Şimdi Ara

Amerika'nın Ay'a Ayak Basmasındaki MANTIKSIZLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
5
Favori
12.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu neil armstrongun aya ayak basma olayında şu kısım dikkatimi çekti ve biraz araştrdım. Bu olay tamamen kolpaymış meğer bizi keklemişler.

astronotun ay a ayak basması için uzay gemisinin durması lazım fakat gemi durursa bi daha harekete geçemez çünkü uzayda oksijen yok ve oksijen olmazsa gemi kendini ateşleyemez. çünkü oksijen olmadan ateşde olmaz :-)
    diyelimki oksijeni gemiden alıp ateşledi orada hava olmadğı için bir şeyi ittirmış olamaz ve hareket edemez:-D

ve en komiği videoda dikilen amerikan bayrağı dalgalanıyor. orada hava yokki ruzgar nerden esiyor =))

YORUMLARI ALAYIM...

VEYA BİLGİSİ OLANLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Discovery de bununla ilgili bi belgesel vardi(mytbuster sanirim) orda bu tur tum teorileri arastirdilardi ve hepsi foss cikti

Yani bunlar Amerikanin basarilarini kiskananlarin uydurmasi ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfir3

Arkadaşlar bu neil armstrongun aya ayak basma olayında şu kısım dikkatimi çekti ve biraz araştrdım. Bu olay tamamen kolpaymış meğer bizi keklemişler.

astronotun ay a ayak basması için uzay gemisinin durması lazım fakat gemi durursa bi daha harekete geçemez çünkü uzayda oksijen yok ve oksijen olmazsa gemi kendini ateşleyemez. çünkü oksijen olmadan ateşde olmaz :-)
    diyelimki oksijeni gemiden alıp ateşledi orada hava olmadğı için bir şeyi ittirmış olamaz ve hareket edemez:-D

ve en komiği videoda dikilen amerikan bayrağı dalgalanıyor. orada hava yokki ruzgar nerden esiyor =))

YORUMLARI ALAYIM...

VEYA BİLGİSİ OLANLAR

Bu açıdan düşününce mantıklı

• troll konu. araştırma yapmadan açmayın şöyle başlıkları.. ABD aya ayak bastı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

/>

Amerika'nın Ay'a Ayak Basmasındaki MANTIKSIZLIK

• Oturduğu yerden amerikayı aydan indiren 12313219. kişi oldun sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amerika aydan örnek getirip inceliyor, ayın nasıl oluştuğu hakkında fikir edinmeye çalışıyor.

Fakat dhden bir adam bunun aksini ispatlıyor. Vay be
  • mythbusters dediyse doğrudur kesin çıkmıştır.

o mythbusters bölümünden sadece bir bölümü söyleyeyim, tek ışık kaynağı ile gölgelerin paralel şekilde olmaması olayını irdelemişlerdi ya, hani busted demişlerdi. Orada tek projektör ile öyle bir gölgenin oluşturulabileceğini anlatmış oldular güneşin öyle bir gölge oluşturabileceğini kanıtlamadılar ama busted dediler, ilginç.
    astronotun kıyafetinin parlaması olayını ise çok saçma açıkladılar. bir kere ayda atmosfer yok, yarım gölge olayı olmaz. parlama olursa öküz gibi parlaması lazım o şeritlerin kıyafet üzerinde. Ama kıyafete bakıyoruz, her yanı eş parlaklıkta. buna da busted dediler.
  • Arkadaslar ben burda 2-3 yıllık bi araştırma yapmış değilim, biraz düşündüm ve saçma geldi. dediklerimde kendimce mantıklı.

amerikanın aya ayak bastığını kimse kanıtlayamaz, o geminin ayın etrafında 2 tur atıp gelmedigni nerden biliyoruz??
  • Olabilr. bayrak dalgalanma saçmalıği nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GDOlu insan

Discovery de bununla ilgili bi belgesel vardi(mytbuster sanirim) orda bu tur tum teorileri arastirdilardi ve hepsi foss cikti

Yani bunlar Amerikanin basarilarini kiskananlarin uydurmasi ..

Kanal ve program Ruslara mı ait sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfir3

Olabilr. bayrak dalgalanma saçmalıği nedir

Eğer saçmalık dediğim olayı açıklayıp mantıklı hale getirirsem bir daha trollük yapmayacağına söz verir misin?
  • o yansıtıcı olayını biliyorum. robotlar yardımı ile konulmuş olamaz mi o? ya da başka bi şekilde
  • Hala 40 sene önce aya ayak basıldığına inanan insanların olması düşündürücü.
  • Bence şu ana kadar kimse gitmedi, hepsi milleti kekledi, zaten ilk biz gideceğiz ve Türkün şanlı al bayrağını orada göndere çekeceğiz 2023 de, bütün milletler hasetinden çatır çatır çatlayacak, Tayyip Baba öyle söyledi, sadece Türk milletine düşen iş uazy gemisinin adını ve rengini bulmak.
  • Bayrak metalden yapılmış. Geminin ittirilmesi konusuna gelince; momentum kavramını öğrenmen gerekiyor. Oksijenle yada ateşle alakası yok ittirme gücünün. Belli bir hızla mekiğin altından parçacıklar fırlatıldığında, momentumu denkleştirmek için tamamen ters yönde mekik hareket eder.

Tüm "Amerika aya gitmedi" konularına Ay'daki yansıtıcıların resimlerini koyuyorum. Sonunda yaygınlaşmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Bayrak metalden yapılmış. Geminin ittirilmesi konusuna gelince; momentum kavramını öğrenmen gerekiyor. Oksijenle yada ateşle alakası yok ittirme gücünün. Belli bir hızla mekiğin altından parçacıklar fırlatıldığında, momentumu denkleştirmek için tamamen ters yönde mekik hareket eder.

Tüm "Amerika aya gitmedi" konularına Ay'daki yansıtıcıların resimlerini koyuyorum. Sonunda yaygınlaşmış.

Guzel.
  • Dalga olayı şöyle, bayrak o şekilde tasarlanmış. Yani dondurulmuş gibi düşünün. Her koşulda aynı halde duruyor. Bayrağı hazırlarken ona göre hazırlamışlar, dalgalanıyor süsü vermek için
  • Bayragi dikerken, bayragin bagli oldugu diregi sag sol yaparak yere sokuyor. Böyle olunca da bayrak sallanmis oluyo. Yercekimi ve surtunme faktörlerini dusununce o bayrak sallanmaya devam ediyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.