Şimdi Ara

Amerika'da online alışveriş yapılabilecek site?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
33.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar amazon, ebay dışında online alışveriş yapabileceğimiz güzel bir site var mı?
    Almak istediğim ürünün linki aşağıda;

http://www.amazon.com/gp/product/B003QHXZTC

Ürün amazon.com'da 400 dolara satılıyordu fakat kaçırdım. Bu fiyata bulabileceğim başka site arıyorum. Saygılar...

NOT: Ürünü Amerika'daki adrese kargolattıracağım. O yüzden gümrük vs. gibi problemler yok.

• Chrome ve Firefox'ta hep daha ucuzunu bulmanı sağlayan uygulamalar var onlardan yardım alabilirsin. İsimleri şimdi aklıma gelmiyor arkadaslar belki hatırlarlar.

Bunun dısında Bestbuy geliyo aklıma.
  • craigslist.com boyle bi site vardi, burda genelde 2. el esyalar bulunuyo ama onerdigim bi site, her turlu seyi bulabilirsin, ben 70 dolara psp aldim turkiyeye donunca 300 liraya okuttum, dusun yani :)

(⌐■_■)

Intel i5 8400 | MSI Z370-A PRO | Asus Geforce GTX1080 ROG Strix Gaming | VENGEANCE 2x8 GB DDR4-3000Mhz | ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD | Seagate 1TB HDD | OCZ 240GB TL100 SSD | Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED | PHANTEKS P400 Black | FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE
  • bestbuy'da ürün yok.
    craigslist.com'da da ikinci el var hep.
    Sıfır alabileceğim hani nasıl soylesem mesela TR'de bir sürü site var yani. hizlial, hepsiburada,vatan, gold vs. vs.
    ABD için böyle bir katolaglaştırma olsa süper olurdu.
    Firefox için olan uygulamayı da soylerseniz cok iyi olur.
    Ya da ABD'nin cimri.com, akakce.com gibi siteleri var mı :)
  • ultimate, stables gibi magzalarda elektronik alet satiyor, bunlarin sitesinden bakabilirsin, suan aklima baska gelen elektronik market yok, unuttuk be oralari tekrar gitmek lazim

(⌐■_■)

Intel i5 8400 | MSI Z370-A PRO | Asus Geforce GTX1080 ROG Strix Gaming | VENGEANCE 2x8 GB DDR4-3000Mhz | ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD | Seagate 1TB HDD | OCZ 240GB TL100 SSD | Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB LED | PHANTEKS P400 Black | FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE
  • verdiğin isimler cok genel magaza bulmak imkansız gibi :)
    ucuzu.com gibi bi sistem olsa keske
  • ya google da shop bolumu varya, orasida ucuzdan pahaliya dogru listeliyo istedigin urunu, ordan bakmayi denedin mi ?

(⌐■_■)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok ama hemen deneyeyim kardeş
    sagolasın
  • baktım ordan. evet dediğin gibi sıralama yapıyor. fakat o fiyata bulmam imkansız galiba. sadece amazon.comda bi ara vardı o fiyat. kaçırdık. neyse saglık olsun. teşekkürler herkese...
  • Amazondan alışveriş yapabiliyor muyuz ki?
  • Peki Türkiye'ye kargolatırken gümrük felan sorun çıkartmıyor mu?

Orijinalden alıntı: swat882

amazon tr ye göndermiyor hocam boşa üzülme

Kitap,cd ve bazı özel ürünleri yolluyor

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

wallmart dostum

Bu site güvenilir mi üstad? Türkiye'ye gönderiyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.