Şimdi Ara

Amerika bilgisayar voltaj farkı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşım şuanda Amerika'da ve ona bir bilgisayar getirttirmek istiyorum . Yalnız kafama takılan bir soru var . Amerika ve Türkiye'de ki voltaj farkından dolayı nasıl bir yol izlemeliyim . Buraya geldiğinde sadece PowerSupply ı değiştirmem yeterli olur mu ?

Düşündüğüm bilgisayar bu ;http://www.bestbuy.com/site/cybertronpc-ravage-desktop-intel-core-i7-16gb-memory-1tb-hard-drive/5899087.p?id=1219171882107&skuId=5899087&st=Asus%2014

Nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum .

Teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadler -- 9 Temmuz 2014; 3:02:56 >

• Buna bu para verilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikanın Casper'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Amerikanın Casper'ı

+1
  • Forumda sabit duran 2000-2500 lira arası bilgisayar tavsiyesi şundan kötü mü ?
  • quote:

Amerikanın Casper'ı

En azından 750ti koymuş ama

• Mesela Amerika'dan alınan telefonlarda sadece şarj aleti farklı çıkıyor, ucuz bir dönüştürücü ile Türkiye'de kullanılıyor. İçinde de bir çip olduğunu sanmıyorum. Yani sadece PSU kablosu değişik gelir, onu da buradaki bilgisayarcıdam değiştirebilirsin.

Ayrıca bu kasada para eden i7-4770K. Bence toplama olarak aldırabilirsen daha iyi olur. i7-3770 tercih ederek ekran kartını daha üst seviye tercih edebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • createemir kullanıcısına yanıt
    Doğru düzgün açıklayıcı cevabınızdan dolayı teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadler

Doğru düzgün açıklayıcı cevabınızdan dolayı teşekkür ederim .

Kasanın güç kaynağının arkasında 110/220 seçeneği olmalı. Amerika'da 120V kullanılıyo. Amerika'dan alınan PS4lerde 3-5 liralık dönüştürücü ile sorunsuz şekilde kullanılıyor. Aldıracak olursanız arkadaşınız 220V/50Hz olan bir yerde kullanılabilir mi diye sorsun.

Ama benim tavsiyem oradan bu kasayı almak değil de toplama almanız

• quote:

Orijinalden alıntı: Grafen

quote:

Amerikanın Casper'ı

En azından 750ti koymuş ama

Aynen bizim hazırdakiler gibi gt630 falan yok

• Amerika da yasiyorum suanda voltaj farki yok sadece buranin prizleri 110 volt yani Turkiyede kullanman icin ya bir mekanik adaptor ya da yeni bir uc alman gerekir
  • Quadler Q kullanıcısına yanıt
    hocam power supply de 220/110 gibi bi seçenek yoksa çalıştıramassınız dönüşütürücüyle felan olmaz ne bu cep telefonumu boşverın onu yazanları,bilgisayarı almayın çok iyi bişey degil ya arkadaşınıza tek tek parça aldırttıp getirtin,yada daha iyibi hazır bilgisayar alıp power supplysini değiştirin,ama muhtemelen değiştirmenize gerek kalmaz çünkü çogu power hem 110 la hem 220 ile çalışıyor,sadece power kablosunu değiştirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 9 Temmuz 2014; 20:05:10 >
  • Amerika'dan laptop getirmeyi düşünüyorum ancak voltaj ve frekans konusu kafamı karıştırıyor. Bu iş için uygun adaptörleri nereden bulabilirim bilmiyorum.
  • bizim mahallede kaçak kullanan çok olduğundan 150 voltaj geliyor burası bildiğin hindistan gibi bir yer :

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    oha o zaman amerikan psularını kullanabilirsin çok şanslısın ucuza getirmiş olursun

yada gidip akım korumalı priz,akım ve düşük voltaj korumalı psu ile anakart al 3-4 ay sonra pc bozulunca para iadesi al üff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 10 Eylül 2016; 22:56:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.