Şimdi Ara

AMD Ryzen 5 1600 İşlemci 900 TL (SIFIR, AÇILMAMIŞ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    AMD Ryzen 5 1600
    Makul pazarlık tekliflerine açığım. Ölücüler yazmasın. 900 TL
  • Açılmamış kutusunda
  • 900 TL
  • Ankara içi elden teslim edilebilir
  • Komisyon eklenerek güvenli ticaret sitelerinde ilan açılır.
  • Kargo ücreti alıcıya ait.

AMD Ryzen 5 1600 İşlemci 900 TL (SIFIR, AÇILMAMIŞ)

• 600 tl süresiz teklif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akineto A kullanıcısına yanıt
    Tam dhye yakışır teklif

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığım teklife açıklık getiriyim; öncelikle arkadaş ürünün nerden aldığını açıklamamış, en iyi Amazon.com diye tahmin ediyorum. Orda sıfır fiyatı 219 dolar yani 784 Türk lirası. Ürünün hiç açılmamış olması sıfır olduğu anlamına gelmez, mal yine 2. Eldir. Ayrıca ürünün en kaliteli ve en pahalı hardware satıcılarından biri olan vatanbilgisayar.com da bile 996.15 tl. Ordan alındığında çoğu vergi mükellefi benim gibi işletmeler KDV'yi direk devlet için toplamış olduğu KDV'den düşerek 121.99 tl avantajlı alır. Ayrıca faturası da olduğu için gelir vergisinden de düşücektir. Yani 600 tl gayet makul. Bilmediğiniz fiyatlandırma konularında dh'yi de aşağılayan yorumlar yapmazsanız sevirim

• Amazon.com'dan 219+kargo+vergi ödüyorsunuz hocam. Valla siz 600₺ bulursanız ben havada karada 700₺ veririm size kısa günün kârı bence gayet makul.

Açıklamanı sevsinler senin. Amazon.com ne zamandan beri vergisiz, kargosuz ürün satıyor. Dün de benim ilanımda vatan faturalı ürüne aynı teklifi yapmıştın. O da mı yurtdışıydı.

https://forum.donanimhaber.com/amd-ryzen-5-1600-vatan-faturali-sifirdan-farksiz-islemci--126124987#126124987

Açılmamış ürün nasıl sıfır sayılmaz 2.el sayılır, Ryzen piyasaya sürüleli kaç gün oldu da değişim yada stokta kalan ürün olsun?

Bak büyük harflerle yazayım da kafana iyice yer etsin:

BİR ÜRÜNE SIRADIŞI TEKLİF YAPACAKSAN PM'DEN YANİ ÖZEL MESAJDAN YAP. Her türlü teklifi yapmakta serbestsin. 10 tl de verebilirsin, senin gözünde ederi budur, satıcı isterse cevap verir. Ama forumdan yazıp da bir de üstüne süresiz teklif gibi alay edercesine yazıp da bizi de günaha sokup ceza yememize sebep olma.

Teklifinle zaten ortalığa yapmış, açıklık getireyim derken iyice sıvamışsın. Senetle alırım deyip Üstüne bir de tüy dik tam olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Acaba Amazon'dan vergisiz diye bi cümle geçiyor mu orda?

• Açıklamanın neresinde bi sıvama var göster bakalım. 3 cümle yazmışsın hiçbirinin değeri yok. Biz doğruları söyleyince, sadece laf olsun diye yorum yapmışsın. Anlat sıvamayı dinliyelim. Gir KDV'den çık kdv2'den dinliyelim. Ne biliyorsun merak ettim

Evet senin ürüne az vermişim. Hakkı 625 tl

• Bu ürünü 900 liradan satmak için MAĞAZA olmanız, FATURA kesmeniz gerekir. SIFIR ürünü KİŞİ satarken SIFIR fiyatı veremez veya vermemeli, şayet elden satmak istiyorsa. Özetle;

Google'da çıkan ilk siteye tıkladım ve sonuç: (Site güvenilir.)

Kargo dahil 921TL.
    http://www.teknolojipazar.com/amd-ryzen-5-1600-3634ghz-19mb-am4-65w?gclid=CKekj4bm7NMCFeUV0wodxxcIPg

Zaten satılmış, alıcısına hayırlı olsun. Muhtemelen fiyatta bir güzellik yapmıştır arkadaş.
    Tamam, ürün satıldı, şimdi gidip başka birinin malına çamur atabilirsin.

3 gün sonra dolandırıldım diye başlık açma ama.
  • Nerde çamur atmışız işlemciye. Zaten kötülesem ben niye almaya çalışıyım. Sadece hakaret etmeden sizi gömdüm. Dokundu galiba sizlere. Ve nerdeyse inşallah dolandırılırsın manasına gelen bişeyler yazmışsın, walla hakkımda ne düşünürseniz Rabbim size iki katını nasip etsin

Yavrum senin yaşın kaç. "İnşallah dolandırılırsın manası" nedir ya. Yazdığımdan nasıl bir sonuç çıkardın da Allah 2 katını versin diyorsun. Sana kaşınma dedim. Versin 100 katını. Hiç kaşınmayayım.

Bak açık açık yazayım: Bu kafayla aldığın kargolardan hıyar çıkar. En hafifi arızalı ürün çıkar. Hayrını göremezsin. Ama bu en hafifi. Bu temenni değildir sonuçtur. Sana diyorum ki adam olan uçuk bir teklif yapacaksa özelden yapar.

Bundan sonra cevap yazma. Forumda bloklu kişilerin yazdıkları görülmüyor. Ben kapattım konuyu zaten.

Konu sahibinden (hurshit)de özür dilerim. Saçma salak noktalara geldik.

Estagfurullah. Forumda kendini tatmin etme dönemindeki oğlanlar çok. Cevap yazmayın. Okumadığınızı anlayınca yapılan iş keyifsiz bir hale geldiğinden ellerini yormayıp uzaklaşıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.