Şimdi Ara

AMD sistem tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hem asus önermeyin demişsin.Bence biraz önyargılı davranmışsın asusu sevmiyorun diye.Asus gibi dünyaca ünlü anakart firmasını alıp öpüpde başına koyman gerekir.
  • Nereye yazacamı bulamadım.Yeni konu da açmak istemedim.Yeni çıkan oyunları kaldırabilecek 1100 ytl ye kadar dizüstü tavsiyeleriniz nedir?AMD işlemciler oyunlar için daha iyi diye biliyorum.Yorumlarınız için tşkklr..
  • exa da 6000+ 129$ ben bile düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hecir -- 11 Temmuz 2008; 21:39:08 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kahraman_turk12


    quote:

    Orjinalden alıntı: Towarscke

    Vatan bilgisayar'da yeni cikmis bir Athlon islemcisi var.. ATHLON 64 X2 DUAL-CORE 5600+ AM2 2.9 GHz CPU 65W

    bu urunun daha onceki versiyonlari 90nm ve 89watt'ti... ama bu yeni versiyon hem 65watt hem 65nm.. ayrica 2,9ghz.. 200ytl gibi bir fiyata satiliyor...
    bence denemelisin...uzun zaman seni goturecektir..

    aksi taktirde illaki 6000+ ariyor isen dfs'nin 140$'a sattigini goruyorum..

    sağol dostum bütün amd konularında seni gördüm forumda amdyi kötülüyenlerin hemen karşısındasın.onlar göz göre göre israile para kazandırsın biz amd ile mutluyuz
    bu arkadaşın dediği 5600 ü kullanan var mı acaba nasıldırki?


    ben kullanıyorum. 65nm, 65W x2 5600+ kullanıyorum. memnunum 8800gt ikilisiyle tum oyunları full acıp oynuyorum. bioshock da mesela 16x AF 8x AA ya da 16 AA ile oynuyodum. crysis high ve 4x AA(xp kullandıgımdan very high yok). benim sorunum yok kısaca tavsiye edebilirim. parasını hak ediyor.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sierratr1
    Sayın Zargana_11
    Bende yeni bir sistem toplamak istiyorum.Ekim Kasım gibi bu yeni sisteme geçilecek demişsin.Bu ne oluyor biraz bilgi verirmisin alırsak elde patlamasın.
    Birde bu sistemler vistadamı daha iyi çalışıyor ve 64 bit olması avantajmı.(Oyunda oynayacağım için)
    Saygılar


    Kısa bir süre sonra -ben ay falan vermedim- bu bir yıl olur 6 ay olur bilemem AM3'ler çıkacak AMD cephesinde yani denebler. İlk deneb ailesi AM2+ sonra da DDR3 destekli AM3 olarak gelecekler. Şimdilik bilinen bunlar fakat muhtemelen yeni işlemci ve anakartlar yeni özelliklerle gelecekler şimdilik daha net bir bilgi yok. Tek bilinen işlemcilerin 45nm ve L3 belleğin 6mb olacağı. Dört ve 3 çekirdekli sistemler vistada xp'de çalıştığından çok daha verimli çalışıyor. Çünkü vista çoklu çekirdek kullanımına müsait fakat xp'de bu driverlar aracılığıyla olduğundan pek verimli olduğu söylenemez. İlk olarak bende XP kullandım ama vistayı kurunca makinenin çalışması farklılaştı. Bu benim şahsi görüşüm. Ben 32bit kullanıyorum işletim sistemimi ama 64 bit olarak kullanan arkadaşlar da halinden memnun. Bende oyun oynuyorum ve şimdiye kadar vista tabanlı herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Tabi biraz nostalji (eski oyunlara) takılayım derseniz belki o zaman sorun yaşabilirsiniz.




  • Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler
  • Arkadaşlar hepiniz sağolun galiba deneb işlemcileri bekleyecem ben!şimdilik bios update edip o.c ye asılayım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.