Şimdi Ara

Amd vision technology

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd phenom II x4 965 işlemcim var.İşlemci kutusunda "Combine this processor with ATI Radeon graphics to experience VISION Technology.VISION Technology enables a vivid and smooth visual experience by cutting-edge processing and video power.VISION Technology is only available from AMD."

Bendeki ATI Radeon hd5570 ekran kartı(Asus).Bu işlemciyle birlikte kullanırsam VISION teknolojisi tecrübeleyebileceğim belirtilmiş.Nasıl kullanacağım? Herhangi bir download vs gerekli midir?

• ekran kartının driverini kur sonra arkana yaslan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

ekran kartının driverini kur sonra arkana yaslan

driver kurdum ama zaten hd5570 ile crysis fln oynanmıyor ne işime yarayacak anlamadım...Overclock %30 zaten :) o da boşta olduğundan 157 mhz'da çalışıyor.Çelişkiiiii...Neyse yaza doğru 6850 alırım. Teşekkürler yorum için :D
  • evet 5570 türü bir kartla crysis zor.. 256 bit ve 2gb içeren bir ekran kartı anca hakkından gelir.. sistemin crossfireyi destekliyorsa 5570 i çöpe atmasın ek olarak kardeş kardeş çalışırlar 6850 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 11 Aralık 2011; 21:26:24 >
  • 5570 ile oynayamamanız doğal elinizdeki kart daha çok multimedia içindir hd filmler v.b.... vision teknoloji ile anlatılmak istenen de ati ekran kartları veya amd işlemciler ati-amd ikilisi ile max performansı sağlar hesabına çıkmaktadır

kısaca pazarlama taktiği amd aldıysan ati al bana biraz daha para kazandır diyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 11 Aralık 2011; 21:27:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

evet 5570 türü bir kartla crysis zor.. 256 bit ve 2gb içeren bir ekran kartı anca hakkından gelir.. sistemin crossfireyi destekliyorsa 5570 i çöpe atmasın ek olarak kardeş kardeş çalışırlar 6850 ile

anakart desteklemiyor.Mecbur satıcam :) Hem Psu da 700W yükseltme ister cf yaparsam.Çok dert olur çok :D Daha işlemci fanı,ssd,ekran kartı alıcam...

quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

5570 ile oynayamamanız doğal elinizdeki kart daha çok multimedia içindir hd filmler v.b.... vision teknoloji ile anlatılmak istenen de ati ekran kartları veya amd işlemciler ati-amd ikilisi ile max performansı sağlar hesabına çıkmaktadır

kısaca pazarlama taktiği amd aldıysan ati al bana biraz daha para kazandır diyorlar..

minimum değerlerde oynatıyor ama minimum değerlerde oynadıktan sonra pek anlamı kalmıyor.pazarlama taktiği...:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.