Bildirim
Amerika'dan Ipad getirtmek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
aslında valize koyup çaktırmadan istediği kadar getirebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 3 Ağustos 2012; 5:59:36 > -
ipad TR da baya ucuzladı. pek talep / rağbet yok.
nexus - tablet daha çok kar bırakacaktır.
ben 4 - 5 üstünde sıkıntı olur düşüncesindeyim , ticari olarak görülecektir. -
Cok haklisiniz the new ipad 16gb wifi 900tl denk geliyor turkiyede 2 yil garabtili 1100e bulunabiliyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkiyeden alınması gayet mantıklı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece 1 tane getirebilir. Fazlasi yasal degil, gumruk mevzuatinda acikca yaziyor!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bestanden
aslında valize koyup çaktırmadan istediği kadar getirebilir
-
kişibaşı bir taneden fazlası başınıza dert açabilir..
bilgisayar ve metal oldugu için bavulun haricinde göstermek zorundasınız.. -
Oradan sadece 1 tane getirebilir. Kendi kullandigiyla birlikte. Oteki turlu ticarete girdigi icin getiremez. Ayrica arkadas "valizin icine koyup istedigi kadar getitebilir", demis ama valizin icindeki sac sampuanina kadar bakiyorlar, oyle bir sey imkansiz artik.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Sins
Oradan sadece 1 tane getirebilir. Kendi kullandigiyla birlikte. Oteki turlu ticarete girdigi icin getiremez. Ayrica arkadas "valizin icine koyup istedigi kadar getitebilir", demis ama valizin icindeki sac sampuanina kadar bakiyorlar, oyle bir sey imkansiz artik.
benim arkadaşım 2 tane getirdi geçen gün -
quote:
Orijinalden alıntı: Bestanden
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Sins
benim arkadaşım 2 tane getirdi geçen gün
Benim de dedigim o. Kendininki + 1adet daha. Daha fazlasini getiremez.
o tamamen sans arkadaslar bı abımız gecen kasım aynda amerıkaya gıttı ve 2 adet 4s ( biri bana ) 3 adet ıpad 2 2 adet snoy vaıo ve bırer tane foto mak getırdı kutuları yoktu hıc bırının herhangı bı sorun yasamadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X