Şimdi Ara

** AMERİKA'DAN SİPARİŞLERİNİZ GETİRİLİR 2025 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
309
Favori
203.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MiUtek

Aldığım ürün Türkiye'ye gelmeden indirime girince İzzet Hocama iade ettirip tekrar düşük fiyattan aldım. Hocamı biraz uğraştırdım ama sağolsun çok ilgilendi, çok teşekkür ediyorum. Yer konusunda sıkıntı olunca bazı ürünler kutusuz gelebiliyor ama o haliyle bile o kadar güzel kargolanmışki hiçbir problem yaşamazsınız. "Acer Predator Helios 300 Laptop" ve "Oculus Touch Controller" sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Kafama takılan bir problem olduğunda whatsapptan her zaman kısa sürede dönüş yaptı. Güvenilirlik konusunda şüpheniz olmasın. Sağolsun, işin en güzel tarafı, laptop gibi ürünleri ABD'deyken açıp ön kontrolünü yapabilmesi. Bu sayede laptop ilk aşamada arızalıysa direk ABD'deyken değiştirebiliyorsunuz. Hocam başka alışverişlerle seni rahatsız etmeye devam edeceğim ileride inşallah :)
    **   AMERİKA'DAN SİPARİŞLERİNİZ GETİRİLİR 2025**   AMERİKA'DAN SİPARİŞLERİNİZ GETİRİLİR 2025

Rica ederim elinden geleni yapıyorum elbette 150 dolar indirime girmiş Amazon a yar eder miyiz

Sabrınız için (1.5 ay beklediniz) ve anlayışınız için (kutuları çok güzel ama ne yazık ki yerimiz az) teşekkür ediyorum.

Laptop ile ilgili bir sorun olursa geri yollamak için kutu şartı yok bu konuda rahat olabilirsiniz.

Güle güle kullanın tekrar görüşmek üzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İzzet Bey ile ilk alışverişimdi kaygılıydım fakat söylediği tarihta kargoya verdi iletişim 4 4 lük kırılacak eşyaya göre gayet iyi paketlenmişti gerekli bütün sorularımı yanıtladığı ve bize istediğimiz ürünleri ulaştırdığı için teşekkür ederiz.İzzet beye gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Tekrardan görüşmek üzere İzzet bey Herkese İyi Akşamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Specdra

İzzet Bey ile ilk alışverişimdi kaygılıydım fakat söylediği tarihta kargoya verdi iletişim 4 4 lük kırılacak eşyaya göre gayet iyi paketlenmişti gerekli bütün sorularımı yanıtladığı ve bize istediğimiz ürünleri ulaştırdığı için teşekkür ederiz.İzzet beye gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Tekrardan görüşmek üzere İzzet bey Herkese İyi Akşamlar...

Tesekkur ederim hocam gule gule kullan umarim memnun kalirsin aldigin urunden.
  • selamun aleyküm izzet ustam. senden bir ricam olacaktı ustacım, işlemci ekran kartı yani bilgisayar parçaları getirebilirmisiniz acaba :) görüyorumki gerçekten mükemmel bir insansınız:)
    ama tam olarak konuyu kavrayamadım ustam. şimdi amazondan ekran kartı alıcam diyelim.(prime üyelik var bu arada). mesela ewga gtx 1080 ti ftw3 11gb getirtmek istiyorum. bunun bana ürün dışında ne kadarvereceğim size :) saygılar izzet ustam.
  • Merhaba hocam sorularinizi lutfen pm ile yollarsaniz daha kolay yardimci olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzy76

Merhaba hocam sorularinizi lutfen pm ile yollarsaniz daha kolay yardimci olabilirim.

Iphone yada baska bir marka tel getirmek yasal degil gumrukten geciremezsiniz 1 den fazla siz nasil getirebiliyor sunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

quote:

Merhaba hocam sorularinizi lutfen pm ile yollarsaniz daha kolay yardimci olabilirim.

Iphone yada baska bir marka tel getirmek yasal degil gumrukten geciremezsiniz 1 den fazla siz nasil getirebiliyor sunuz?

Hocam 1 den fazla getirdiğimi nerden çıkardınız ?

Konuyu iyice okumadınız galiba sadece 1 adet telefon getiriyorum o yüzden getirme ücreti 100$ diye yazdım.
  • Takip edeyim, ileride ihtiyacım olabilir. Bu güzel üslubunuz ve tavrınız için teşekkür ederim ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Takip edeyim, ileride ihtiyacım olabilir. Bu güzel üslubunuz ve tavrınız için teşekkür ederim ayrıca.

Teşekkür ederim hocam umarım yardımcı olabilirim ilerde.

• izzet bey amerikadan 2. el iphone 7 plus düşünüyorumda burada kullanılmış cihaz çalısır mı birde 2 modeli varmış a1661 a1784 bunlar arasındaki farklar nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

izzet bey amerikadan 2. el iphone 7 plus düşünüyorumda burada kullanılmış cihaz çalısır mı birde 2 modeli varmış a1661 a1784 bunlar arasındaki farklar nedir ?

Elbette çalışır hocam. Modellerden birisi (hangisi emin değilim) garantisi TR'de de geçerli ama kullanılmış cihaz olursa bunun fazla bir önemi yok çünkü sadece 1 yıl geçerli.
  • izzy76 kullanıcısına yanıt
    whitelated kullanıcısına yanıt
    Küçük bir not olarak yazayım, iPhone 7 Plus cihazlarında A1784 numaralı model Türkiye garantilidir, A1660 ve A1661 numaralı modeller ise Türkiye'de garantili değildir. Tüm modeller Türkiye'de çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Küçük bir not olarak yazayım, iPhone 7 Plus cihazlarında A1784 numaralı model Türkiye garantilidir, A1660 ve A1661 numaralı modeller ise Türkiye'de garantili değildir. Tüm modeller Türkiye'de çalışır.

Teşekkür ederim hocam aydınlatığınız için
  • İzzet Hocam Merhaba,

konuyu okudum ayrıntılı bir şekilde,
    4 kasım için yerinizin kalmadıgını söylemişsiniz.
    Benim isteyeceğim ürün extra bir ürün olacak,yani extra bir bavullama ücreti olan bir ürün.
    Snowboard. Belki sipariş geçebilirsem ya da geçebilirseniz 4 kasıma yetişebileceğini düşündüm, o yüzden size yazmak istedim.
    Eğer bunun için yeriniz var ise, extra ücreti ve toplam getirme ücretini yazabilirseniz hemen amazon veya ebuydan bakıp sipariş geçebilirim adresinize.

teşekkürler
  • Ne yazik ki 4 Kasim icin daha fazla siparis kabul edemiyorum.
    Demong nickli Metin bey ile iletisime gecin o belki yardimci olabilir o Aralik basi geliyor.@demong
  • quote:

Ne yazik ki 4 Kasim icin daha fazla siparis kabul edemiyorum.
    Demong nickli Metin bey ile iletisime gecin o belki yardimci olabilir o Aralik basi geliyor.@demong

İzzet Bey Merhaba,

Bu yolculuğunuz için sipariş stoğunuz dolmuş ama bu konuda tecrübeli olduğunuz için size bir konuda danışmak istiyorudum.

Yeni değişen yasa ile en fazla yanında bir adet fazla telefon getiriliyormuş ve onada imei bloke konuluyorumuş.

İmei blokesi konulan tel Türkiye de hiçbir şekilde açılmaz mı acaba ?

Aydınlatabilirsiniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ensclate

quote:

İzzet Bey Merhaba,

Bu yolculuğunuz için sipariş stoğunuz dolmuş ama bu konuda tecrübeli olduğunuz için size bir konuda danışmak istiyorudum.

Yeni değişen yasa ile en fazla yanında bir adet fazla telefon getiriliyormuş ve onada imei bloke konuluyorumuş.

Başıma gelmedi ama durum şu.

1 den fazla telefon getirirseniz, fazla telefonlara Imei bloke konur ve bunu Türkiye`de kayıt edip kullanamazsınız.

Şayet bloke konan telefon Android ise bazı modellerin Imei ini değiştirmek mümkün ama bu da yasal değil.

• Merhabalar arkadaşlar

Bugün izzet abi bizzat üniversiteme kadar gelip elden bilgisayarımı verdi. Her şey için tekrar teşekkür ediyorum kendisine güvenle alısveris yapabilirsiniz.

Resimler;

**   AMERİKA'DAN SİPARİŞLERİNİZ GETİRİLİR 2025

**   AMERİKA'DAN SİPARİŞLERİNİZ GETİRİLİR 2025

• quote:

quote:

quote:

İzzet Bey Merhaba,

1 den fazla telefon getirirseniz, fazla telefonlara Imei bloke konur ve bunu Türkiye`de kayıt edip kullanamazsınız.

Şayet bloke konan telefon Android ise bazı modellerin Imei ini değiştirmek mümkün ama bu da yasal değil.

Kusura bakmayın konunuzu dağıtarak soru soruyorum ama, son soru olarak telefon getirecek kişi kendi kullandığı telefon hariç bir adet kapalı kutu telefon getirse onada mı imei blokelenme konuluyor ?

Konulmuyorsa bir daha ki ziyaretinizde bende sizden telefon istiyebilirim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

İzzet Bey Merhaba,

Kusura bakmayın konunuzu dağıtarak soru soruyorum ama, son soru olarak telefon getirecek kişi kendi kullandığı telefon hariç bir adet kapalı kutu telefon getirse onada mı imei blokelenme konuluyor ?

Konulmuyorsa bir daha ki ziyaretinizde bende sizden telefon istiyebilirim :)

Elbette hayır hocam kendi kullandığınız telefon bu kısıtlama dışındadır. Burada kısas telefonun kayıtlı olup olmamasıdır.

Benim telefoun getirme durumum Aralık ayı için henüz belli değil. Yakın çevremden de çok kişi X istiyor ama ben 1 ya da 2 adetten fazla getirmeyi düşünmüyorum. Fiyatı da talebe göre biraz yüksek olabilir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.