Şimdi Ara

American Horror Story: NYC | 11. Sezon (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.791
Cevap
19
Favori
97.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • Bu tarz teaserlardan bir 3-4 tane daha gelir.Ayrıca 2.sezonun teaserları gibi bunlarda ürpertici.Kısa oluyor ama bir garip oluyor bu dizinin teaserları.

Orijinalden alıntı: Eléctronics

Tadımlık bir fragman geldi 3. sezonun

bizim forumdaki bazı kişileri yollamak gerek buraya

• Setten ilk fotoğraf geldi
    American Horror Story: NYC | 11. Sezon

• Eléctronics kullanıcısına yanıt
    O kadar bölümünü izledim müziklerine hala alışamadım. Hala içimi ürpertiyor.
    Teaserlara bakılırsa bu sezon epey ürpereceğiz gibi duruyor, büyücülüğün toplumda insanları her zaman tedirgin eden bir şey olduğunu düşünürsek fena geceler bizi bekliyor. Muhtemelen bu sezonda da bölümleri gece izleyemeyeceğim
    Kathy Bates ise 1800'lerin azılı bir seri katilini oynacakmış. 1834 yılında evinde çıkan bir yangın sonrası yetkililer evinin odalarında kilitli köleler bulmuş. Diğer odalarda ise vücüdu yengeçe benzeyen bir bayan, cildi soyulmuş insanlar ve çok sayıda organ bulunmuş.
    Emma Roberts, Madison adında genç ve seksi bir Hollywood aktristini oynacakmış ve Fransız Mahallesindeki cadı okuluna gidecekmiş.
    Frances Conroy, Ruth adında birini oynayacakmış. Sette çekilen resimlerde kırmızı saçlar ile boy gösteren Conroy için ajans ona benzeyen bir genç kız arıyormuş...
    Angela Bassett, IMDB'de yazana göre Olivia Startville isminde birini canlandıracak ama kesin olmamakla birlikte 19.yy'lın ünlü Vodoo kraliçesi Marie Laveau'yu da canlandırabilirmiş.
    Lily Rabe ise Bassett'in karakterine yakın bir kişi olacakmış, dizideki ismi Monica Startville.
    Gabourey Sidibe de Startville ailesinden olacakmış, dizideki ismi Berta Startville.
    Lucy Faust, Mercy adındaki bir kızı canlandıracakmış.
    Joseph Fischer, Chef ismini alacakmış ancak rolü henüz belli değil.
    Sir Maejor ise Conroy'un koruması rolünde oynayacakmış.
    Starlette Miariaunnii çatıdaki bir köle rolünde oynayacakmış.
    Ashlynn Ross, Marie Louise Jeanne isminde birini oynacakmış.
    Jennifer Lynn Warren, Borquita adında birini oynacakmış.

• Jessica Lange resmen dizinin kemik oyuncusu.

• American Horror Story: NYC | 11. Sezon

Bugün gelen son habere göre dizinin kadrosuna Danny Huston da dahil oldu. Huston, Jessica Lange'ın sevgilisi rolünde oynayacakmış.

Bir kere en sondan başlarsam dizi en gıcık kaptığım karakter için (kendi açısından) iyi sonla bitti.. Yahu sen nasıl bir şıllıksın çıkarları doğrultusun da gözünü kırpmadan herşeyi yapabilicek bir kadınmış.. Tak diye vurdu adamı.. Ki adam haklı yani sen onu yemek artığı gibi çöpe at kediler yesin diye sonra o çocuktan hayır gelmesini bekle.. Madem bakmayacaktın aldırsaydın çocuğu.. Ki aldırmaya da g.tü yemedi bakmayın başka biri falan ölsün daha istemiyorum dediğini.. Gördü aletleri korktu şıllık.. Biraz gurur olsaydı kendisini öldürmesine izin verirdi veya en azından onu öldürdükten sonra intihar ederdi.. Bloodyface öldürseydi seni daha iyi olurdu yemin ederim.. Bilmiyorum bir ben mi gıcık kaptım bu kadına..

Dizide ki en masum en iyi adam Kit'e bile daha kötü son hazırlamışlar.. Adam 2 kadın eskitti 3. snde de kanser oldu bu ne lan.. Çocukları yarım uzaylı - yarım insan gibi birşey.. Ölüm döşeğindeyken de uzaylılar yine geldi kaçırdılar mı naptılar orası muallak.. Tahminimce Kit'in ölmesine izin vermediler (hatırlayın Arthur onu geçici olarak öldürdüğün de yine gelmiştiler) ve yanlarına aldılar onu.. Çocukları da endişelenecek bir şey yok falan demiş.. Demek ki onlar da biliyorlar nolduğunu hatta belki de hala iletişim kuruyorlardır Kit'le..

Jude'ye de sevindim en azından son 6 ayını iyi bir şekilde geçirmiş.. Valla özünde Lana'dan daha iyi bir kadın bence en azından çıkarcı değil..

Mary Eunice desen resmen b.k yoluna gitti.. Dizide ki belli ki de en temiz kalpli kişiydi..

Arthur'da enteresan herifmiş adamın içinde zerre insanlık yok derken sevdiği kadın öldü diye kendini diri diri yaktı manyakoğlu manyak tam bir Nazi'ymiş gerçekten.. Boyu da insan olmadığının somut bir kanıtı IMDb'de baktım 1.99 yazıyor vah be.

Monsignor'un da Lana'dan pek farkı yoktu bence gelmek istediği yere gelebilmek için herşeyi yapabilicek bir adamdı ta ki ondan daha iyi bir bencil karşısına çıkana kadar.. Sonra da intihar etti yeminini bozdu adam..

Ben bu hikaye de ki en az önemli yeri olan kişi olarak Grace'i görüyorum ama o da b.k yoluna gitti hafiften.. Gerçi babasını öldürdüğü şekilde kendi öldü o da biraz enteresan oldu..

Evet enteresan bir sezon oldu bol seksli ve bol vahşetli.. He bu arada 2. veya 3. bölümlerin birinde şeytan çıkarma ayini sırasında hafiften ürktüm ne yalan söyleyeyim.. Artık 3. sezonda bakalım neler olacak.. Benim için 1. sezon 2.'den daha iyidi özellikle Tate karakteri efsane olabilicek seviyedeydi.. 1. sezonun finali bence 2.sinden daha çok havada kaldı.. Devam edecekmiş gibi bitirdiler.. En azından 2-3 bölüm daha olsaydı toparlasalardı ortalığı öyle bitirselerdi daha güzel olurdu.

Edit: Son sahnede eskiyi neden hatırlattılar anlamadım tam olarak.. Hikayenin tamamının Lana'nın uydurması olduğunu söyleyenler var da ee o zaman öldürdüğü adam kim? Yani uydurma falan değil ama neden gösteriler anlamadım tam olarak.. '' Neler yapabileceğimle ilgili hiç bir fikriniz yok '' sözünü tekrar söylettirmek için mi acaba? Evet gördük neler yapabiliceğini..

Edit 2: Arthur'un yaptığı deneylerden hiç bir şey anlamadım ben.. Ne yapmaya çalışıyordu? Yarım yüzlü yamyamlar yaratmaya mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 12 Eylül 2013; 5:18:29 >
    Asus Maximus VIII Hero // Intel Core i7-6700K @4.00GHz // Corsair Hydro H75 Liquid // Zotac GTX 1080 AMP! Extreme // Corsair Vengeance LPX 32 GB (2800Mhz) // Samsung 850 Evo 500 GB // WD Blue 1 TB 64 MB 7200Rpm // Corsair Builder CSM 850W 80 Plus

• Yeni fragman yayımlandı

Ölürüm Deutschland

Dji Mavic Air 2
  • American Horror Story: NYC | 11. Sezon

• _____________________________
  • Introsunda çalan müzik gerçekten çok sinir bozucu , direk geçiyorum introyu

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.