Şimdi Ara

Ameliyatta serum yemesek ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kıl dönmesi ameliyatı olacağım.Sürekli serum verdikleri için idrarım geliyor ama yapamıyorum.Bu yüzden sonda takıyorlar.1 kere taktılar hayatta en büyük korkum oldu.Serum yemesem gerek kalmaz aslında.Böyle küçük bir ameliyat da serum yemesem bana nasıl etkisi olur ? Bilen varsa yardımcı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r10semih -- 3 Eylül 2014; 4:16:31 >

• Jukune çomak sokan armut mu topluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey olmaz daha ağır ameliyat geçirdim serum vermediler.
  • Başka yollarla verirler
  • Başka bir şey yersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sigmund Freud

Bir şey olmaz daha ağır ameliyat geçirdim serum vermediler.

inşallah hocam.Özel hastanede yaptırıcam zaten isteğimizi yerine getirsinler bari.İlla da vericez derlerse kesip atıcam o serumu..
  • Serum Niye yiyorsun kardeş durumunuz yok heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

beyler kıl dönmesi ameliyatı olacağım.Sürekli serum verdikleri için idrarım geliyor ama yapamıyorum.Bu yüzden sonda takıyorlar.1 kere taktılar hayatta en büyük korkum oldu.Serum yemesem gerek kalmaz aslında.Böyle küçük bir ameliyat da serum yemesem bana nasıl etkisi olur ? Bilen varsa yardımcı olsun.

tahlilde değerlerin düşük çıktıysa normale getirmek için o serumu veriyorlardır.
  • damar içine verilen ilaçların bazıları serumun içinde veriliyor, hastanede yatan hasta olduğunuz sürece damar yolu açık olması gerekiyor, eğer serum vermezlerse damar yolu da tıkanır. kıl dönmesi ameliyatı da spinal anesteziyle yapılır genelde. anestezide ani tansiyon düşmesi vs gelişmemesi için takılır. takılır da takılır yani, 1-2 gün idare ediver.

• quote:

Orijinalden alıntı: erygnd

damar içine verilen ilaçların bazıları serumun içinde veriliyor, hastanede yatan hasta olduğunuz sürece damar yolu açık olması gerekiyor, eğer serum vermezlerse damar yolu da tıkanır. kıl dönmesi ameliyatı da spinal anesteziyle yapılır genelde. anestezide ani tansiyon düşmesi vs gelişmemesi için takılır. takılır da takılır yani, 1-2 gün idare ediver.

hocam yarın gidicem operasyona doktor lokal anesteziyle yarayı açıp bırakacak.Şimdilik ameliyatı erteledik.İnşallah sondadan kurtulurum.
  • Fazla dert etme sonda guzel sey caba sarfetmeden akiyo gidiyo. Kil donmesi ameliyatinida fazla buyutme gozunde. Genel cerrahi ameliyathane hemsireligi yaptim zamaninda.

• quote:

Orijinalden alıntı: LacunaCoil

Fazla dert etme sonda guzel sey caba sarfetmeden akiyo gidiyo. Kil donmesi ameliyatinida fazla buyutme gozunde. Genel cerrahi ameliyathane hemsireligi yaptim zamaninda.

hocam ben oldum kıl dönmesi ameliyatı gerçekten hiç bir sıkıntısı yok.Ama o sonda beni bitiriyor.O borunun penisimden içeri girmesini asla kabul edemem.Her 10 hastadan birinde oluyormuş beni buldu namussuz.
  • Aç kalırız olm

• quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

quote:

Orijinalden alıntı: LacunaCoil

Fazla dert etme sonda guzel sey caba sarfetmeden akiyo gidiyo. Kil donmesi ameliyatinida fazla buyutme gozunde. Genel cerrahi ameliyathane hemsireligi yaptim zamaninda.

hocam ben oldum kıl dönmesi ameliyatı gerçekten hiç bir sıkıntısı yok.Ama o sonda beni bitiriyor.O borunun penisimden içeri girmesini asla kabul edemem.Her 10 hastadan birinde oluyormuş beni buldu namussuz.

Cikarinca yeniden dogmus gibi rahatlayacaksin bunu dusun ve morallen ulan amcalara catir catir sonda takardim yogun bakimda. Cikarinca yuzunde cok p.c bir gulumseme olurdu her seferinde gulerdim.

• sonda pek takılmaz zaten genel anestezi olmadıysa, aynı gün içinde ayağa kalkarsınız işinizi halledersiniz öyle olmasa bile ördek denen bir gereç var ona yaparsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.