Şimdi Ara

Ameliyattan çıktım sizi görmek güzel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bugün Özel ankara Medicanna hastanesinde diş için ameliyata girdim.sedasyon yaparak yani geçici uyku ile dişime kanal tedavisi yapıldı.ameliyat masasını görünce insan psikolojisi gerçekten bozuluyor.aslında bazı arkadşlar felan masada kalırsın dedi ondan çok korktum ama şimdi iyiyim.

sizi görmek güzel

allah kimseye viddi ameliyat göstermesin benim ki diş olduğu için biraz rahattım allah korusun beyin ameliyatı felan olsam kafayı yerdim valla

Bende açık kalp ameliyatı filan sandım ne varki la kanal tedavisinde
    *swordsman*
  • Bende apandisit ameliyatı olmuştum yaşadığım en güzel günlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Wish

Bumudur ameliyat dediğin ?

Bende açık kalp ameliyatı filan sandım ne varki la kanal tedavisinde

hocam öyle deme ya.her türlü cihaza bağlıyorlar seni uyutuyorlar zaten masayı gördüğün anda için gidiyor bir an
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

kanal tedavisi için gidip anestezi(uyuttular ) yaptılar yani.yuh diyorum ya. korkak .
    ne tırsak adamsın ya.çömelip utanıp ağlamalısın.ben iğne bile vurdurtmadan yaptırdım iki dişi.

cahil insanın halide bir başka oluyor.ben bilmiyorum sanki gidip normal yollardan muayene olmayı

sendede nausea refleksi olsun görürüm ben seni nasıl üç buçuk atıyorsun

• Masada mı kalırsın dediler? Diş ağrısından kim ölmüş ya?

Orijinalden alıntı: fatih989

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

kanal tedavisi için gidip anestezi(uyuttular ) yaptılar yani.yuh diyorum ya. korkak .
    ne tırsak adamsın ya.çömelip utanıp ağlamalısın.ben iğne bile vurdurtmadan yaptırdım iki dişi.

cahil insanın halide bir başka oluyor.ben bilmiyorum sanki gidip normal yollardan muayene olmayı

sendede nausea refleksi olsun görürüm ben seni nasıl üç buçuk atıyorsun

Merak ettim açıklayabilir misiniz acaba? Nasıl bir şey bu refleks?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcreaM -- 15 Nisan 2010; 20:09:09 >

• Bende bununla iligli konu açmıştım sedasyon ile tedavi diye bazı çekemeyen insanlar inanmamıştı =))

Geçmiş olsun herkes basit bir şey gibi görür ama aslında ciddi bir iş.Nasıl oldun bilmiyorum ama benim gibi olduysan ilk bir haftamı bu gün tamamladım bende
    arada bir başın dönebilir korkma

tekrar geçmiş olsun bu arada bende ankarada kızılayda bir yerde olmuştum ama adını unttum :)

AcreaM hocam aşırı derecede bgulantı ve öğürme refleksine verilen ad.ben yoksa korktuğumdan değil bulantı yüzünden normal muayene olamadım.ağzımı açıyorum 10sn sonra bulantı oluyor başka çarem yoktu

NiCKytr sizede geçmiş olsun teşekkür ederim.2 saat sonra uyandım kendime geldim taburcu oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 15 Nisan 2010; 20:14:18 >

ama şimdi bomba gibi dişlerim var yemek yemenin zevkini tekrar çıkartabilmek süper bişey =)

Orijinalden alıntı: NiCKytr

:) teşekkürler benimde 14 dişim 2 saatte tek seansta bitti 1 saatte orada uyumuşum uyanınca biraz kustum.Baya kafa 1 milyon oluyor ama eve nasıl gittiğimi bile hatırlamıyorum

ama şimdi bomba gibi dişlerim var yemek yemenin zevkini tekrar çıkartabilmek süper bişey =)

14 diş fazlaymış ya.benim 5 dişim yapıldı.1 i kanal tedavisi diğer 4 ü dolgu oldu.başımda 8 doktor vardı.hepsi konuşup şakalaşıyorlar hatta biri bana

iyi uykular tatlım dedi.

• geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

geçmiş olsun

teşekkürler
  • :D 1 kanal tedavi 2 diş çekimi gerisi dolgu + birde koruma sürmüşler benim başımdaki doktorları bilmiyorum ama kanal tedavi uzmanı anestezi uzmanı olduğunu biliyorum :D mutfakta iğneyi yaptılar orada uçtum zaten uyku ilacını yemeden ben kendimi kaybetmişim uyurken bir ara küfür etmişim çok güzeldi ama ya birdaha sorunum olsa yine sedasyon ile yaptırırm benimde hem bulantım hemde iğne korkum vardı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.