Bildirim
Amerika rusya savaşa ramak kaldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
putin yemez bunları sırf koltuk gidiyor diye yaptığı çok açık -
Oh ne güzel sonunda gerçek cod gorecez -
Valla bilmem yermi yemezmi çok tehlikeli obama denilen salak 3. Dünya savaşı çıkarak 12 gün kala gitmesine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 8 Ocak 2017; 0:35:27 > -
Soğuk savaş döneminde olanların yanında hiç bunlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
karaoğlan dedik ses etmedik ama bu obama da tam çirkef çıktı -
Dostum Obama aslında son seçimlere artık verecek bir katkım yok diye girmeyen bir insan. Gerçekten çığırtkanlık yapıyor mu emin değilim açıkçası. Yapıyorsa Trumptam dolayı olabilir. -
Ayin 20 sine ne kaldi az sabir putin reis
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Amerika ve rusya savasır mı sence? Biri atom bombası atar olay biter kım ugrasacak savasla -
quote:
Orijinalden alıntı: shifisitert
Amerika ve rusya savasır mı sence? Biri atom bombası atar olay biter kım ugrasacak savasla
Hocam çok gergin ilşkiler obama gider ayak güç gösterisi. Yapacak eğer putinde trumpı beklemeden karşılık verirse çarşı karışır. E bu 2 süper gücün savaşı 3. Dünya savaşı anlamına gelir.. -
Anitibariyle ilk top atisiyla basladi savas -
Hadi hayirli olsun kurdalede kestiler mi acilista :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Putin sabrediyor en basitinden diplomat olayındaki tutumu yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: ne diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: shifisitert
Amerika ve rusya savasır mı sence? Biri atom bombası atar olay biter kım ugrasacak savasla
Hocam çok gergin ilşkiler obama gider ayak güç gösterisi. Yapacak eğer putinde trumpı beklemeden karşılık verirse çarşı karışır. E bu 2 süper gücün savaşı 3. Dünya savaşı anlamına gelir..
Valla su an 3. dunya savası zaten suruyor. Millet kafasına göre Irak Suriye Turkıye vs karıstırmıs durumda teror orgutlerını taşeron olarak kullanarak. Ben obamanın ABD yi yonettıgıne ınanmıyorum. Bunlar sadece piyon. Halka gulumseyen prezantabl insanlar hep baskan olr ama dunyadan haberleri yok. Sen sanıyormusun Obama'nın gidin Irakta teroristlere destek verin orayı kontrol altına alın dediğini. Obamanın Dunyadan haberi yok. Bizimkilerinde 15 yıldır yok bi baktın darbe olunca uyandılar ya da oyle gorunmeye calıstılar bilemiyorum. Rusyayı da putın yonetmıyor. Putın İzmir Aliağa rafinerisinde bile çalışmış gençliğiinde. Yanı bnlar halkın nabzına göre serbet verilerek baskan yapılmış insanlar. Sen veya ben parti bile kurmayız ki parti kurmak için en azından cebinden 100 milyon TL paran olması lazım ki parti binası yapacan, ilçelerde temsilcilikler acacaksın vs... Yani sistem basit aslında. Sadece piyonlar basa geçer ama ulkeleri o piyonların arkasındakı buyuk güçler yönetir. Şimdi Obama, Putin vs vs bunlar hikaye. Önemli olan bunların arkasında anlaşamayan birileri var ve onlar birbirlerine kafa tutuyorlar. Belki de ikisi de aynı tarafta ve savaş çıkarıp petrol fiyatlarının yukselmesını istiyor olabilirler. Ya da Turkıyeyı de savasa sokup bor madenlerıne konmak isteyebilrler. Ya da zaten bor cıksa trilyon dolara satılsa halka yine yansımaz birileri taşeron firmalarla çıkartıp satarlar aynı su anda muteahitleri zengin etttikleri gibi kendı yakınlarını zengın eder gecerler. Bizim halkımızda aclıktan 2 ekmek 1 kg komure tamah eder.
-
Demek Clinton kazansaydı savaş çıkması muhtemel olurdu -
ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump, Rusya ile iyi ilişkiler kurulması gerektiğini belirtti.
İki ülke arasındaki ilişkilerde pozitifliğin sağlanmasının önemine işaret eden Trump, "Sadece aptal insanlar Rusya ile iyi ilişkiler kurmanın kötü olduğunu düşünebilir." görüşüne yer verdi.
-
Putin akıllı adam. Obamanın kışkırtmalarını ciddiye almaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ml_csd_ds
Putin akıllı adam. Obamanın kışkırtmalarını ciddiye almaz.
Ciddiye almadığı her hamle eğer kalıcı olursa usa bu hamlelerden vazgeçmeyecek ve kazanım olarak kalacak dikkat edin batı diplomasisi istismar üzerine kurulur sonra putinin vereceği her hamle kışkırtma olarak lanse edilecek ve rus tarafı suçlanacak -
Trump'ı zor durumda bırakmak için yapıyor olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmacht
quote:
Orijinalden alıntı: ml_csd_ds
Putin akıllı adam. Obamanın kışkırtmalarını ciddiye almaz.
Ciddiye almadığı her hamle eğer kalıcı olursa usa bu hamlelerden vazgeçmeyecek ve kazanım olarak kalacak dikkat edin batı diplomasisi istismar üzerine kurulur sonra putinin vereceği her hamle kışkırtma olarak lanse edilecek ve rus tarafı suçlanacak
20 ocaktan sonra yapılan en ufak şeyler, atılan em ufak adımlar ciddiye alınacaktır.
Benzer içerikler
- emre ayan
- dream games maaş
- hyperbon sakız boykot mu
- kaç milletvekili istifa ederse erken seçim olur
- semerşah hangi cemaatin
- telefon taksit sayısı
- telefon iade edilir mi
- atatürk filmi
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- 2025 elektrikli araçlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X