< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (45. sayfa)

-
-
250.000MR puan, Metal The Platinum Card için Seyahat ve Concierge hattında 250.000/200 = 1.250 TL yapar.
Malesef kart aidatını karşılamaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ay hiç kampanya yok,4 ay faydalandık bu ay bitirdiler,ramazan ayı için mi bekliyorlar
anlamadim, ne market kampanyası var ne başka şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci06 -- 16 Mart 2023; 14:49:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amex gold var , 30k limitli , platinmetal nasıl alabilirim , kapatı gold u tekrar başvurun diyorlar, tekrar vermeme ihtimalleri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cptposeidon -- 16 Mart 2023; 11:9:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun aylar sonra 32.000 tl harcamaya 200.000 mr puan kampanyasi yapmislar.Sasirdim.Market kampanyalarini kaldirdiklari bile bir aydi.Umarim duzelirler
Amex Gold u kapatma talimati verirken bana da 250.000MR teklif ettiler. Kabul etmedim.
1senelik Amex Gold donemi bitti.
Insallah duzeltirler karti ilerleyen aylarda.
Sanırım kişiye özel, bende görünmüyor maalesef.
-
Yurtdışına çıktım. 10 yerde ödeme denedim. Hiçbir yerde kabul görmedi kart. Hatta h&m mağazasında bile geçmedi. Yurtdışına çıkarken bereketten diğer kartlarımıda almışım yoksa mağdur edecekti
Değişik olmuş ben hiç böyle bir problemle karlılaştmadım. Hep geçti. Geçmediği hiç olmadı.
AMEX geçmeme problemi evrensel bir problemdir hocam
ABD ve İngiltere dışında sıkıntı yaşamanız olası zaten. Büyük ekonomiye sahip AB ülkelerinde de geçerlilik durumu Türkiye'ye benzer. Mesela Yunanistan'da şu an hiçbir bankada AMEX kart basımı yok, bu yüzden AMEX geçerliliği çok ama çok düşük.
Garanti Bankası, Yapı Kredi ve Akbank ile anlaşma sağlayabilirse, Avrupa içerisinde İngiltere'den sonra AMEX'i en çok kabul eden ikinci ülke olabiliriz.
Aynen öyle hocam özellikle küçük Balkan ülkelerinde neredeyse hiç bulunmuyor.Yalnız Gürcistan beni şaşırtmıştı 10 işletmeye girdiysem 9’u amex kabul ediyordu.Türkiye’de kullandığımdan çok daha yaygın şekilde kullanabilmiştim.
Gürcistan'da aktif kullanılan iki banka var. Bunlardan birisi TBC diğeri ise Bank of Georgia. TBC kredi kartı olarak sadece tek bir kart dağıtıyor adı Ertguli, Bank Of Georgia ise Amex kartlarını dağıtıyor. Yani neredeyse ülkede Amex harici kredi kartı yok. O yüzden çok yaygın.
-
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim keşke bizde de bu şekilde yaygın olsa
Bana plastik kart kutuda geldi. Metal kart zarfta geldi.
-
Bugün böyle bir bilgilendirme e postası aldım. ön yüzeyde 4 haneli CVV kodu var ama internette alışveriş esnasında arkadaki 3 haneli CVV kodu geçerli oluyor sanırım. hatta ilk alışverişte öndeki 4 hanenin 1 hanesini temassız simgesi kapattığı için kartı blokelemişim. müşteri hizmetleri arkadaki kodu kullanmamı söyledi. yıllar önce bir ara bonus amex kullanmıştım sanırım onda arkada CVV kodu yoktu diye hatırlıyorum. @iDoctor hocam hangisi doğru?
-
Merhaba hocam, tamamen alışveriş yaptığınız sitenin kart bilgileri girme ekranıyla alakalı bir durum bu. 15 haneli kart numaranızı yazdıktan sonra CVV kısmına 4 hane girmenize müsade ediyorsa direkt olarak ön yüzeydeki kodu girin, müsade etmiyorsa alternatif olarak arkadaki kodu girebilirsiniz.
Ben uzun süredir farklı yerlerden alışveriş yapıyorum, bugüne dek hiç arka yüzeyde yer alan 3 haneli CVV kodunu kullanmak zorunda kalmadım. Tek yaşadığım sıkıntı bazı web siteleri AMEX kabul etmesine rağmen 15 haneli kart numarasına eksik diye hata veriyor. 🤦🏻♂️ :)
Tekrar merhaba,evet burdaki arkadaşların dediği gibi Y.kredi Crystal için yeni limit arttırımında bulundum fakat bugünde önüme diğer kartların limitleri düşürün uyarısı geldi sanırım bunu alamıcam ve World Platinium ile idare edicem,sizden ricam kullananlar arasında platinium ve crystal arasında aman aman bir fark var mı ve ya amex gold'amı başvurayım,aydınlatırsanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X