< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (44. sayfa)

-
-
Merhabalar,Senede 1 veya 2 defa yurt dışına çıkan fakat yurtiçinde İstanbulda oturan yeme içme sevdalısı biriyim,2 Arkadaşımdan biri Amex gold bir diğeri saçmalama git Y.Kredi Crystal al dedi,açıkçası birinin 2200 diğerinin 1550 TL kart kullanım bedellerinden ziyade Restauranttaki indirim avantajları crystal'a kaydım,bu konuda benim gibi arafta kalan ve hangisini tercih eden biri varsa aydınlatmasını rica ederim.Bu arada öğrenebildiğim kadarıyla amex gold artık istanbul havalimanında Ocaktan itibaren kullanılmıyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş Bankası Maximiles Black'e de bakmanızı öneririm. Restorandan bağımsız 1000 TL üzerinde %10, 2000 TL üzerinde %20 indirim yapılıyor. Hatırladığım kadarıyla da aylık indirim limiti de Crystal'e göre daha yüksek.
-
dikkat edin genelde yıllık maksimum şu kadar indirim diye bir sınır oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Select indirim noktasında aynı gün aynı işyerinde 1 den fazla ödeme yapıldığında %20 indirim 2. Veya 3. Ödemeyede yapılıyor mu? Tabi tek seferde günlük 2000₺ sınırını geçmeden ve aylik 5000₺ sınırını doldurmadan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamanın sadece ilkine Selects indirimi uygulanıyor. Diğer harcamalarınız standart %5 restoran indirimi olarak yansır.
Green, Gold ve The Platinum Card'lar bir gün içerisinde tek seferde ve maksimum 1.000 TL, Metal The Platinum Card'lar 2.000 TL, The Centurion Card'lar 10.000 TL indirim kazanabilir.
Green, Gold ve The Platinum Card'lar ayda maksimum 3.000 TL, Metal The Platinum Card'lar 5.000 TL, The Centurion Card'lar 25.000 TL indirim kazanabilir.
Amex gold ile İstanbul havalimanında Loung kullanabiliyormuyuz bunu netleştirecek bir arkadaş var mı ve kullanıyorsak yanımızdaki kişiler (eş ve çocuk) ücretlide olsa faydalanabiliyorlar mı?
Hala Amex gold'mu yoksa Crystal Card mı alsam karar veremedim,yukarıdaki bir arkadaş İş bankası maximiles tavsiyesi vermiş ama iş bankasıyla hiç çalışmadım dolayısıyla hesabımda yok,şu sorularımı bir kere daha artılarıyla eksileriyle değerlendirecek bir arkadaş daha olursa çok sevinirim..
amex metal kart basvurusu yapip karti hic actirmadan havalimanindaki loungelarda kullansak kart aidati yansitilir mi? bilen varsa ozelden yazarsa bu mesaji da sileyim
Metal kart ile İstanbul Havaalanında lounge hizmetinden yararlanılabiliyor mu?
Arkadaşlar tekrar selamlar,
Buradaki mesajlardan sonra ve amex sitesindeki yurt dışındaki tüm sektör harcamalarında 1 TL harcama karşılığında ekstrede 10 Membership Rewards puan kazanırsınız bilgisinden sonra AmEx Gold Card aldım ve kişisel hizmet sektörü olarak geçen 40k TL ilk yurtdışı ödememi yaptım. ödeme esnasında yurt dışı kampanyasından 20.000MR kazandınız bildirimi geldi ve hala kampanyalarda 1. işlem olarak gözükmekte. 40k lak ödemem provizyondan çıktı ve dolar olarak dönem içi işlemlere yansıdı fakat ortada x10MR kazanılan puan yok? Sorun nerede?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 12 Mart 2023; 23:9:19 > -
Hocam ekstre kesildikten sonra veriyor diye hatırlıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen hocam müşteri hizmetlerini aradım şimdi. ben acaba provizyondan çıkınca mı yansır diyordum. sanırım bu ekstre kesildikten sonra yansıma olayı sadece ilk aya mahsus değil tüm süreç boyunca böyle oluyor? yani dönem içinde yapılan tüm harcamalar ekstre kesildikten sonra puanlaşıyor. iptal/iade durumlarından dolayı mı uygulama bu şekilde acaba?
-
-
hocam bunun kampanya katılımı yada takibi yok sanırım değil mi?
Bonusflaş üzerinde belirtilen yüklenme tarihi dediğiniz bölüm neresi 10X için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 12 Mart 2023; 23:30:46 > -
-
o zaman sorun yoktur ins. gecen sene amexsiz geçtiğim 1.5m TL nin arkasından çok üzüleceğim sanırım.
10x için yüklenme tarihi dediğiniz bölümde yok zaman siz yansıma tarihinden mi kendiniz belirlediniz? bilgilendirme için çok teşekkürler.
şimdi gördüm hocam kampanyalarda.
çok sağol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 12 Mart 2023; 23:39:57 > -
Evet yansır. Lounge’a girdiğinizde kartı swipe yapıyorlar. Böylece kartı kullanmış oluyorsunuz.
Bir kere daha sormak istiyorum Amex gold'u istanbul havalimanında kullanabiliyormuyuz?
Merhaba, malesef şu an için American Express kartınız ile İstanbul Havalimanı'nda (IST) herhangi bir lounge'ı ücretsiz ya da indirimli kullanamıyorsunuz.
Bir önceki sorunuza istinaden, yurt içinde veya yurt dışında American Express'in geçerli olduğu indirimli lounge'lardan kart sahibinin yanındaki misafirlerin de faydalanması 1 Ocak 2023'ten itibaren kaldırıldı.
Güncel lounge avantajlarına American Express web sitesinden ulaşabilirsiniz;www.americanexpress.com.tr
Havaalanı Hizmetlerihttps://www.americanexpress.com.tr/seyahat/havaalani-hizmetleriquote:
The Platinum Card ile yurt içi ve yurt dışı Lounge’larından ayda 1 defa (Metal The Platinum Card için ayda 2 defa) ücretsiz yararlanabilirsiniz. Ücretsiz kullanım haklarınızdan sonraki yurtiçi lounge'larında 240 TL, yurt dışı lounge kullanımınızda 500 TL ödeyerek yararlanabilirsiniz. American Express Gold Card ile yurt içinde 120 TL ve yurtdışında 250 TL ödeyerek yararlanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 13 Mart 2023; 17:38:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X