ARKADAŞLAR AMD SİSTEMDEN ANLAYANLAR YARDIMCI OLABILIR MI BU SISTEMI TOPLAMAYI DUSUNUYORUM. İLK DEFA PC TOPLAYACAGIM ARASTIRARAK BU KADAR YAPABILDIM. AMA EKSIK YADA YANLIS YAPTIGIM BIR YER VAR MI EMIN DEGILIM. AYRICA BAŞKA ONERILERINIZ VARSA ONLARI DA OGRENMEK ISTIYORUM..
SİMDİDEN TEŞEKKURLER...
depresiktrlojiD
kullanıcısına yanıt
komple yanlış olmuş. yıl 2016. max limitin nedir?
3000 e kadar ama 2500 u gecmese cok ıyı olur
depresiktrlojiD
kullanıcısına yanıt
i5 6500 + Rx 480-Gtx 1060 bir sistem çok daha mantıklı olacaktır.Pişman olursunuz.
ornek bır sıstem gosterebılırmısın acaba
killyourfm
kullanıcısına yanıt
ssd yı o kadar yuksek almayı dusunmuyorum suan butcem yetmıyor. bır de ekran kartı markası nasıl ıyı mı
Hocam benim önerdiğim sistem gayet iyi eğer bütçeyi biraz daha yükseltebilirsen RX 470 yerine RX 480 veya GTX 1060 koyabilirsin.
depresiktrlojiD
kullanıcısına yanıt
Neden AMD?
Kaan_kahveci10
kullanıcısına yanıt
intel tabanlı sistemde:
i5-6500 yerine i5-6400 alıp kasaya 100 tl daha yatırabilirsin. kasayı ayrı güç kaynağını ayrı alabilirsin hatta. 550w 80+ corsair veya thermaltake güç kaynağı. üzerine kafana göre fanları yeterli olan boş bir kasa alabilirsin.
marsiumM
kullanıcısına yanıt
Oda iyi bir seçenek olabilir. Ama bence kasadan ziyade işlemciye yatırım yapmak daha iyi bir seçenek olacaktır.
depresiktrlojiD
kullanıcısına yanıt
Owwshet
kullanıcısına yanıt
neden amd ıstıyorum soyle acıklıyım. ucuz, daha az paraya daha hızlı bır ıslemcı alabılıyorum. amd ye uyumlu parcalar da ucu. ama intel al pisman olmazsın dıyorsanız intel de olabılır. bılmıyorum kafam cok karısık
depresiktrlojiD
kullanıcısına yanıt
2500 tlye kesinlikle intel almalısın. 2000 tl altı olsa amd toplanabilirdi. YsN1422'nin yaptığı sistem daha güzel. onu tercih edebilirsin. belki ekran kartı tercihi değişebilir. o fiyatlarda benzer başka bir ekran kartı olabilir.
marsiumM
kullanıcısına yanıt
benım de aklıma yattı aslında. bırkac secenegım olsa ıyı olur parcalar takıldıktan sonra ortaya cıkacak olan performans max sevıyede olsun ıstıyorum. bır de dedıgım gıbı anakarta agırlık vermek ıstıyorum kı ılerıde upgrade edebıleyım.
2,554 tl Ekran karti haric 23.6inch full hd hdmi li monitor dahil+600w zalman kasa var Ssd var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
depresiktrlojiD
kullanıcısına yanıt
Hocam siz orada yazan hıza bakıcaksanız İ7 4960K 3.6GHz FX-8370 4.0/4.3GHz. O zaman FX 8370 daha güçlü diyelim.