Şimdi Ara

Amerika'da caresiz kaldim laptop acilmiyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni laptop arayislarina basladim ama belki bir umut birgun yaparim acilir bu laptop diye beklemekteyim

Laptop : Asus N50VN

1 hafta once laptop sarj olmamaya basladi bende adaptor bozulmustur diyerek yenisni aldim tabi bu ara laptopun %5-10 sarji kalmisti. adaptor gelene kadar bir daha acmadim ve gelen adaptoru taktim hicbir sekilde sarj olmuyor kalan %5-10 sarjda bitmis hic acilmadi. bataryayi cikardim direk fise taktim yine acilmadi sizce neden olabilir?

burda teknik servise goturmeye korkuyorum el isciligi olan hersey pahali:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bios menüsüne girebiliyor musunuz ? Yoksa hiç acilmiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTRASLAN_06

Bios menüsüne girebiliyor musunuz ? Yoksa hiç acilmiyor mu ?

hic acilmiyor hocam

• Amerikada voltaj 110V. aldigin sarj cihazinin degerlerini kontrol eder misin.

ornegin suan onumdeki DELL ve Sony sarj cihazlari
    Input: 100-240V 1.5A 50/60hz
    output: 19.5V
  • Merhaba..
    Asus bilgisayarınız orjinali 19v 4.74Amper bir adaptor kullanmakta.. Basit şekilde test edebilmeniz için
    1.. adaptörünüzü bilgisayarına taktığınızda ön panelde bulunan sarj ışığı yanıyormu ?
    1.1 şarj ışığınız yanıyor ise adaptörünüz sağlam demektir.
    1.2 şarj ışığınız yanıyor (batarya takılı durumda) start butonuna bastığınızda hiç bir tepki vermiyor ise teknik bir yardım almalısınız !!!
    2.. şarj ışığınız yanımıyor ise adaptor kablonuzu bilgisayara giriş kısmından biraz oynatınız ışık yanıp söner veya yanmaya başlar ise adaptor uc kablonuz hasarlı adaptör değişimi sağladığınızda sorunuz büyük ihtimal düzelecektir. adaptor uc kablosunu türkiye şartlarına göre 10-15 tl ye değiştirebilirsiniz.
    2.11 Asus n50v sarj soketi kolay arızalanan bir ürün adaptor kablonuzu bilgisayara giriş kısmında plastik kısımdan tutup hafif şekilde oynattığınızda şarj ışığı durumunda değişiklik oluyor ise şarj soketiniz hasarlı olabilir teknik bir yardım almanız gerekiyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Kolay gelsin

• bu laptopu 2009 yilinda aldim 7 yil olmus nerdeyse gecen sene bi adaptor bozulmustu

yenisi aldim simdi yine sarj etmiyordu tekrar yenisi aldim ama olmadi bu sefer

adaptor degerleri dediginiz gibi hocam bir yanlislik yok ne yaptiysam temassizlik sezemedim hicbir yerde

dediginiz gibi sarj soketim hic arizalanmamisti simdiye kadar o mu ariza bilemiyorum burda tamir ettirmeye kalksam bakma parasi 30-40 dolar hasar ne cikcak o da mechul tabi 100 dolar ve ustu ile tamir ettirilir zaten bu laptopun 2. el degeri 500 tl turkiyede degmez diye dusunuyorum :) yeni laptop arayislarina basladim bakalim

tskler yazdiklariniz icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.