Şimdi Ara

AMD uyumlu ram intele takılır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • SouLofDiego kullanıcısına yanıt
    Anakartın sınırı bu 399 mhz 400 yapınca açılmıyor,kart korumalı bir kart yakma gibi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum daha düşük mhz'li işlemciler belirli bir düzeye kadar oc yapılabilir yukarısına zaten kart izin vermiyor.

    Linkini attığım kart 775in x chipsetlerinden sonraki en iyisidir,ama ben o kartlara şahsen 250 tl vermem,yeni bir seri olsa 250 değil 750'de veririm ama ekmeğini yemiş zamanı geçmiş kartlara uçuk paralar vermem,verilmemelide zaten bu ara 1150 soket anakart alacağım onlar içinde aynı şey geçerli adam bin liralık kartı 700-800 satıyor onu alacağıma gider z270 anakart alırım kimseye bir şey demiyorum ama benim düşüncem bu.




  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    benim anakart bu oc var ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bu anakartı nette 120-150 arası satıyorlardı. Adamın teki kullanmış köşeye atmış 50 TL'den satıyordu hemen gittim aldım. 3-4 kişi almaktan vazgeçmiş hatta şaşırdım 100 TL'ye satışa koydum kaç tane mesaj geldi ama istediğim anakartı bulamadım.
     AMD uyumlu ram intele takılır mı ?
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    hocam birde bu anakarta ekran kartı alıcam amazondan rx460 mı yoksa msi gaming 2g gtx 1050 mi
  • SouLofDiego kullanıcısına yanıt
    Anakartınız buhttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ep35c-ds3r_21/specs/ anakrtınızın biosunda işlemci hız kontrolü var,kullandığınız işlemcinin çarpan kilidi açıksa çarpanı yavaş yavaş yükseltir test yaparsınız pc stabil çalıştığı noktada F10 ile kayıt edersiniz,çarpan kilitli ise saat hızını ufak ufak yükseltip her defasında test yaparsınız voltaj ayarları ile oynamanızı tavsiye etmem diyelimki yanlışlıkla çok aşırı yükselttiniz bilgisayar siyah ekranda kalacaktır,bilgisayara gelen elektriği kapatıp fişten çekip anakartın üzerindeki bios pilini çıkarıp açma tuşuna 3-5 saniye basılı tutup statik elektriği boşalttıktan sonra pili yerine takıp,elektriği aktif hale getirin takrar biosa girip istediğiniz ayarları yapın çok tecrübeli değilseniz yapmanızı tavsiye etmem hata yapabilirsiniz yapacağınız hata anakarta veya diğer bileşenlere zarar verebilir iyice araştırıp bilgi edinin yapacağınız oc işinize ne ölçüde yarayacaktır,beklentiniz nedir iyi hesap etmek gerekir core duo işlemciden quad işlemci bekliyorsanız yanılırsınız yaptığınız ancak ufak darboğazları önler çok büyük beklentilere girmemenizi öneririm,ve son olarak şunu unutmayın bilgisayar bileşenleriniz içinde en zayıf neyse bilgisayarınız onun hızında çalışacaktır şöyleki elinizde doğan,şahin türünde bir araba var elinizde ferrari motor var bunu doğana monte etseniz bile arabanız ferrari olmayacaktır.

    Ekran kartı için ise sistem bileşenlerinizi güç kaynağınızı belirtirseniz tavsiyede bulunabilirim.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.