Şimdi Ara

Amerika'dan MacBook Pro Getirtmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. Benim Amerika'da yaşayan akrabam var onun aracılığı ile Macbook pro getirtmek istiyorum. 15inch modeli 3200dolar tutuyor. Taksitli olarak aylık 150 dolara geliyor 24 ay taksit ile. Ben bu cihazı paypal kullanarak veya world card vb ile taksit ile alabilir miyim? Yoksa illa amerika tanımlı bir kredi kartım mı olması gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar herkese.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.bimeks.com.tr/urun/139429/apple-macbook-pro-retina-me294tu-a.aspx amerikada bile bundan ucuza bulman zor hemen kap derim . işlemci modelini yanlış yazmışlar bu model late 2013. Mid 2014'ten tek farkı 0.2 ghz işlemci hızı. Özel konfigrasyon olmayan en üst macbook budur . me294 modelini 5670'e almıştım yazın başında %10 öğrenci indirimiyle o zaman bile amerikadan ucuzdu gerisini sen düşün artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

http://www.bimeks.com.tr/urun/139429/apple-macbook-pro-retina-me294tu-a.aspx amerikada bile bundan ucuza bulman zor hemen kap derim . işlemci modelini yanlış yazmışlar bu model late 2013. Mid 2014'ten tek farkı 0.2 ghz işlemci hızı. Özel konfigrasyon olmayan en üst macbook budur . me294 modelini 5670'e almıştım yazın başında %10 öğrenci indirimiyle o zaman bile amerikadan ucuzdu gerisini sen düşün artık.

İşlemcisi 3. Nesil ve üzerinde ssd yok. Aynısı amazonda 1000dolar

• 4. Nesil ve Ssd var fakat teşhir ürünü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr_pc kullanıcısına yanıt
    3630qm 3. Nesil değil mi ?
    Edit: ben bunu almaktansa daha iyisi 45**u işlemcili 512gb pci e flash depolaması olanı 1900dolara amazonda mevcut. Ben daha çok sorduğum soru ile ilgili yardım almak istiyorum. Türkiyeden bu fiyatlara ürün alacak değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 23 Ocak 2015; 19:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

Merhaba herkese. Benim Amerika'da yaşayan akrabam var onun aracılığı ile Macbook pro getirtmek istiyorum. 15inch modeli 3200dolar tutuyor. Taksitli olarak aylık 150 dolara geliyor 24 ay taksit ile. Ben bu cihazı paypal kullanarak veya world card vb ile taksit ile alabilir miyim? Yoksa illa amerika tanımlı bir kredi kartım mı olması gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar herkese.

Apple Store dan yada amazondan kredi kartın yada PayPal ile Alıp adres olarak oradaki akrabanın adresini verebilirsin. Sorun yok.
    Ikilem sırasında taksit seçeneği çıkmama ihtimali yüksek ama aldıktan sonra bankan sana mesaj atabilir taksitlendirmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur@

quote:

Merhaba herkese. Benim Amerika'da yaşayan akrabam var onun aracılığı ile Macbook pro getirtmek istiyorum. 15inch modeli 3200dolar tutuyor. Taksitli olarak aylık 150 dolara geliyor 24 ay taksit ile. Ben bu cihazı paypal kullanarak veya world card vb ile taksit ile alabilir miyim? Yoksa illa amerika tanımlı bir kredi kartım mı olması gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar herkese.

Apple Store dan yada amazondan kredi kartın yada PayPal ile Alıp adres olarak oradaki akrabanın adresini verebilirsin. Sorun yok.
    Ikilem sırasında taksit seçeneği çıkmama ihtimali yüksek ama aldıktan sonra bankan sana mesaj atabilir taksitlendirmek için.

Teşekkürler cevabınız için. Ekstra bir ücret çıkmaz değil mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dubai’den Iphone almak..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugur@

quote:

Teşekkürler cevabınız için. Ekstra bir ücret çıkmaz değil mi

Bende işbank ve garanti var bazen alışveriş yapınca SMS atıyor . 6 ya bölelim 12 ye bölelim diye . %3-4 gibi bi oranla bölüyor. Bu Mesajı atmadığı da oluyor,

Hangisi ne şekilde yapar bunu bilmiyorum . Bana yeni garanti mesaj Attı Yurtdışındaki alışverişlerini taksitlendirmek için.

Kısaca Amerika'dan buradaki kredi kartın ile alacaksan taksit olayı zor. Dene bi belki normal çıkar taksit seçeneği. nana hiçbir yabancı site taksit seçeneği göstermedi.

• quote:

3630qm 3. Nesil değil mi ?
    Edit: ben bunu almaktansa daha iyisi 45**u işlemcili 512gb pci e flash depolaması olanı 1900dolara amazonda mevcut. Ben daha çok sorduğum soru ile ilgili yardım almak istiyorum. Türkiyeden bu fiyatlara ürün alacak değilim

Model me294 seklinde Google'da aratırsanız bulursunuz. Tu/a kısmı Türkiye cihazı olduğunu gösterir .daha detay bilgiye me294LL/a ile ulaşabilirsiniz.

• dr_pc kullanıcısına yanıt
    teşhir ürünü oldugunu nerden bılıyorsunuz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteghost

teşhir ürünü oldugunu nerden bılıyorsunuz hocam?

Bulunduğu mağazalar kısmında yazıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.