Şimdi Ara

Buralardayım - Amerika'da Lise hayati! Video (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.546
Cevap
327
Favori
57.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 440cdx

Orası dünyanın en özgür ülkelerinden birisi.

Bir de ayrıca size ibadetinin istatistik raporunu mu sunmalı arkadaş ?

Nedir bu ibadet sorgulaması kardeşim ? kimisi beyninde + vicdanında ibadetini yapar kimisi diğer türlü.

Batı ne zaman kazandı biliyormusunuz ?

Onun bunun ibadetini sorgulamayı bırakıp, papazların bilim dahil her ota boka karışmasını engellediği zaman.

Benim demek istediğim cemaatle namaz kılınamaması ezanın duyulamaması Ramazan Bayramı namazı... bunun gibi bir eksiklik varsa bunun da halledilmesi gerek. Sap sap yaşayıp ölmekse senin yaşam tarzın sana söylemiyorum zaten. Ben şükretmeyi bilen insanlara söylüyorum. Caminin eksiklikliğini hatırlatmak kötü bir şey mi? İnançlara karışmıyorum, müslümanım diyen bunları da düşünmeli, ben de biliyorum her şey kalptedir. Caminin lafı geçtiği anda kudurmuş köpekler gibi saldıranlardan olmayalım bunlara dikkat edelim bunlara...

• Lütfen ağzımızı bozmadan görüş ifade edelim.

Ben mesajınızda ki kısa ifadeden insanları inançlarına göre sınıflandırıp, yargılayan bir görüşe sahip olduğunuz çıkarımını yapmıştım.

Yoksa kendi görüşümde gördüğünüz üzere kimsenin inançlardan dolayı asla yargılamam ve yermem.

Ne olup bitiyorsa vicdanda olduğuna inanırım onu da biz göremeyiz dışardan.

iyi günler dilerim.
  • Bulundugumuz bolgede turk nufusu yogun oldugu icin camimiz var ve diyanet tarafindan gorevli imamimizda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl sonra ordayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Hayatta başarılar dostum. umarım memnuniyetin hep devam eder. Forumda fullbright yükseklisans bursu ile ilgili bi konu vardı. Bende şansımı onunla deneyip gelmeye çaılışıcam. Work and Travel yapıp oraya gitmenin green card almada bi faydası var mı kolaylık acısından bilgin var mı ?

Hocam work and travelle gidip calistiginiz yer size sponsor olup green card basvurusu yapabilir ama bunuda cok az amerikali yapiyor. Onun disinda evlilik her zamanki gibi doger secenek

• Okulların içini çekermisin bir de çok merak ediyorum özellikle Liselerde devamsızlık olayı var mı?
  • Yolun açık olsun hayatta başarılar 2 seneye bende oradayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Burada ABD'ye gitme ve kalma şansı verilse sevinçten kalp krizi geçirecek adamlar gelmiş hemen kıskançlıktan çamur atmaya başlamış.Burada 16 sene boyunca okul sıralarında eşek gibi çalışıp,dirsek çürüterek işe girdiğinde 1-3k arası maaş almak,30 binlik otomobile 3-4 katı fiyatla sahip ol(ama)mak,dünyanın en pahalı benzinini kullanmak bizim insanımızın hoşuna gidiyor sanırım.

Sen gitmişsin ve hayatını kurtarmışsın.Hayatta başarılar Umarım birgün bizede nasip olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Okulların içini çekermisin bir de çok merak ediyorum özellikle Liselerde devamsızlık olayı var mı?

Gun olarak degilde ders olarak var. Bir dersten en fazla 18 devamsizlik hakkimiz var 19 otomatik o siniftan kalma

• artık güncellemiyor heralde ?
  • Tebrik ederim hayatta başarılar dilerim. umarım bende yakında kendimi yurtdışına atabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

artık güncellemiyor heralde ?

Guncelleyip guncellememek arasinda kaldim acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: kendipizzasiniyapanadam

quote:

hocam guncellerseniz cok sevinirim takip ben de gidicem bir gun umarim ama once saglik problemlerimi halletmem lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

quote:

quote:

hocam guncellerseniz cok sevinirim takip ben de gidicem bir gun umarim ama once saglik problemlerimi halletmem lazim

Umarim ciddi saglik problemin yoktur. Yurtdisini her zaman dusunmek lazim ama dedigim gibi arti ve eksileri cok iyi tartmak lazim. Ben kendime bakinca buraya gelen en sansli kisilerden biriyim diyebilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Vi Britannia

quote:

quote:

Umarim ciddi saglik problemin yoktur. Yurtdisini her zaman dusunmek lazim ama dedigim gibi arti ve eksileri cok iyi tartmak lazim. Ben kendime bakinca buraya gelen en sansli kisilerden biriyim diyebilirim.

Güncelle dostum

• Benzin ne kadar orda LOS Angelesta 2.99 a kadar duştu.su yerine benzin içicem yakında

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Benzin ne kadar orda LOS Angelesta 2.99 a kadar duştu.su yerine benzin içicem yakında

Dostum aynen bizde de 87 o kdr dustu 93 3.20 civari

• Konudaki tüm yorumları okudum yine 3.dünya ülkesini savunanlar olmuş bunlar türkiyeden ne buluyorlar ben gerçekten anlamıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Benzin ne kadar orda LOS Angelesta 2.99 a kadar duştu.su yerine benzin içicem yakında

Dostum aynen bizde de 87 o kdr dustu 93 3.20 civari

Orada bağyanlar teklif ediyor mu?
  • Aracı kaça aldın kesin sormuşlardır ama arada kaynadı sanırım göremedim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.