Şimdi Ara

Amerika / Kanada'da yaşayanlar bir bakarmısınız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Priz farklılıgından haberdarım bunun icin basit bir cevirici mi almak gerekir yoksa donusturucu mu ?

Kullanacagım cihazlar : ipad , iphone , macbook ( ipad ve iphone a sanırım basit bir donusturucu yetiyor ancak macbooktan emin degilim )

• Voltaj farklı olduğu için çevirici yetmez.Dönüştürücü lazım.Ürünleri ordan alırsanız masrafınız düşer.Zaten varsa dönüştürücü şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Sam

Voltaj farklı olduğu için çevirici yetmez.Dönüştürücü lazım.Ürünleri ordan alırsanız masrafınız düşer.Zaten varsa dönüştürücü şart.

Hepsi icin mi ipad ve iphone icin direk uyumlu diye biliyordum ? Buradan goturmeyi dusunuyorum 1 tane en azından sehri ogrenene kadar lazım olur
  • Ece.98 kullanıcısına yanıt
    Kanada için bilmiyorum ama Amerika'da voltaj 110V dur.Siz çevirici alıp gidin sorun çıkarsa dönüştürücüyü ordanda alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Sam

Kanada için bilmiyorum ama Amerika'da voltaj 110V dur.Siz çevirici alıp gidin sorun çıkarsa dönüştürücüyü ordanda alabilirsiniz

Tesekkur ederim herhangi bir terslik cıkmaması icin yanımda cevirici ve donusturucu goturmeyi dusunuyorum buradan 1 er tane gerisini oradan alırım artık
  • Pmden vatsap versene konuşak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye'de nereden alabilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Pmden vatsap versene konuşak

ben vereyim mi
  • ulan ne güzel millet amerikada yaşıyor bi de bize bak
  • hiç gerek yok bro basit çevirici iş görür adaptöre bakarsan zaten 11-220 v yazar. Aynı ürün amerikada da satılıyor. Sen nasıl gidiyorsun onu anlat bi hele.Yeşil kart mı aldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

hiç gerek yok bro basit çevirici iş görür adaptöre bakarsan zaten 11-220 v yazar. Aynı ürün amerikada da satılıyor. Sen nasıl gidiyorsun onu anlat bi hele.Yeşil kart mı aldın.

Lise egitimi icin gidiyorum ama Amerika degil Kanada'ya Yanımda en az 1 tane bulunsun diyorum nereden alabilirima acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Pmden vatsap versene konuşak

ben vereyim mi

Ver yavrumm

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    ortamı birden ılıklaştırdın ben gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ece.98

100-240 voltarasına uyumlu okursan herhangi bir elektirikçiden bulursun. Veya koçtaşa falan bakarsan oralarda her ülkeye uygun çeviriciler var.
  • quote:

Kanada çok sakin yer ben los angelesdayım arada kavgalar oluyor izlenek çok eğlenceli ne kadara gidiyorsun okumaya

• quote:

quote:

100-240 voltarasına uyumlu okursan herhangi bir elektirikçiden bulursun. Veya koçtaşa falan bakarsan oralarda her ülkeye uygun çeviriciler var.

Tesekkur ederim Bauhaus a bakmayı dusunuyorum yarin daha dogrusu us - tr priz cevirici bulunuyor genelde ama tr-us daha zor ondan sordum peki macbooklarda uyumlu mu direk yoksa zarar verir mi basit bir cevirici cihaza ?

• 100-240 volt yazıyorsa adaptöründe hiçbir sıkıntı olmaz. @Ece.98
  • Mrb ece hnm tanısalim mi

• quote:

100-240 volt yazıyorsa adaptöründe hiçbir sıkıntı olmaz. @Ece.98

Bakacagım , tesekkurler tekrardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.