Şimdi Ara

American Mcgee Presents BAD DAY LA Ç-I-K-T-I-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  American Mcgee Presents BAD DAY LA Ç-I-K-T-I-

Türü: Aksiyon/Macera
    Yapımcı: Enlight Software

Forumda aradım bulamadım. Oyun çıktı arkadaşlar ve gayet eğlenceli.
    Konu: Anthony Williams, L.A’da yaşayan kendi halinde bir insandır. Zamanında evini yurdunu terk edip buraya yerleşmiştir. İstediklerini yavaş yavaş elde etmeye başlamış ve düzenini kurmuştur. Ancak bir sabah insanın aklına gelebilecek, en kötü felaketler şehrin başına gelir. Her taraf zombi dolar, büyük bir deprem meydana gelir, meteor yağmuru yağar, teröristler ile çatışmalar başlar, Tsunami meydana gelir ve Meksika ordusu şehre girer. “daha neler” dedirten olaylar silsilesi sürüp gider. Anthony Williams yani biz gönülsüzce kahraman oluruz. Bu kaos ortamından canlı olarak kurtulmaya çalışacağız... (Alıntı: Merlin'in Kazanı )

Bu videosu:http://www.gamershell.com/download_13310.shtml

Bu demosu:http://www.gamershell.com/download_15006.shtml

Oyundan aldığım ilk görüntüleri yollıycam birazdan
    NOT(İhşallah forumda yoktur.)

•  American Mcgee Presents BAD DAY LA Ç-I-K-T-I-

• Pek umut verici gibi değil.Oynayan varsa yorumlarını yazsınlar.
  • Forumda bu oyunu oynuyacak çok az insan olucak o kesin. Çünkü oyunu almadan önce çoğu kişi grafiğe bakıyor artık.
    Bu oyun South park tan fırlamış grafikleri olabilir ama komik ve eğlenceli olduğu kesin...
  • Half Life bu konuda haklısın.Sırf grafikleri kötü olduğu için bir çok oyun gerekli takdiri alamadan heba oldu gitti.Ancak şu var; Oyun yapımcıları ve grafik kart üreticileri oyuncuları oyun başında daha fazla zaman geçirmesini sağlamak için grafik teknolojisini sürekli yenileyip duruyorlar .Doğal olarak oyuncuların beklentileri de bu yönde gelişmiş oluyor.Oyun eleştirlerine baktığımızda hep grafik ön planda .Galiba bu değiştiremeyeceğimiz bir gerçek.Ayrıca bu oyunu oynayanların yorumlarını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetiny -- 2 Eylül 2006; 10:50:12 >
  • yine can sıkıntısını giderecek bir oyuna benziyoralıp denemek lazım
  • bu aralar bi güzel oyun çıkmadı gitti bari bunlarla idare edek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    I'm Jack's Wasted Life.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzele benziyor, yüklemek lazım.
  • Valla ben oynarken eğleneyiyorum. Yeni bomba oyunların bir kaç hafta içinde çıkıcağını varsayarsak onları beklerken ilaç gibi gelcek bir oyun...

Bunlarda ilk bölümden sonra ambulansala kaçarken terörüstleri katlettiğimiz resimler.

• Şu an herkes FALOUT 2 oynuyor herhalde. Bende onu oynuyorum ama yanında çerez niyetine bunada takılıyorum. Ve gerçekten çok zevkli.
    Forumda başka oynayan yokmu merak ettim.
  • grafikler aynen ultimate spider-man a benziyor çok tutmaz
  • çizgi film gibi
  • sistemi kötü olanlar için iyi bir oyun
    ama ben pek begenmedim.
  • oyun kaç cd acaba ?
  • CD olarak bilmiyorum ama boyutu 1.71 GB...
  • quote:

Orjinalden alıntı: half life

CD olarak bilmiyorum ama boyutu 1.71 GB...

Ya evt Grafikler aynı ultmate spider-man (çizgi roman) grafiği yani ama bu oyunun kötü olduğunu göstermez yeni çıkacak oyunları beklerken bencede bu çerez gibi gidecektir ve eğlenceli görünüyor...

Birde Half Life kardeş senide gruba ekliyimmi ?? Yoksa bunu sormam hata mı??
  • Bencede bu oyun sistemi kötü olanlar için çıkartılmıştır.Grafiklerde biraz düzenleme yapsalar belki konu olarak güzel bir oyundur.Ama Half Life 2 gibi oyunları oynadıktan sonra bu oyun gerçekten de çok kötü geliyor.
  • EVET YA Bİ ARA 13 VARDI ODA İYİ İDİ ONA BENZİYO BAZ SAHNELER İYİ AMA 1.5 GB İYİ BOYUT VAR
  • walla oyun eglenceliye benziyo zamanında çıkan state of emergency nin bi gelişmiş hali heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.