Şimdi Ara

Amerika'da Spor Araç Kiralama Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.Kısmetse haziran sonu gibi ben ve arkadaşım yurt dışına çıkacağız.6 hafta kalacağız ve bu zamanda Türkiye'de kullanamadığımız bir araç kullanmak istiyoruz.İlk başta sormak istediğim turist vizesiyle gideceğiz ve bize araç kiralarlar mı yoksa tanıdığımız var onun vasıtasıyla mı araç almamız gerekiyor.Diğer bir konuda tek kapılı mümkünse cabrio 3.0 motor civarında bir araç kiralamak istiyoruz.Rent a carlarda böyle araçlar bulunur mu,bulunursada fiyatları ne olur?(örn:mustang,sebring vb.) Ve de bir kaza olduğu taktirde ne yapmalıyız?
    Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzdrk -- 28 Mayıs 2014; 23:04:05 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 28 Mayıs 2014; 23:13:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Merhabalar.Kısmetse haziran sonu gibi ben ve arkadaşım yurt dışına çıkacağız.6 hafta kalacağız ve bu zamanda Türkiye'de kullanamadığımız bir araç kullanmak istiyoruz.İlk başta sormak istediğim turist vizesiyle gideceğiz ve bize araç kiralarlar mı yoksa tanıdığımız var onun vasıtasıyla mı araç almamız gerekiyor.Diğer bir konuda tek kapılı mümkünse cabrio 3.0 motor civarında bir araç kiralamak istiyoruz.Rent a carlarda böyle araçlar bulunur mu,bulunursada fiyatları ne olur?(örn:mustang,sebring vb.) Ve de bir kaza olduğu taktirde ne yapmalıyız?
    Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

Kiralayabilirsiniz tabii ki. Hertz, Avis ve Thrifty gibi firmalarda bu tip araçlar var. Ben Thrifty den Mustang cabrio kiralamıştım. En uygun fiyatı veren şirket oydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

3000cc arabaya spor diyorsan amerikada herhangi bir aracı kirala. . .sana hepsi spor araba

Burada 1.4 spor. Örneğin polo gti.

Budget
    Avis
    Enterprise

gibi sirketlerin web sitelerine gir gidecegin havaalanini yaz fiyatini gorursun. Sehre ve ne zaman gidecegine gore cok degisir fiyat.

Edit: Kazayi sormussun. Amerikada Tyrkiye gibi degil kiralik araclarin kaskosu yok. Ama kiralarken ekstra para verip sigorta satin alabiliyorsun. Sigortayi satin aldiysan sorun yok ama almadiysan zarari odetirler. Kaza yaparsan hemen kiraladigin yeri ara onlar ne yapacagini soylerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 29 Mayıs 2014; 4:07:46 >
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne kadar vermiştiniz acaba hatırlıyormusunuz birde koşullar nelerdi ?

Bir haftalığına 550 dolar ödemiştim. Mil sınırı yoktu. Local bir adres istemişlerdi. Depoyu dolu alıp dolu bırakıyorsunuz. GPS isterseniz extra her gün için (sanırım) 10 dolar ödüyorsunuz. Kasko alırsanız fiyatın iki katına çıkması muhtemel (sade bu şirkette değil aşağu yukarı hepsinde aynıdır bu durum). Kredi kartı kullanmak zorundasınız.
    Aynı arabaya aynı koşullarla Hertz 950, Avis 800, Enterprise ise 750 dolar civarında fiyat vermişti.

@howlin..haklısın..orada camaro burada polo gti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 29 Mayıs 2014; 9:52:01 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 29 Mayıs 2014; 10:57:38 >

Orijinalden alıntı: falken34

hiç uğraşma ucuz yollu chrylser sebring takıl o zaman...alman arabaları pahalı...sakın kiralama..

@howlin..haklısın..orada camaro burada polo gti.

Adamlar 23.000 $ verip Camaro alabiliyorlar. Burda polo olmuş 60.000 lira..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Mustang veya Camaroyu her yerde rahatlikla bulabilirsin.

Budget
    Avis
    Enterprise

gibi sirketlerin web sitelerine gir gidecegin havaalanini yaz fiyatini gorursun. Sehre ve ne zaman gidecegine gore cok degisir fiyat.

Edit: Kazayi sormussun. Amerikada Tyrkiye gibi degil kiralik araclarin kaskosu yok. Ama kiralarken ekstra para verip sigorta satin alabiliyorsun. Sigortayi satin aldiysan sorun yok ama almadiysan zarari odetirler. Kaza yaparsan hemen kiraladigin yeri ara onlar ne yapacagini soylerler.

Banada bulurum gibi geliyor fakat insan tereddüte düşüyor ister istemez.Web sitelerindeki fiyat sigorta dahil fiyatımı yoksa extra sigorta parası mı ödeyeceğiz ?
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    Açıkcası oraya gittiğimde bütçeyi göz önüne alarak kiralayacağım.Ama gönül isterki mustang,camaro,corvette olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Mustang veya Camaroyu her yerde rahatlikla bulabilirsin.

Budget
    Avis
    Enterprise

Banada bulurum gibi geliyor fakat insan tereddüte düşüyor ister istemez.Web sitelerindeki fiyat sigorta dahil fiyatımı yoksa extra sigorta parası mı ödeyeceğiz ?

ilk gosterdigi fiyat sigorta haric fiyat. genelde sana ekstralarin fiyatini da gosteriyor ve soruyor istiyor musun diye. Navigasyon, cocuk koltugu, degisik sigortlara, benzin doldurma vs. tipik opsiyonlar.

Sigortanin da genelde 3 cesifi oluyor.
    LDW (loss damage waiver) denen senin aracini kapsiyor.
    Liability( karsi taraf tazminat vs. isterse onlari karsiyliyor)
    personal injury (sana bir sey oluraa onu karsiliyor.

Ben kiralarken sadece LDW aliyorum. eyalete ve sirkete gore gunluk 20-30 dolar arasi degisiyor. Baya pahali bir sey yani ama arabanin riskini almaya degmez.

Bak mesela asagidaki Budgetin sayfasi. sol taraftaki aracin opsiyonsuz fiyati 1 haftalik 400 dolar diyor. Sol tarafta opsiyonlar var. Oradan istedigini seciyorsun sana yeni fiyati hesapliyor.

Gidene kadar beklersen orada kiralamaya calisirsan cok daha pahali olur. Ayrica o zaman ellerinde istedigin arac olmayabilir. internet sayfalari her zaman daha ucuz. Simdiden rezervasyonunu yap. Ara sira da gir kontrol et. Fiyat duserse rezervasyonu guncelle yeni fiyati kap.

Hangi sehire hangi tarihte gittigni yaz fiyatlara bakim istersen.

Amerika'da Spor Araç Kiralama Hakkında

• Hemican kullanıcısına yanıt
    LDW bence de mantıklı.Fiyatlara bakabilirseniz çok iyi olur gerçekten ilk defa olduğu için tecrübem hiç yok.

Alış:2 temmuz 2014 Texas,Houston
    Teslim:20 ağustos 2014

Edit:Birde araçla eyaletler arası yolculuk yapsak sorun olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzdrk -- 29 Mayıs 2014; 15:45:07 >

Bu arada yas kac. 25in altindaysa sana baya pahaliya patlar arac kiralama. Gunluk ~30 dolar fark isterler.
  • Ehliyet sınırını bilmiyorum ama benim ehliyet 2,5 yıllıktı(US). Bir sorun olmadı.
    Sizin yasınız azmış. Hemican'in da dediği gibi size daha pahalı fiyat çıkartırlar.
    Araba ile ABD dışına ( Meksika, Kanada) çıkmayı düşünüyorsanız onceden şirkete sorun. Sınırsız mil onu kapsamayabilir.
    Ben Avis'ten kiraladigimla New York'tan Kanada'ya gitmiştim. Sınırsız mil orayı kapsıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 30 Mayıs 2014; 14:12:27 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.