Şimdi Ara

Amerika'da iphone bulunamıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylardır iphone hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Kalan azıcıp paramı biriktire biriktire zar zor 450 dolara tamamlayıp bi tanıdıa vererek( onun amerika'ya gitmesi için yaklaşık 3 ay sabrederek) iphone'uma bir adım daha yaklaçmıştım. Ancak gelen bir mesajla yıkıldım. Benim bulunduğum tarafta hiçbir apple shop'ta iphone bulunmuyor. Hepsi bitmiş. Hatta çalışanlardan biri itiraf etti, hazirlanda 3g çıkcakmış ondan piyasaya sürmüyolarmış fln die yazmış mesajda.
    Gerçekten amerika'da şuan iphone bulmak zormu? ben 8gb istemiştim aceba 16 istesem bulunabilirmi?
    Birde forumda bazı arkadaşlar 4gb iphone dan bahsetmişler. Amerikada bulunurmu bu 4gb lık cihaz?
    ilk mesajımda ne kadar çok soru sordum.sanırım biraz fazla dolmuşum. şimdiden cevaplar için teşekkürler arkadaşlar...

• Walla bende baya araştırdım ama 4gb ne apple'nin sitesinde nede satış mağazalarında görünüyor.Adı bile geçmiyor sitelerde.Bende bugün bi tanıdıgımdan habewr bekliyorum 25inde türkiyeye gelecek bugün bakıcak eğer varsa getirecek sana haber veririm kardeş.
  • 4gb lık üretimden kalkalı baya zaman oldu o yüzden onun sıfırını bulmak artık imkansız gibi. şuanda 8gblık içinde bir bilgim yok ama 16gblık bulunabiliyor amerikada kuzenim 2 gün önce geldi amerikadan 2 tane getirdi gayet girdiği ilk dükkandan almış
  • sanırım 8 lik ameraikadada çok sattı. şimdi 3g çıkmadan 16 lıkları bitirmek için 8lik sürmüyolar yeniden piyasaya sanırım. 4 ten haberim var ondan hemen vazgeçmişler. baya kısa kalmış satışta. 10 tane fln apple shop a sormuş ancak bulamamış hiç arkadaş. şimdi ona 16 lık soruyorum. inşallah bulurda getirir...
  • Ya geçen gün apple'in sitesine girdim 200 usd gibi bir fiyat vardı dün akşam baktım 399 var siz böyle bir fiyat gördünüz mü hiç?
  • yok hocam. 200 usd hiç olmadı. 399 ve 499 dolar fiyatları iphone ların. şimdi umarım 16 gb lık kalmıştır store larda yoksa iphone benim için hep hayal olarak kalıcak sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirdeciler

yok hocam. 200 usd hiç olmadı. 399 ve 499 dolar fiyatları iphone ların. şimdi umarım 16 gb lık kalmıştır store larda yoksa iphone benim için hep hayal olarak kalıcak sanırım...

499 usd'de verilir mi acaba ya

Eğer dediğin gibi ise bizim tanıdıkta bulamayacak 8 gb.16 gb da pahalıya gelecek çünkü westewrn union ile para göndericem 60 usd de ordan alacaklar ufff cok pahalıya geliyor o zaman ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İngiltere ve Amerika'da satışları durduruldu..Apple'ın kendi online satış sitelerinde de olmadığını göreceksiniz...Mağazalarda ise stokları tükenmediyse satışı devam ediyordur...Ancak stokları tükendiyse bulmanız zor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirdeciler

Aylardır iphone hayaliyle yanıp tutuşuyorum. Kalan azıcıp paramı biriktire biriktire zar zor 450 dolara tamamlayıp bi tanıdıa vererek( onun amerika'ya gitmesi için yaklaşık 3 ay sabrederek) iphone'uma bir adım daha yaklaçmıştım. Ancak gelen bir mesajla yıkıldım. Benim bulunduğum tarafta hiçbir apple shop'ta iphone bulunmuyor. Hepsi bitmiş. Hatta çalışanlardan biri itiraf etti, hazirlanda 3g çıkcakmış ondan piyasaya sürmüyolarmış fln die yazmış mesajda.
    Gerçekten amerika'da şuan iphone bulmak zormu? ben 8gb istemiştim aceba 16 istesem bulunabilirmi?
    Birde forumda bazı arkadaşlar 4gb iphone dan bahsetmişler. Amerikada bulunurmu bu 4gb lık cihaz?
    ilk mesajımda ne kadar çok soru sordum.sanırım biraz fazla dolmuşum. şimdiden cevaplar için teşekkürler arkadaşlar...

Aynı dertten bendede var. Bendeki iphone u sattım yenisini getirtmek için. Arkadaşların okulu bitsinde yaz tatilinine gelsinler diye 2 aydır bekliyorum, parasını falan yolladım ama malesef hiç biyerde yok, 9 haziranı bekliyoruz. inşallah daha fazla gecikmez. Elimizdeki aletten de olduk.

• Umarım 16 gb lık lardan kalmıştır stoklarda. çok uzun zamandır takip ediyorum, almak için can atarken bu kadar parayı biaraya getirmişken alamazsam çok üzülcem. Sanırım 8 gb lıklar 16 lıklara göre daha çok tercih edildi. 8likler bitmiş olabilir hatta bitmiş ama umarım 16lıklardan kalmıştır azda olsa...
    Ya ne aletmiş daha gelmeden ne olaylar çıkardı... satılıyo alması sorun kullanması sorun... ama insanları ne cezbetti ya. vazgeçemiorm iphone dan
  • geçen ay california san diego taraflarındaydım.
    bir arkadaşa getirmek üzere tam 1 hafta iphone aradım. sadece bir telefon operatöründe bulabildim. onun da 2 senelik hat almadan olmaz demesiyle hayallerim suya düşmüştü.
    hatta los angeles a da uğradık gelirken ama orada da bulamamıştım.

yani bulunması zor olabiliyormuş, onu anladım.
  • 200 $ olanlar refurbished sitesinde bulunabilir belkide.
    alıp almamak sizin insiyatifiniz.
    sitede açıklıyor ne olduğunu
  • 2 hafta önce orlandodan 16 gb iphone aldım 499 dolara

8 gb satılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAan21 -- 23 Mayıs 2008; 16:34:56 >
  • arkadaşım o kadar sabretmişsin biraz daha bekle yeni çıkacak iphone dan al inan pişman olmazsın elbet bir tanıdık bulursun ileride
  • 2 hafta sonra çıkacak olan aletin özelliğine dair hiçbir bilgi yok nasıl iş bu ya???
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

2 hafta sonra çıkacak olan aletin özelliğine dair hiçbir bilgi yok nasıl iş bu ya???

Tek bilinen 3Gli ve büyük ihtimalle GPS içereceği....Başka bir bilgi yok...Bu Apple'ın tarzıdır...Alete çıkaracağı zaman sunum ile tanıtır ve sunum sonrası direk piyasaya sürer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

2 hafta sonra çıkacak olan aletin özelliğine dair hiçbir bilgi yok nasıl iş bu ya???

Tek bilinen 3Gli ve büyük ihtimalle GPS içereceği....Başka bir bilgi yok...Bu Apple'ın tarzıdır...Alete çıkaracağı zaman sunum ile tanıtır ve sunum sonrası direk piyasaya sürer...

ön kameraya dahil bir bilgi yok dimi??
  • Arkadaşlar benim babam Amerika'da su anda ve iphone aldırmak istedim.gittiği tüm mağazaların hiç birinde kalmamış.apple'in orjinal mağazasında bile sabah gelip 1 saat içinde tükeniyormuş.At&t mağazasında bulmuslar fakat oda sadece sözleşme ile satıyormuş.500 dolar fiyat biçmişler 400 dolarda hat için toplam 900 dolar.fakat her ay 100er dolar vererek 5 ayda 500 dolar olan ipod u bedavaya getirmiş oluyorsun.Sözleşmesiz alabilme imkanı var mıdır acaba?alabilmek için ne demesi gerekir var mı bilginiz hiç ?
  • Tanitimdan sonra Turkiye'ye gelmesi cok uzun surer mi , iphone almaktan vazgectim yenisini dusunuyorum ama insallah Tr'ye gelisi uzun zaman almaz
  • en az 2 ay.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.