Şimdi Ara

Amerika'dan iphone 11 pro almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Yakın bir arkadaşım bu ay içerisinde Amerika'ya gidiyor. Ben de kendisinden benim için Iphone 11 pro almasını istedim. Fakat birsürü problem çıkacak gibi duruyor ilki pasaport ve tc mevzusu. Telefonu alıp geldi diyelim. Kendi Tc ve pasaportuna kayıt ettirmeden bana verse, ben de turlarla Yunanistan'a giriş çıkış yaparak pasaport damgasıyla oradan kendim almış gibi göstersem olur mu sizce? Sonrasında el mahkum 1500 lirayı vereceğiz galiba şu imei için...

• Benim asıl merak ettiğim husus şu:
    Biz yurtdışından aldığımız ve pasaporta kayıt ettirdiğimiz cihazı kaç sene kullanmak zorundayız.
    Ben seneye bu cihazı satıp iPhone 11s, 12 adı herneyse artık satın alabilmek için elimdeki cihazı satmalıyım.

Not: bu mesaj ilgili mevzuatı okumadan bilgi almak isteyenleri temsilen girilmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

Benim asıl merak ettiğim husus şu:
    Biz yurtdışından aldığımız ve pasaporta kayıt ettirdiğimiz cihazı kaç sene kullanmak zorundayız.
    Ben seneye bu cihazı satıp iPhone 11s, 12 adı herneyse artık satın alabilmek için elimdeki cihazı satmalıyım.

Not: bu mesaj ilgili mevzuatı okumadan bilgi almak isteyenleri temsilen girilmiştir.
    3 sene sonra tamamen açılıyor.
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 23:16:25 >
  • İlk getirdiğinizde 4 ay kayıtsız kullanıyorsunuz zaten sonra kendi adınız üzerine harcını yatırırsınız son 2 ay içinde giriş çıkış yapılmış pasaportunuza işlersiniz olay biter

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HandK

[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
    bu bilgi doğru mu 3 sene sonra istediğimiz kişiye satabiliyormuyuz
  • maho2306 kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 23:16:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.