Şimdi Ara

Amerika aya gitti mi acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben gittiklerine inanıyorum ama aklımı kurcalayan sorular var biliyorsunuz meşhur videolarda aya amerika bayrak dikiyor şunu merak ediyorum (evinde teleskop olan varsa baksın buraya yazsın) teleskopla bakınca dikilen bayrak gözüküyor mu yoksa bayrağı geri mi getirdi orada bırakmadı da.Öyleyse neden dikmedi?Bu soruların cevabını bilen arkadaşlar var mı?

• Gitse NASA İstenilen kasedi hemen verirdi.

Bulamıyoruz diyor.

1 kopya mı var bundan sadece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: replays

Arkadaşlar ben gittiklerine inanıyorum ama aklımı kurcalayan sorular var biliyorsunuz meşhur videolarda aya amerika bayrak dikiyor şunu merak ediyorum (evinde teleskop olan varsa baksın buraya yazsın) teleskopla bakınca dikilen bayrak gözüküyor mu yoksa bayrağı geri mi getirdi orada bırakmadı da.Öyleyse neden dikmedi?Bu soruların cevabını bilen arkadaşlar var mı?

yaş kaç senin bakıyım?
  • Amerikanın aya gitmediği hurafeleri Yalan yanlış haber.

Teleskopla bakınca oradaki bayrağın görünmesi imkansız.

Marsa giden bir ülke için aya gitmek çocuk oyuncağı. Aya üs diktiler herifler biz hala gidip gitmediğini tartışıyoruz.

Piyasada dolaşan fotografların hepsi sallamasyon.

Adamlar ayı en ince detayına kadar incelediler, toprak yapılarını incelediler, Ay konusunda yeteri kadar bilgiye sahip oldular. Artık Ay ile işleri bitti. Bİr daha gitmeleri boşa zaman harcama ve ekonomik kayıp olur.

Bence siz de kafanızı yalan yanlış haberlerle yormayın da başka şeylerle meşgul olun.
  • Yaşımdan nasıl şüphe ediyorsun anlamıyorum forumda önceki yazdıklarımı aratır bulup okursan anlarsın kaç yaşındayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçilen ay kesin geliyor mu?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teleskopla bayraga mi bakicaz yaa komedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

quote:

Arkadaşlar ben gittiklerine inanıyorum ama aklımı kurcalayan sorular var biliyorsunuz meşhur videolarda aya amerika bayrak dikiyor şunu merak ediyorum (evinde teleskop olan varsa baksın buraya yazsın) teleskopla bakınca dikilen bayrak gözüküyor mu yoksa bayrağı geri mi getirdi orada bırakmadı da.Öyleyse neden dikmedi?Bu soruların cevabını bilen arkadaşlar var mı?

yaş kaç senin bakıyım?

Zuhahaa teleskopla görülmez gülüm ordaki bayrak...

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Gitse NASA İstenilen kasedi hemen verirdi.

Bulamıyoruz diyor.

Adamlar neden çektikleri videoları Dünya ile paylaşsın ki, NASA' ya kasedi verin dediler de NASA da alın efendim ne demek. Biz de zaten bunları sizin için mi saklıyorduk diyecek.
  • quote:

Yaşımdan nasıl şüphe ediyorsun anlamıyorum forumda önceki yazdıklarımı aratır bulup okursan anlarsın kaç yaşındayım

Yaşından şüphe etmiyorumki sadece soruyorum şüphe etmemek için.
    Bu arada teleskop şakandan baya güzeldi.
    Yoksa şaka değilmiydi?
  • Arkadaşlar siz anlatmak istediğimden bir habersiniz orada diktiği bayrağı bıraktımı bırakmadı mı?
  • quote:

Yaşımdan nasıl şüphe ediyorsun anlamıyorum forumda önceki yazdıklarımı aratır bulup okursan anlarsın kaç yaşındayım

Boşver dostum sen takma onlara bu konuda bilgileri kıt olduğundan yaşını bahane ettiler.

Keskin bir teleskobun dahi onu göstereceğini sanmıyorum.

Zaten hep bundan kaybediyoruz. Bir insanla dalga geçen insan önce kendine bakmalı araştırmalı öğrenmeli sonra diğerine laf etmeli aman be banane
  • quote:

Orjinalden alıntı: korver

quote:

Bulamıyoruz diyor.

Adamlar neden çektikleri videoları Dünya ile paylaşsın ki, NASA' ya kasedi verin dediler de NASA da alın efendim ne demek. Biz de zaten bunları sizin için mi saklıyorduk diyecek.

4 yıldan beri sakladığı MARS resmini vermesini biliyorda.

Dünya'da dedikodulara neden olan bir video'yumu veremeyecek.
  • abi sonradan gittiler mi bilmiyorum ama apolloyla gitmedikleri kesin çünkü o videoların ayın fiziksel gerçekleriyle örtüşmediğini ispat eden videolar var internette biraz ararsanız bulursunuz
  • Ay da 3 şey var.
    1- bayrak
    2- fırlatma mekaznizması(dönüş kapsülü için)
    3- golf topu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irish -- 24 Ocak 2008; 13:49:18 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: korver

quote:

Bulamıyoruz diyor.

4 yıldan beri sakladığı MARS resmini vermesini biliyorda.

Dünya'da dedikodulara neden olan bir video'yumu veremeyecek.

İyi o zaman kardeşim Amerikan Uzay Ajansı yani NASA Aya bile çıkamıyor diyelim senin dediğin olsun.
    Adamlar da zaten sana ıspatlama derdindeydi.

• quote:

Arkadaşlar siz anlatmak istediğimden bir habersiniz orada diktiği bayrağı bıraktımı bırakmadı mı?

O bayrak orada sürekli kalacak değil. Neden:

1- Göktaşı yağmuru
    2- Ay' ın dönüşü

Son seyahatin üzerinden 40 yıl geçti ve oraya gidip bayrağı düzeltecek kimse olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Arkadaşlar siz anlatmak istediğimden bir habersiniz orada diktiği bayrağı bıraktımı bırakmadı mı?

1- Göktaşı yağmuru
    2- Ay' ın dönüşü

Son seyahatin üzerinden 40 yıl geçti ve oraya gidip bayrağı düzeltecek kimse olmadı.

Yani bayrağı orada bıraktılar ve zamanla yok oldu diyorsun ama ayın dönüşünden kastınızı anlamadım.Birde ayın ve dünyanın dönme hızından kaynaklanan bir durum söz konusu oda dünyadan ayın sadece bir yüzünün gözükmesi diğer yüzünün hiç gözükmemesi.Amerikalılar görünen yüzüne mi indiler yoksa görünmeyen mi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

1- Göktaşı yağmuru
    2- Ay' ın dönüşü

Yani bayrağı orada bıraktılar ve zamanla yok oldu diyorsun ama ayın dönüşünden kastınızı anlamadım.Birde ayın ve dünyanın dönme hızından kaynaklanan bir durum söz konusu oda dünyadan ayın sadece bir yüzünün gözükmesi diğer yüzünün hiç gözükmemesi.Amerikalılar görünen yüzüne mi indiler yoksa görünmeyen mi?

Dostum bayrak olayına o kadar takma 16 Temmuz 1969 tarihinde dikilmiş bir bayrak sanmıyorum halen orda durduğunu.

Ayda meteorolojik olaylar yaşanmaz çünkü atmosferi dahi yok ama o bayrak halen orda olamaz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.