Şimdi Ara

Amerika Apple Store'dan Alinan Unlock Iphone 4 Turkiyede Kullanilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir arkadasim 1 ay icinde Amerikadan donucek bugun Apple Store'a gitmis Unlock Iphone 4e 650 dolar fiyat bicmisler siparis alip 1 haftada teslim ediceklermis. 2 tane alma hakki varmis eger Turkiye'de calisirsa kendine ve bana birer tane alicak. Bu telefon Turkiye'de sadece pasaport kaydi ile sorunsuz bir sekilde calisir mi ? Cevabiniz icin simdiden tesekkurler. Iyi geceler.

• Unlock ise evet sadece pasaporta kayitla çalışır Ama amerikada unlock cihaz yok diyor herkes dikkat edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gkn89 -- 25 Ağustos 2010; 2:48:51 >
  • Su anda amerikada sim kilitsiz cihaz yok ancak kontratsiz satis varmis. Pasaporta kayit ettirip cihaza jailbreak ve unlock yaptiginizda rahatlikla kullanabilirsiniz bende amerikadan iphone 4 almayi dusunuyorum 4.0.2 versiyonu eger unlock yapilabiliyorsa alicam bende yakin zamanda
  • 4.0.2 unlock yapılamıyor şu an 4.0.1 bulursanız alın ;)
  • ben de amerikadan iphone 4 getirtmeyi düşünüyorum .arkadaşımın pasaport kayıtla ilgili ne gibi işlemler yapmak lazım ayrıca vergi falan ödeyecekmi?pasaporta işlendikten sonra bi sorun çıkarmı ?veya türkiyede çalışması için başka şeyler yapmam gerekecek mi?
  • 4.0.1'i bulmak kolay değil ki cihazı açmadan nasıl anlarız ?

quote:

Orijinalden alıntı: ejlover

4.0.2 unlock yapılamıyor şu an 4.0.1 bulursanız alın ;)
  • acmadan anlmanin yolunu ihackintosh forumlarinda gormustum, kutunun arkasindaki seri numarasindan anlasiliyor ama, bulamadim simdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerika iPhone 5 Fiyati
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.