Şimdi Ara

AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.677
Cevap
138
Favori
357.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Sağolasın. AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) Dün akşam kurdum sistemi. Hiçbir sorun gözükmüyor şimdilik, pek çok defa açıp kapadım o açılmama sorununu hiç tekrarlamadı. AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

  • Orodruin kullanıcısına yanıt

    Değişim mi yaptılar, yoksa onarım falan mı ?

  • Isbara I kullanıcısına yanıt

    Onarım yapıldı. ECN kontrolcüsü değişti.

  • Orodruin kullanıcısına yanıt

    Hadi geçmiş olsunAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

  • Orodruin kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun, onarım ülkede mi yapıldı yoksa yurt dışına mı gitti geldi?

  • Orodruin kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun. Kronik sorun olduğundan garatisi geçmiş de olsa bence değişim yapılmalıydı. Ama sorunun yoksa ve stabil kullanıyorsan da gayet güzel.

  • Isbara I kullanıcısına yanıt

    TR işlem yaptıysa yenisini asla vermezAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Eyvallah kardeşim sağolasın AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Çok sağolun, ülkede yapıldı onarım. Asus Türkiye RMA'da. Asus Tayvan buradaki RMA ofisi ile iletişime geçip sorunu ve ne yapılması gerektiğini söyledi. Yedek parça gönderdiler.

  • Isbara I kullanıcısına yanıt

    Çok sağolun. AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) Genelde onarım yapıyorlar değişebilen bir bileşen olduğu için. Stabil sorunsuz şu an 3 gündür test ediyorum aynı sorunu hiç yaşamadım. Asus ROG Forumundaki asus yetkilisi sorun tekrarlarsa yeniden iletişime geçmemi söylediler.

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Valla bende ilk başta öyle düşünüyordum ama ASUS Tayvan işin içinde olup sorunu zaten kabul ettikleri için çözmek zorundalar. Eğer tekrarlarsa sorun değişim isterim bazı bordları değiştirdiler yurtdışında AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

  • Orodruin kullanıcısına yanıt

    Valla hocam bizim tr kimseyi sallamaz tayvan ürünü sıfırıyla yenile der yav hehe yeniledik derler yine sadece parça değiştirirler böyle çakal milletizAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Valla şaşılacak şekilde memnun kaldım ben. Zaten sorun olduğunu asus kabul ettiği için hiç sorun çıkarmadılar. Eskiden daha kötüydü teknik servis şimdi çok daha iyi hale gelmiş.


    Bir de Sony'nin yetkili servisi var Beşiktaşta. Mekel Elektronik. Onlarda çok iyiler. Fotoğraf makinası, objektif, kulaklık tamiri yaptırmıştım. Çok iyi yapıyorlar işlerini avrupa ayarında.

  • Orodruin kullanıcısına yanıt

    Aman iyi düzelsinler zaten millet yıllardır tr de servisi kan emici vampir görüyorduAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

  • bende varim arkadaslar


    Islemci : 5800x3D

    Anakart: B550 Phantom Gaming-ITX/ax



    Ayriyetten bir sorum daha olacak ben anakartta xmp profilini aktif hale getirdigim zaman pc cat diye hic bir uyari vs vermeden kapaniyor. Loadline level hep en yuksekte ayriyetten ram lere de manual olarak yuksek voltaj veriyorum lakin bir faydasi olmuyor. Ramler de imzamdaki hynix entegreli modeller. ekstra bir o.c vs birsey kullanmiyorum islemci vs

  • Patron öldürmüş konuyu canlandıralımAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel)  5700X İLE güncelle benim işlemciyi bir zahmetAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel)  artı ilk nesil baya tırtmış ram ns görünce anladım aynı ayarda sadece docp açık ns 66 vay beAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 1800x de 75 civarıydıAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 



    AMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Eylül 2022; 20:34:43 >




  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam güzel işlemci


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • to9y kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederimAMD Ryzen Kullanıcı & Tartışma Konusu: 668 Kullanıcı (Güncel) 

  • Herkese merhaba. Amd Adrenalin konusuna yazdigim mesaji direkt kopyalıyorum. Orda sorunun islemciden oldugu soylendi. Islemcimi kesin olarak nasil test edebilirim arizali olup olmadığını. Mesela şu programda hata cikarsa islemci arizalidir diyebilecegimiz bir test var mi? Islemci Ryzen 3 3100 bu arada. Teşekkürler.

    Arkadaşlar, mavi ekran yiyorum ve ntkrnlmp.exe hatası alıyorum. dpc_watchdog_violation ve internel power error da yazıyor Minidump'ta. Ayrıca bazen eventlog 6008, Kernel Power 41 ve whea-logger 18 hatalarıni olay günlüğünden alıyorum. Bazen mavi ekran vermeden direkt yeniden başlıyor. Ram'lerin ve disklerin testlerini, onarımlarıni falan yaptım. Onlarda bir problem gözükmüyor. Windows da güncel. Ekran kartı surucusunden olabilir mi? Adrenalin 22.7.1 kullanıyorum. Yada güç kaynağından da olabilir mi? Neler yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Gigabyte B450m anakartima Ryzen 5 5500 işlemci aldim fakat biosu güncel olmadigi icin calismadi. İstanbul Gaziosmanpaşa Bayrampasa civarinda yardimci olabilecek var ise cok memnun olurum, ücretini de öderim. Cevre bilgisayarcilari gezdim fakat bulamadim. Yardimlarinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.