Şimdi Ara

Amerika Hayat ve Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak [MEZUN OLDUM] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.676
Cevap
704
Favori
138.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş biraz ayrıntı versen olmaz mı maddi açıdan vs...
  • hocam evi nasıl yaptın?
  • CSI Las Vegas taki Gil Grissom u görürsen gözünü seveyim bi fotosunu çekiver...
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

mesaj bulunsun. ya hocam bi yardım ediverin garii nasi okuyacaz bu üniversiterde? ille de money mi gerek??

Cok basarili olup once buyuk bir universiteye kabul aliyorsunuz. Sonra da ileride calismayi dusuneceginiz sirketlerden kabul mektubunuzu verip burs yardimi istiyorsunuz genelde.
  • Oraya gitmek isteyen arkadaslar için diyorum 1 ya çok Zeki olur burslu gidersiniz 2) bol para olur gidersiniz 3 ) mülteci olarak gider surunursunuz 4) bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şöyle tüm yaşadıklarını kabul edilme sürecini vs. hikaye gibi yazda biraz gaza gelip çalışalım
  • nokia 5800 hiç oldumu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Adam UCLA'ya gitmiş, DH'ye takılıp özenenler var

Ben devlet bursu kazandım. TC bana sponsorluk mektubu veriyor, ben UCLA'ya başvurmayı düşünmüyorum bile. Yurtdışından master yapacaklar hedefleri biraz düşürsün. Yüksek ortalamayla girilecek yerler değil buralar. Adam gibi bir projeniz olması lazım. Diploma notuna bakmazlar kaliteli okullar.

Hayal etmek basarmanin yarisidir. 2 yil oncesine donsek bana da birileri bakip UCLA'yi kazanmak senin neyine diyebilirdi. Istedikten sonra imkansiz mumkune cevrilebilir. Kimsenin sevki kirilmasin bu yuzden. 2 yil oncesine kadar ben de Donanimhaber'de yazan biriydim.

DH'ye takılmayı DH'de yatıp kalkmak anlamında söyledim.

Kabul almış biri olarak sen de biliyorsun ki Top 10 okulların kabul şartları çok ağır. Sen de ilgi çekici bir proje ile başvurmuş olmalısın. SOP+GPA+TOEFL ile girdiğini sanmıyorum. Bunların da önemi var tabi ama seni oraya sokan şey üzerinde çalışacağın proje olmuştur.
  • hocam net bir soru soracağım.

çalışma , azim işlerini atlattık diyelim.kabulde gördük, orta halli birinin (gelir olarak) bu işi götürme şansı varmı?

birde master için yıllık ücretler ne civarda?
  • o açık alişveriş merkezi gibi olan yerin adı galiba groove du değil mi öyle hatırlıyorumda bende gitimiştim
  • Usta anlamadigim bise daha var bazilari diyorki berbat yerler..Turkiye gibisi yok bazilarida bu sekilde ovuyor neden oyle??

• Umarım bir gün orada yaşarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

hocam net bir soru soracağım.

çalışma , azim işlerini atlattık diyelim.kabulde gördük, orta halli birinin (gelir olarak) bu işi götürme şansı varmı?

Us da master için en az ayda 15.000 dolar gözden cikarcan burs varsa ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: McYC

Hocam tebrik ederim öncelikle, dünyanın en iyi okullarından birisinde okuyorsun. Kıskanılacak bir durum. Benim ricam, master programına kabul edilmek için neler yaptın, ne gerekiyor, ne arıyorlar sende gibi şeyleri de yazabilir misin?

Arkadaşın bulunduğu yer çok iyi, amerikanın heryeri o şekilde değil.
    ABD'de master parayla oluyor, Türkiye'deki gibi ücretsiz değil, yıllık en az 10 000 dolar. Herhangi özel şartları yok.

Arkadaşın ya maddi durumu iyi ya da biryerden burs almıştır. Notlarınız iyise üniversiteler çok kısıtlı sayıda kontenjan için burs veriyor.
  • şu anda herkesin hayalini süslediği hayatı yaşıyorsun, özellikle staples center fotoğraflarını görünce kıskançlıktan kudurdum sıkı bir los angeles lakers taraftarı olarak oraya gitmek büyük hayalim.
  • beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Burdaki lisans eğitiminizi hangi üniversitede aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_588

quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

hocam net bir soru soracağım.

Us da master için en az ayda 15.000 dolar gözden cikarcan burs varsa ayrı

Yok Ali Sami diyesim geldi.
    Atma Ziyaa diyerek tatlıya bağlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arhilos25

Usta anlamadigim bise daha var bazilari diyorki berbat yerler..Turkiye gibisi yok bazilarida bu sekilde ovuyor neden oyle??

Dostum paran varsa cepte Zimbabve ye bile gitsen güzel yasarsın . Ayrıca mal varlığınız yoksa bıraktım master i , us a adım bile atamazsınız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.