin. Bundan kastım 90'lı yıllarda gördüğüm şey , günümüzün Drone'ları gibi ama büyük ve süper seri idi. Ama en tuhaf şey bir anda yok olup arkanda başka bir yerde bitmesiydi. En aktif UFO dönemi de bu vakitlerdi. Ben sadece gözlerime inanırım , yoksa diğer konular veya falan hikaye. Ama ortada fol yok yumurta yoksa, niye saklıyorlar(UFO'ların varlığını kabul etmemelerinin tek sebebi Dünya'ya bizden başka akıllı varlıkların olduğunu söylemekten korktukları için muntemelen.) UFO görüntülerinin Net olmamasının, sebebi ise o zamanlarda cep telefonu bile olmamasıydı. Ve zaten olsa da o mesafeyi kimse teknolojimizle çekemezdi. Bu arada saçma UFO programlarından bahsetmiyorum hepsi saçma salak şeyler onların. Benim tahminim; o zamanlar insanlarla bir şekilde bağlantı kurdular, ellerindeki en düşük teknolojiyi sattılar ve cep telefonlarının bir anda ortaya çıkıp ortalığı kasıp kavurmasına yol açtılar. Kimse inkar edemez ki tarihteki en hızlı ilerleme 2000 yılından sonra başladı. Benim düşünebildiğim tek çözüm, dış yardım ile bu kadar hızlı geliştik. İnsanlar muhtemelen gelişimi anlamıyor, çünkü benim gibi Elektronik mezunu değilsiniz. SMD elemanlar bile mucize kabul edilebilirdi. Yıl 2005 , ben LCD ekran ve işlemci tamir ediyordum(ülkede tüpsüz ekran yok denecek kadar azdı). Aslında en çok merak ettiğim şey ne ile takas ettikleri!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 13 Eylül 2022; 20:51:34 >




  • Ziyaretçiler olsaydı eğer, çoktan görüntülenirdi,

    ne amerikası ***, herkes kamerayla dolaşıyor.

  • Adamlar kısaca sırf sizin uzaylı fantezilerinize malzeme olsun diye hassas ordu verilerini paylaşıp düşman birliklere imkanlar hakkında bilgi veremeyiz demiş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ABD ordusu ve yönetimi daha 2017de yayınladığı görüntülerle bunların dünya dışı tanımlanamayan nesneler olduğunu zaten kabul etti.


    Masal falan sıkmadı mı diyenler neyin kafasını yaşıyor.

  • bu iş patlayacak ama ne zaman ölmeden öyle bir araç kapımda olsada sürsem herkezdede olsa .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyi güzel yakında şekilden şekile giren UFO yapımı ve saniye de birkaç feet'ten binlerce feet'e yükselmeyi de bulursun İnşallah haydi hayırlısı...

  • quote:

    "videoların Tanımlanamayan Hava Olayları (UAP) ile ilgili hassas bilgiler içerdiği için bütünüyle yayınlanmaktan muaf olduğu"


    quote:

    So in July 2022, The Black Vault filed another request under the FOIA, which was rejected on the grounds that the "videos contain sensitive information pertaining to Unidentified Aerial Phenomena (UAP) and are classified and are exempt from disclosure in their entirety."

    Further, the response letter added, "The release of this information will harm national security as it may provide adversaries valuable information regarding Department of Defense/Navy operations, vulnerabilities, and/or capabilities. No portions of the videos can be segregated for release."


    Şu nokta biraz yanlış bir çeviri olmuş. Rastgele "için" kelimesi eklenip anlam saptırılmış. UAP ile ilgili hassas bilgiler içerdiği için bütünüyle yayınlamaktan muaflar demiyor aslında, yalnızca UAP'nın bulunduğu videolar "hassas bilgiler içerdikleri ve gizli oldukları" için bütünüyle yayınlanamaz demeye getiriyorlar. Çevirirsek "UAP'ya mahsus (yani UAP'nın dahil olduğu) hassas bilgiler barındıran gizli videolar" diyorlar ve videoların gizliliği / yayınlanamazlığı da UAP yüzünden değil; askeri bilgiler içermesinden kaynaklı. "Hassas bilgiler" askeri bilgilere ilişkin; UAP'ya ilişkin değil. Mantıken zaten ABD Donanması niteliği ve faaliyetlerini neden Ruslara, Çinlilere, İranlılara, Kuzey Korelilere vs kamuoyunu heyecanlandırayım diye ifşa etmek istesin? En azından tenezzül edip talebi cevap vermeye yeltenecek kadar ciddiye alarak askeri doğaları gereği gizli videolar o sebeple yayınlayamayız demişler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TiesTorN kullanıcısına yanıt
    [TOP SECRET]

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.