Yine böyle konuştuğundan dolayı kötü bi anısı olmuş olabilir zencilerle
Galiba " Work and Travel " la gittin , bende gitmeyi düşünüyorum. O nedir diyenler için , saat başı 7$ gibi ücretlerle çalışabileceğiniz bir program , genelde market gibi yerlerde çalışıyorsunuz ve hem tatil yapıyorsunuz hemde para kazanıyorsunuz. 4 yıllık üniversite okuyan öğrenciler faydalanabiliyor. Gideceğim inşallah.
Yaw zencıler temız ınsanlar neden laf atıyosuunuzkı acaba
şakasına dedim senin varsa kötü anın annat ama konu uzundur
quote:
Orjinalden alıntı: Gobelin
quote:
Orjinalden alıntı: By_EsKiYa
quote:
Orjinalden alıntı: t_ToLGa
zencilere dikkat et
zencilerle alıp veremediğin ne
quote:
şakasına dedim senin varsa kötü anın annat ama konu uzundur
quote:
Orjinalden alıntı: Gobelin
quote:
Orjinalden alıntı: By_EsKiYa
quote:
zencilere dikkat et
zencilerle alıp veremediğin ne
1. si burada teyzem var o uzden geldin work and travella alakam yok 2. burasi zenci dolu ama hic bi kotulukleri yok kotu olan bolgelerde var ama ben oralarda diilim birizi sokaklara girme demis cok guldum burada sokak dedigiz kocaman bir cadde ilk isim ipod almakti ipodumu aldim ewdeyim su anda oturuyoruz yalniz burasi cok sicak 35 37 derece ayrica cok nem var ... birde newyorka inerken ucakla kulaklariniz patliyo ona gore onleminizi alin gecmesi icin 1 gun uymaniz lazim sorulariniz varsa alabilrim :D
vize v.s cikarmak cok problem oldu mu o kisimlari anlatir msn
ya benim bana daha onceden kirmizi pasaportu oldugu icin fazla sorun cikarmadilar nie gidiyosunuz die sordular iste orda eyzem var o yzuden ziyaretine die bide turkiyede mal varligi baya oldugu iicn tarlalar filna vize alirken mal varliginiida gosteriysun o yuzden fazla sorun cikarmaldilar soru varsa plss ......
hocam ordaki günlük yaşantı nasıl biraz anlat..filmlerdeki gibi mi..
quote:
Orjinalden alıntı: MuSTy!!!
hocam ordaki günlük yaşantı nasıl biraz anlat..filmlerdeki gibi mi..
mannhattinda bi cadde var park av dir bu unlu bi is adami varya adini unuttum dunyanin en zengin caddelrinden biri :d neyse bi cadde daha var gunun hangi saatinde giderseniz gidin orasi hep kalabaliktir burda hayat super hani boyle bir iki kizin pesine takilirim dyosaniz bosuna ugrasmayi burda arkadas edinmek istiyosaniz ya bir yerde calisacaksiniz yada bi okulda okumaniz gekiyo mesala yolda yuruken burnunuzu karistirin kimse donup bakmaz ben eli sokuyorm bazen kasiniyo :d rahayt rahat wallaa
fazla resim çekme yanlış anlarlar.adamlar paronayak
madem türksün
anladın sen.
zenciden falan da korkma
quote:
Orjinalden alıntı: erdemlix
madem türksün
anladın sen.
zenciden falan da korkma
ya zencilerden korkama gerek yok burda herkez zenci
ya abi yemin edeiyorum turk kizlari bin kkaaaaaaatttttttt daha gzel burda herkez sisman
SAAT KAÇ ORDA?
Genç adam tabi gitmiş ilk defa görmüş heycanlanmış anlatıyor, buda güzel...
Bende Avustarlaya ilk geldiğimde demiştim Türk kzıları bin kat daha güzel diye. Şişman olmayan rastlamak çok çok zor. habire yiyorlar hayvan gibi hehehhe