Şimdi Ara

Amerika'da 59 Bin Liralık Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz Türkiye'de bu fiyata anca focus,civic,astra Alırız .Hatta Düşük donanımlı

• Vazgeçin artık şu işlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayyyy...

Bi' bitmediniz beee...

• Amerika ile Türkiye'yi otomobil fiyatları konusunda kıyaslamak sinirlerinizi bozmaktan başka bir işe yaramaz.

Orada sadece bir ulaşım aracı olan otomobil ülkemizde yatırım aracı olmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık dolar biriktirip ABD ye taşınacağız ele geçen bütün nakiti dolara çevirip evi mevi satıp gidilecek. Böylece kaliteli hayat başlayacak. Şaka tabii ki, yalnız düşünce olduğu sürece gerçeklik payı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Amerika ile Türkiye'yi otomobil fiyatları konusunda kıyaslamak sinirlerinizi bozmaktan başka bir işe yaramaz.

Orada sadece bir ulaşım aracı olan otomobil ülkemizde yatırım aracı olmuştur.

insan görünce gerçekten sinirleri bozuluyor .Bu konuda çok konuşulacak şey var ama siyasete girmeyeceğim
    Bir yolunu bulup Amerika'ya gitmem lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Link var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Link var mı acaba?

http://www.dodge.com/en/
  • bu da 65.000 TL şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Çok tatlı ya. Genelde SUV lara pek ilgim yok genelde binek otomobil severim ama bu araç çok seksi duruyor yav. Neyin nesi bu x5'in sınıfında mı?

• Açmayın böyle konuları, uyandırmayan koyunları

• Burası karışır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında sorun ekonomi ile ilgili, amerika parasal genişlemeyi yaptı bol bol para bastı tüm dünyayı dolarize etti bunun sonucu ülkesinde olması gereken enflasyon ve alım gücü düşmesini kendi haricindeki ülkelerin sırtına bindirdi, aksi olsa kendi ülkesinde varlığı ve gücü sorgulanır onu biliyorlar. Almayın, aldırmayın tükete tükete hem eriyeceğiz hem tükeneceğiz.

• Dünyayı sömüren bir ülkeden bahsediyoruz, bırakalım da adamlar ucuz ve kaliteli ürünleri rahatlıkla elde edebilsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Çok tatlı ya. Genelde SUV lara pek ilgim yok genelde binek otomobil severim ama bu araç çok seksi duruyor yav. Neyin nesi bu x5'in sınıfında mı?

Dodge Durango. Amerikanlar SUV konusuna farklı bir açıdan yaklaşıyorlar bence, ben de beğeniyorum.

• belki ben 59 kağıda orda ne alındığını bilmek istiyorum?Yararlı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Aslında sorun ekonomi ile ilgili, amerika parasal genişlemeyi yaptı bol bol para bastı tüm dünyayı dolarize etti bunun sonucu ülkesinde olması gereken enflasyon ve alım gücü düşmesini kendi haricindeki ülkelerin sırtına bindirdi, aksi olsa kendi ülkesinde varlığı ve gücü sorgulanır onu biliyorlar. Almayın, aldırmayın tükete tükete hem eriyeceğiz hem tükeneceğiz.

Haklısınız; dolar yok mu o dolar...Bizim de böyle fiyatlara bakınca gözlerimiz dolar! Durun size uydurulmuş dine (İslam'a değil) uygun bir söz söyleyeyim de avutayım: "Onlara dünyada cennet, bize de ahirette cennet"
  • 11 yaşımdaki oğlum! Ona her hafta verdiğim harçlıklarını biriktirip ayda bir bana dolar aldırıyor, napcan oğlum demiştim ilk dolar almamı istediğinde, baba bu ülkede nasıl yaşanır herşey daha kötüye gidiyor ben amerikaya gideceğim dedi bana ben sustum kaldım, o yaştaki bile görebiliyorsa herşeyi biz olmuşuz saf karaman koyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 2 Kasım 2014; 11:51:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

11 yaşımdaki oğlum! Ona her hafta verdiğim harçlıklarını biriktirip ayda bir bana dolar aldırıyor, napcan oğlum demiştim ilk dolar almamı istediğinde, baba bu ülkede nasıl yaşanır herşey daha kötüye gidiyor ben amerikaya gideceğim dedi bana ben sustum kaldım, o yaştaki bile görebiliyorsa herşeyi biz olmuşuz saf karaman koyunu.

hocam bu çocuk büyüyünce çok büyük adam olucak söyliyim önünü kapatmayın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.