Şimdi Ara

Amd sempron 140 mı yoksa intel E2180 mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese s.a. size bir sorum var arkadaslar .Amd sempron 140 2.70 ghz tek çekirdek işlemcimi iyi yoksa intel E2180 çift çekirdek işlemci mi iyi??? Hangisinin oyun performansı daha iyidir???Teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyardım -- 19 Ağustos 2018; 10:47:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: biyardım

Herkese s.a. size bir sorum var arkadaslar .Amd sempron 140 2.70 ghz tek çekirdek işlemcimi iyi yoksa intel E2180 çift çekirdek işlemci mi iyi??? Hangisinin oyun performansı daha iyidir???Teşekkür ederim...

2180 iyidir. Ama ikisi de bu saatten sonra kötü..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En baştan mı sistem kurucaksın ? Bütçe belirtin. E5450 q6600 gibi işlemcileri tercih etmeye çalışın.

• Hayir tesekkur ederim yeni bir sistem kurmayacam 2 anakart vardi bende hangisi kullansam diye sordum saolun

• sempronun anakartı çekirdek açan cinstense ve sempron da açılır x2 olursa sempron daha iyi.
  • Kardesim anakrtım fixconn A74 Mx-k nasil acabilirm???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ATHLON 2000 OC İLE NE OLUR.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biyardım B kullanıcısına yanıt
    baktım o modelde çekirdek açma özelliği yok demişler 2011'de ama sonrasında yeni biosla verdilerse bilemiyorum.açılışta del tuşu ile biosa gir ve advanced clock calibration diye bir ayar var mı bak varsa auto yap save and exit de çık bu kadar ama yeni bioslarda da yoksa bu ayar o zaman yapacak bir şey yok açmıyor demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

baktım o modelde çekirdek açma özelliği yok demişler 2011'de ama sonrasında yeni biosla verdilerse bilemiyorum.açılışta del tuşu ile biosa gir ve advanced clock calibration diye bir ayar var mı bak varsa auto yap save and exit de çık bu kadar ama yeni bioslarda da yoksa bu ayar o zaman yapacak bir şey yok açmıyor demektir.
    Saol kardesim tesekkur ederim.

• Arkadaslar birde

https://forum.donanimhaber.com/intel-p4-3-0-ghz-hyder-threading-ozelligi-nasil-acilir--134701058#134701058

Sitesindeki soruma bakabilirmisiniz acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyardım -- 29 Ağustos 2018; 10:15:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.