Bildirim
Amd ve core center ile ilgili yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
MSI neo plt lerde windows dan o/c yapmadan önce biosa girip "cell menü" den sistem fsb sini ve pci express hızını 1 mhz arttırmalısın. bu sayede pci hızların 33 mhz seviyesinde kitlenecektir. aksi takdirde pcı kartlar ve hdd ile sorunlar yaşarsın. bunun yanında o/c konusunda core center a pek güvenilmez. bunun yerine ntune ya da clockgen kullanmanı öneririm. o/c konusunda bu anakartlarla ilgili çok yazı var. internetten bunları araştırman yararına olur.
kolay gelsin. -
Hocam ben oole bi abartı oc yapmıcam(daha onceden dedğin progları denedim),bana core center yeter,şu haliylede güzel çalışıo ama sağlam ossun istedim.O yüzden corecenterdan fsb yi 222 yapınca pci-e yi değiştireyim mi,onemli olan bu!! İlgin için saol... -
clockgen daha iyi onu kullan -
core center dan o/c yapacaksan pcı express hızını değiştirmen gerekmez. ancak core center ile 222 mhz e geldikten sonra clockgen i açıp oradan pci saat hızlarını kontrol et. eğer 33.5 civarında kitlenmemişse ve fsb hızına bağlı olarak artıyorsa biosa girip fsb yi 200 mhz den 201 mhz e getir.bu sayede pci saat hızların kitlenecektir. böylece hdd veya pcı kartlarının güvenliğini sağlamış olacaksın. ben core center ın yaptığı o/c a pek güvenemiyorum çünkü bazen kafasına göre fsb ya da voltaj verebiliyor. en azından MSI ın sitesinden son sürümü indir.
kolay gelsin -
pcı hızlarınıbios altında sabitleyecek bi ayar varmı.ben bulamadım.şu an 9*260 fsb de.venice çekirdekli. -
fsb hızı biostan arttırıldığı anda pci hızları otomatik olarak kilitleniyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X