Şimdi Ara

Amerika Hayat ve Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak [MEZUN OLDUM] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.676
Cevap
708
Favori
137.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ABD de 24 yildir yasayan ve burada dogmus biri olarak belkide binlerce Turk tanidim hatta daha fazla

    Amerikadaki Turklerin ortak noktasi TR de fakir olmalari. 24 yil boyunca bir tane adam gibi duzgun TR de hali vakti yerinde zengin bir aileden gelen birisiyle tanismadim. Amerikaya gelenler tamamen Turkiyenin fakir fukara kesimi. Amerikadaki butun Turklerin belki %1 i egitimli veya TR nin iyi okullarindan mezun duzgun egitim gormus kulturlu insanlari

    Turkiyede hali vakti yerinde olan kurulu duzeni isi gucu olan parasi arabasi yazligi olan cocugunu ozel okula gonderebilen hicbir kisi Amerikaya gocmen olarak gelmiyor. O yuzden Amerikadaki Turk aktiviteleri toplantilari olaganustu moral bozucu.

    Turkiye de surunuyorsundur fakirsindir gecekondu mahallesinde yasiyorsundur he o zaman Amerika tam sana gore. Buraya geldiginiz zaman buradaki Turkleri gorunce cok moraliniz bozulacak

    24 yillik Amerika tecrubesiyle yazilmistir
  • Buraya gelip "konoyo okodom ortolomom 3 nasıl godocom" yazanlara şöyle gerilip sağlam bir kafa atmak istiyorum. Gitmek istediğin üniversitelerin international students bölümüne bakmadın tamam, daha önce gidip blog yazmış/ yazı bırakmış adamların yazılarını okumadın/ okuldaki hocana da sormadın tamam da google'a bile mi yazmadın volkan demirel oğlu volkan demirel?!!

    Adamı çıldırtırsınız. Adamın cevap verme hevesi de varsa bu "vizyonlu" türk gençlerini görünce vazgeçmiştir. Google'a dahi yazmaya erinip burdan emeksiz cevap vermeniz ve temel sorular sormanız zaten ne halt olduğunuzu belli ediyor. "Benim okolomdon stanforda gottıler ben de gıdıcem nasıl oluyur" yazınca size saygı duymuyoruz haberiniz olsun.

    Şu adamla yüz yüze oturup konuşsa işine yarayacak toplasan 3 adam vardır bu konuda ama herkes harvard'da ortalaması yüzünden gidemeyeceği için ağlıyor...

    Şimdi liselinin biri gelir alıntılayıp niye sert yapıyosun öğrenmeye çalışıyoruz der sonra da 13 yaşındayım daha uzar mıyım diye konu açar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ne yapiyorsun acaba vay be helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseliler sözüm size

    Most of our life's complexity comes from copying other people's ambitions, achievements & passions. The hardest part lies in avoiding the peer pressure and pursuing goals that makes sense for our lives.

    Buralara gelmek için illa mühendislik yazmanıza gerek yok. Tutkulu oldugunuz alanda da başarılı olup yolunuzu buralardan geçirebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu okudum ama yaşadıkların genelde üniversite ve yaşadığın yer çevresiyle sınırlı. kaldığın yer güzel bir yer kültürü yüksek bir yer bu yüzden herkes yada çoğu kişi iyiymiş gibi gözükebilir. ama bunun birde varoşu var osu var busu var amerikanın her yeri anlattığın gibi değil yada çoğu yeri. yok insanları önemsiyorlar çok iyiler melek gibiler vs. diyip diyip türkleri türkiyeyi kötülemen hoş değil. türkiyede de her yer aynı değil herkes aynı değil. genelleme yapman hoş değil aynı kendinin şikayet ettiğin gibi. tüm ülkeyi kötülemen cidden hoş değil. kötü insanlar her yerde mevcut zihniyeti bozuk insan her yerde var. zaten olmasaydı dünya bugün bu halde olmazdı.

    yaptıklarını azmini takdir etmekten başka yapacağımız birşey yok. umarım emeklerinin karşılığını alırsın ve istediğin gibi yaşarsın.

    bende yaşama isteği dahi yok yaşamak için çabalamak istemiyorum hiçbir şey için çabalamak istemiyorum. çünkü mutlu olmayı dahi hayal edemiyorum. bi anlık mutlu olsam 10 katı üzülüyorum çünkü. hedefim yok kendimi sevmiyorum. sevilmiyorum belki de. hayattan beklentim yok. yaşıyorum öylesine sebebsizce sessizce.

    umarım hepimiz mutlu oluruz bir gün.
  • VAKFIMIZ ADINA UPLUYORUZ
  • UP


    Helal olsun gerçekten.Darısı başımıza hocam

    Şu sıralar ne yapmaktasınız
  • inşallah seneye bende başvuracağım kısmetse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hedefsınıföğretmenliği

    inşallah seneye bende başvuracağım kısmetse

    Pek umudun yok galiba

    5 kelimeden biri inşallah diğeri kısmetse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hedefsınıföğretmenliği

    inşallah seneye bende başvuracağım kısmetse

    Sınıf öğretmenliği için mi rana hanım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Last Viking

    Hocam merhaba,

    Ben de şuan 3. sınıfı bitirdim, inşallah bir aksilik çıkmaz ise seneye mezunum. Geçtiğimiz seneyi 3. sınıfın 1. ve 2. dönemini Amerika da University of Mississippi de değişim öğrencisi olarak okudum orada aldığım notlar ortalamama dahil olmayacak (ilk dönem 2.98, 2. dönem 3.06 yaptım Amerikada) Tabi ki oranın ortalamasına göre çok çok düşük bir ortalama biliyorum. Şu anki ortalamam 3.22. Bu yaz GRE ye asılıp inşallah iyi bir puan almayı düşünüyorum ve yöneleceğim alan belli. Şunu da not düşmem gerekir ki yöneldiğim alana dair aldığım derslerin bir veya 2 tanesi dışında hepsi AA buna ABD de aldığım dersler de dahil. Hatta bu yaz o istediğim alanda araştırma görevlisi olarak stajım da var, son yıl özel olarak seçilen 10 kişiye araştırma tezi dersi açılıyor umarım o dersi de alıp bu aynı alanda araştırma yapıp tez yazarsam hatta bunu da bir yerlerde yayınlatabilirsem süper olur, burs bulması da çok kolay olur.

    İstediğim alan Industrial and Organisational Psychology olarak geçiyor. Kafamda master'a tekrar amerikaya gelip belki doktoraya da orada devam etmek tabi bu süre zarfında bulabilrsem bir de iş bulup çalışmak ve oraya yerleşmek. Başvuracağım üniversiteler arasında Rice Universitesi de var. sayfalarını incelerken geçen 12 kişi aldıklarını ve aldıklarının GPA ortalamasının 3.67 olduğunu GRE notlarını da belirtmişler. Şimdi bu ortalama olduğu için direk kafamda elemedim zaten burayı, GRE de elimden gelenin en iyisini yapıp başvuracağım ayrıca 4 tane de referans mektubu istiyorlar. Ben referanslarımın sağlam olduğunu düşünüyorum gerek Amerikada gerek İngiltere gerekse Türkiye de. Ben şu an için GRE de elimden gelnenin en iyisini yapıp Başta Rice'ye ve diğer üniversitelere Cali de Colorado da Florida da vs. başvuracağım. Sadece bunu seninle de paylaşmak istedim ve benim şansımı ne görüyorsun merak ettim. Belki orada da görüşmek nasip olur :)

    Sağlıcakla kal

    Neler yaptın hocam ?
  • rez alın gençler parayla değil alın teriyle stanford'ta doktoraya kabul alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan

    rez alın gençler parayla değil alın teriyle stanford'ta doktoraya kabul alacağım.

    trnin en iyi liselerinden mezun olup fulle yakın öss yapıp en iyi tr üniversitelerine gittikten sonra kolay. adam leş özel okuldan 3 sene çalışmayla dünyanın en iyi üniversitelerinden gitmiş, hayatında çalışmamış başarılı olamamış öyle kalmaya devam etse ünideki onla aynı backgroundla gelmiş sınıf arkadaşlarının olduğu gibi bir baltaya sap olamayacak bir adamın dünyada gidilebilecek en iyi şirketlere gitmesiyle 7 yaşından beri ders çalışan her şeyi tıkırında giden %90 şanslı doğmuş(anası babası eğitimlidir ders çalışmaya zorlamıştır daha ilkokuldan bellidir geleceği) adamların gitmesi arasında dağlar kadar fark var. bu adamın yaptığını değerli kılan dünyanın en iyi üniversitelerinden birine gidebilmiş olması değil hiçbir şey olamayacakken bir kararla azimle çalışarak geleceğini tamamen değiştirebilmesidir.

    forumdaki her konuya atlayıp kendin hakkında konuşmandan bildiğim kadarıyla üniversite sınavına 4. kez mi ne hazırlanan birisin ve hala istediğin bölümü kazanamamışsın. senin üniversitenin 1. sınıfına başlayabilmek için harcadığın -başarısız olduğun- yılların hepsinde adam bulunduğu yerde ulaşabileceği en yüksek başarıya ulaşmış ve 1.liği almış(başarılı olmuş). her konuda yazdığın türkiyede 2-3 üniversite dışında çöp orada okuyanlar ölsün benzeri cümlelerinden gördüğüm kadarıyla da insanlara verebileceğin hiçbir pozitif katkı yok muhtemelen türkiyenin en iyi liselerinden birinden mezunsun değişim hikayesi açısından bakarsak da öyle bir durum yok, he eğer hedefini gerçekleştirirsen başarı mıdır? başarıdır. ama o okullarda okuyan o kadar adam var hiçbirimizin umrunda değiller sende olmayacaksın ama bu adam kendi gibi kötü durumda olan insanlara örnek teşkil edebilmek için konu açmış. sen anadoluda okuyorsanız okumayın demiş aşağılamaya kalkmışsın adam bulunduğunuz yer nere olursa olsun çok çalışırsanız her şeyi değiştirebilirsiniz demiş umut vermiş.

    edit: bu mesajı yazma sebebim adamın başarısını "parayla değil alınteriyle" diyerek küçümsemeye çalışman, bu adamın alınteri dökmediğini düşünüyorsan git bir sor ondan sonra çankaya üniversitesinden kaç kişi "parayla" stanforda gitmiş hani çok kolay ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoa -- 14 Haziran 2016; 17:24:39 >
  • Gerçekten tebrik ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan

    rez alın gençler parayla değil alın teriyle stanford'ta doktoraya kabul alacağım.

    Önce Bilkent tutturda ahahahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A2ad

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan

    rez alın gençler parayla değil alın teriyle stanford'ta doktoraya kabul alacağım.

    trnin en iyi liselerinden mezun olup fulle yakın öss yapıp en iyi tr üniversitelerine gittikten sonra kolay. adam leş özel okuldan 3 sene çalışmayla dünyanın en iyi üniversitelerinden gitmiş, hayatında çalışmamış başarılı olamamış öyle kalmaya devam etse ünideki onla aynı backgroundla gelmiş sınıf arkadaşlarının olduğu gibi bir baltaya sap olamayacak bir adamın dünyada gidilebilecek en iyi şirketlere gitmesiyle 7 yaşından beri ders çalışan her şeyi tıkırında giden %90 şanslı doğmuş(anası babası eğitimlidir ders çalışmaya zorlamıştır daha ilkokuldan bellidir geleceği) adamların gitmesi arasında dağlar kadar fark var. bu adamın yaptığını değerli kılan dünyanın en iyi üniversitelerinden birine gidebilmiş olması değil hiçbir şey olamayacakken bir kararla azimle çalışarak geleceğini tamamen değiştirebilmesidir.

    forumdaki her konuya atlayıp kendin hakkında konuşmandan bildiğim kadarıyla üniversite sınavına 4. kez mi ne hazırlanan birisin ve hala istediğin bölümü kazanamamışsın. senin üniversitenin 1. sınıfına başlayabilmek için harcadığın -başarısız olduğun- yılların hepsinde adam bulunduğu yerde ulaşabileceği en yüksek başarıya ulaşmış ve 1.liği almış(başarılı olmuş). her konuda yazdığın türkiyede 2-3 üniversite dışında çöp orada okuyanlar ölsün benzeri cümlelerinden gördüğüm kadarıyla da insanlara verebileceğin hiçbir pozitif katkı yok muhtemelen türkiyenin en iyi liselerinden birinden mezunsun değişim hikayesi açısından bakarsak da öyle bir durum yok, he eğer hedefini gerçekleştirirsen başarı mıdır? başarıdır. ama o okullarda okuyan o kadar adam var hiçbirimizin umrunda değiller sende olmayacaksın ama bu adam kendi gibi kötü durumda olan insanlara örnek teşkil edebilmek için konu açmış. sen anadoluda okuyorsanız okumayın demiş aşağılamaya kalkmışsın adam bulunduğunuz yer nere olursa olsun çok çalışırsanız her şeyi değiştirebilirsiniz demiş umut vermiş.

    edit: bu mesajı yazma sebebim adamın başarısını "parayla değil alınteriyle" diyerek küçümsemeye çalışman, bu adamın alınteri dökmediğini düşünüyorsan git bir sor ondan sonra çankaya üniversitesinden kaç kişi "parayla" stanforda gitmiş hani çok kolay ya.

    Kimseye örnek teşkil etmek için açmadı bu konuyu. Sırf egosunu tatmin edebilmek için açtı. Bilkent'i küçümsemeler, neydim ne oldum tarzı mesajlar vs... Birçok MIT, Stanford'a giden insanla konuştum fakat hiç bu kadar kibirli bir insan görmedim.

    1- üniversite bıraktım 3. kez hazırlanıyorum. en iyi liselerin birinden mezun olduğum doğrudur fakat 5-6 senedir ilk defa adam akıllı ders çalıştım bu sene

    2- BURSSUZ mastera kabul aldı, galiba çalışmaya başlayınca okul ücretini ödedi emin değilim o konuda. 3.57 sanırım ortalaması. o ortalama ile abd'deki dandik okullar bile burslu phd'ye kabul vermez (phd zaten burslu oluyor)

    3- parası ve 3.00 üstü ortalaması olan herkes abd'nin iyi okullarından master yapabilir. fakat stanford'ta phd yapmak için diğer binlerce zeki ve çalışkan rakibinizden farkınız olmalı.


    yani 3.5 üstü ortalamaya sahip bir çok insan var ve bu kişiden hiçbir farkı yok. sadece burssuz kabul aldığı okul için kredi bulmuş. en basitinden eski okuldan bir arkadaşım top 20'de bi okuldan kabul aldı master için ortalaması 3.6 fakat parası olmadığı için münih teknik'e gitti.
  • şöyle konular gördükçe hayattan soğuyorum intihar edesim geliyor kendimi dağa taşa vurasım geliyor...

    ulan..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious -- 14 Haziran 2016; 18:25:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Notorious kullanıcısına yanıt
    Tam tersi olması gerekmiyo mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: A2ad

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gokhan

    rez alın gençler parayla değil alın teriyle stanford'ta doktoraya kabul alacağım.

    trnin en iyi liselerinden mezun olup fulle yakın öss yapıp en iyi tr üniversitelerine gittikten sonra kolay. adam leş özel okuldan 3 sene çalışmayla dünyanın en iyi üniversitelerinden gitmiş, hayatında çalışmamış başarılı olamamış öyle kalmaya devam etse ünideki onla aynı backgroundla gelmiş sınıf arkadaşlarının olduğu gibi bir baltaya sap olamayacak bir adamın dünyada gidilebilecek en iyi şirketlere gitmesiyle 7 yaşından beri ders çalışan her şeyi tıkırında giden %90 şanslı doğmuş(anası babası eğitimlidir ders çalışmaya zorlamıştır daha ilkokuldan bellidir geleceği) adamların gitmesi arasında dağlar kadar fark var. bu adamın yaptığını değerli kılan dünyanın en iyi üniversitelerinden birine gidebilmiş olması değil hiçbir şey olamayacakken bir kararla azimle çalışarak geleceğini tamamen değiştirebilmesidir.

    forumdaki her konuya atlayıp kendin hakkında konuşmandan bildiğim kadarıyla üniversite sınavına 4. kez mi ne hazırlanan birisin ve hala istediğin bölümü kazanamamışsın. senin üniversitenin 1. sınıfına başlayabilmek için harcadığın -başarısız olduğun- yılların hepsinde adam bulunduğu yerde ulaşabileceği en yüksek başarıya ulaşmış ve 1.liği almış(başarılı olmuş). her konuda yazdığın türkiyede 2-3 üniversite dışında çöp orada okuyanlar ölsün benzeri cümlelerinden gördüğüm kadarıyla da insanlara verebileceğin hiçbir pozitif katkı yok muhtemelen türkiyenin en iyi liselerinden birinden mezunsun değişim hikayesi açısından bakarsak da öyle bir durum yok, he eğer hedefini gerçekleştirirsen başarı mıdır? başarıdır. ama o okullarda okuyan o kadar adam var hiçbirimizin umrunda değiller sende olmayacaksın ama bu adam kendi gibi kötü durumda olan insanlara örnek teşkil edebilmek için konu açmış. sen anadoluda okuyorsanız okumayın demiş aşağılamaya kalkmışsın adam bulunduğunuz yer nere olursa olsun çok çalışırsanız her şeyi değiştirebilirsiniz demiş umut vermiş.

    edit: bu mesajı yazma sebebim adamın başarısını "parayla değil alınteriyle" diyerek küçümsemeye çalışman, bu adamın alınteri dökmediğini düşünüyorsan git bir sor ondan sonra çankaya üniversitesinden kaç kişi "parayla" stanforda gitmiş hani çok kolay ya.

    Kimseye örnek teşkil etmek için açmadı bu konuyu. Sırf egosunu tatmin edebilmek için açtı. Bilkent'i küçümsemeler, neydim ne oldum tarzı mesajlar vs... Birçok MIT, Stanford'a giden insanla konuştum fakat hiç bu kadar kibirli bir insan görmedim.

    1- üniversite bıraktım 3. kez hazırlanıyorum. en iyi liselerin birinden mezun olduğum doğrudur fakat 5-6 senedir ilk defa adam akıllı ders çalıştım bu sene

    2- BURSSUZ mastera kabul aldı, galiba çalışmaya başlayınca okul ücretini ödedi emin değilim o konuda. 3.57 sanırım ortalaması. o ortalama ile abd'deki dandik okullar bile burslu phd'ye kabul vermez (phd zaten burslu oluyor)

    3- parası ve 3.00 üstü ortalaması olan herkes abd'nin iyi okullarından master yapabilir. fakat stanford'ta phd yapmak için diğer binlerce zeki ve çalışkan rakibinizden farkınız olmalı.


    yani 3.5 üstü ortalamaya sahip bir çok insan var ve bu kişiden hiçbir farkı yok. sadece burssuz kabul aldığı okul için kredi bulmuş. en basitinden eski okuldan bir arkadaşım top 20'de bi okuldan kabul aldı master için ortalaması 3.6 fakat parası olmadığı için münih teknik'e gitti.

    kardesim yanlıs anlama kazanmayı senin kadar çok isteyen birinin o okulu kazanacak kadar çalıştığını ve her hak edenin kazanacağını düşünüyorum. değinmek istediğim nokta şu; dersler çok zeki olduğunuzu göstermez yada başarılı olduğun için aklına ne geliyorsa kendinde diğer insanlarda ne görüyorsan hiçbir şey göstermez sadece "ne kadar çalıştığını" ölçer. benim düşünceme göre eğer sen rakiplerinin önündeysen bunun sebebi sen çalışırken günümüz dünyasında onları çalışmaktan alıkoyacak zirilyon tane uyaran olması. bunu sen de tecrübe etmişsindir liseyi kazandıktan sonra adam akıllı çalışmadığını söylemişsin çalışsaydın muhtemelen ilk yılından istediğin yeri kazanırdın ama çalışmadın ve kazanamadın. ben de ilkokul yıllarında en "zeki" öğrencilerdendim deneme sınavlarında benden düşük alan bir çocuk ygs'de ilk 100'e girmiş ama ben lise boyunca çalışmadım ve bu sefer de "en gerizekalı" öğrencilerdensin dediler. tabii bunu kimse yüzüne söylemez ama bir şekilde belli ederler sonra sen onu kanıksar ve sana biçilen role göre yaşarsın, oysa ilkokulla lise arasında değişen şey zekam değil lise boyunca 1 kere kitap açmamış olmamdı. ben de rötarlı şekilde üniversiteye gittim hiçbir zaman okul okuma gibi bir düşüncem olmamasına rağmen bu yıl 1. yılımı bitirmek üzereyim ilk dönem "gerizekalı"ydım 2 zayıfım 2.16 ortalamam vardı, ikinci dönem çalışmaya başladım ve ilk dönem bütünden bile 00 aldığım dersten 90 aldım şu an en düşük notum bölümün en zor dersinin vizesinde aldığım 65 onun da finalinden 90 bekliyorum yani bütün derslerimden en iyi notları alacağım ortalamamı da hiç hesaplamadım. Şimdi işin ders çıkarılacak noktasına gelelim; ikinci dönem tek bir derse girmedim ve evimde bilgisayar oynadım, sınavlardan önceki haftanın salı gününde üniversitemin olduğu yere geldim ve notları alıp çarşamba günü "çalışmaya" başladım, bu çalışma diğer bütün arkadaşlarım gibi günde 2 saat çalışma değil günde 6 saat doğru şekilde çalışmaydı sınav günlerini de sayarsak toplamda 12 gün çalışarak muhtemelen bölümdeki en iyi notu aldım. Peki ben ilk dönem gerizekalı da şimdi zeki mi oldum? Hayır. Yalnızca ikinci dönem oturdum çalıştım. Hatta pazar günü 10 saat 40 dakika ders çalıştım. Ama bu beni zeki yapmaz. Çok eski yıllarda yazılmış bir finans kitabında der ki bu kitabı Doktorlar'a Mühendisler'e önermiyorum çünkü kendilerini zeki sandıkları için sürekli hata yapacaklar, bu kitabı öğrencilere, ev hanımlarına öneriyorum. Bugün dünyanın en zengin ikinci insanı gerçekten de o adamın kitabını okumuş bir öğrencisidir ve bütün servetini o kitabını okuyup uygulamaya borçlu olduğunu söyler. (Kitap: intelligent investor, Öğrenci: Warren Buffett) Wolf Of Wall Street'i izlemişsindir orada bir sahneden Warren Buffett'dan borsa tanrısı gibi bahsedilir ama o hiçbir zaman diğer insanların yapamayacağı birşeyi yaptığını düşünmemiştir hatta başarısını da zeki olduğunu zannetme hatasına kapılmadan alçakgönüllü ilerlemesine bağlamıştır. Diyeceğim o ki eğer derslerde başarılıysan bunu diğer insanlardan daha çok istemene daha çok emek vermene daha çok çalışmana bağla daha iyi daha zeki olduğuna bağlarsan hem kendi başarını küçümsemiş hem de daha çok hata yapmaya meyilli olursun.(hata=çalışmasam da yapıyorum zaten zekiyim diyip başarının tek yaratılma noktası olan çalışmaktan vazgeçmek) SINAVDA VE HAYATTA BAŞARILAR
  • Shadow_Shooter un bu başlığı açmasının nedeni ego tatmini değil, Türk gençlerini siyaset,serserilik yerine eğitime teşvik etmesidir.
    Adamın kendini size kanıtlama gibi bi derdi de ‘şuraya bi iki satir bişe yazıyım de milleti ezip egomu tatmin edeyim’ gibi bi derdi de yok
    Uzanamadığı'nız ciğere mundar demeyin

    illa ego tatmini yapan kişi arıyorsanız forumlarda insanlara yardım ediyormuş gibi yapıp kendilerini önemli birisi gibi gösterip kendilerine önemli kişi pozisyonu açmaya çalışan insanlar da var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatikvah -- 21 Haziran 2016; 20:02:36 >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.