Bildirim
AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (148. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hocam ben orada önceki fotoğraflara ithafen kinaye yapmıştım ama bir çok arkadaş ciddi algılamış
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
o paraya degmez diye dusunuyorum.Arkadaslarin yaptiklariyla ayni gorevi goruyor sonucta...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhabalar,
R5 1600X ve MSI 1070TI ekran kartı kullanıyorum. Şuanda 3600x arayışındayım cuma gününe kadar satın alacağım. 1070TI dan da kurtulmak istiyorum 5700 veya 5700 xt geçiş yapacağım öneriniz ne olur.
Elimdeki donanımlarıda satacağımı düşünürseniz nasıl bir yol izlemeli :) MSI varyasyonu gelecek midir bu kartın beklemeli mi?
İyi forumlar. -
Ryzen 5 3600+sıvı soğutma ve 5700 xt Pulse alalı 3 gün oluyor. The Witcher 3'de 2k hairworksler açık 65-85 fps arası gidip geliyor. Ekran kartının da 72 dereceyi geçtiğini görmedim. Bugün Gears 5 yükledim Gamepass den 4k ultra ayar 60 fps verdi. Ne kadar zorlarsam zorlim 72 dereceyi geçmiyor ekran kartı. Bundan önce ilk çıkan 5700 xt vardı elimde büyük bir umutla oyunları yüklediğimde 90 100 derecelere ulaşıyordu ekran kartı. Büyük hayal kırıklığıyla beraber satmıştım. İnanılmaz memnunum sistemden. Sorularınız olursa yanıtlarım.
bu attığın görüntü ayarı değil oyunda aldığın kill-asist-ölümleri otomatik kaydeden bir özellik, nvida'da var da amd'de var mı bilmiyorum. yok büyük ihtimal o yüzden seçemiyorsun zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Aralık 2019; 16:52:2 > -
bende ilk kez kullanıyorum takmadan önce bakmıştım herkes öyle kullanmanın normal olduğunu yazmış psu dan 2 kabloya gerek yok yani. zaten bunun için kablosu var, onu taktım kullanıyorum. -
-
Sapphire 5700xt ve 3600 sistem kuracağım. Gigabayt Gaming x (b450) düşünüyorum.(2k oyun amacim)
İki parça da pci ex4 anakartim 3 olacak. Bu bir dezavantaj yaratır mı?
X570 fiyatı butcemi aşıyor şuanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbazoğlu -- 1 Aralık 2019; 17:8:14 >
monitörün 1080p sanırım, daha yüksek çözünürlükte oynayamazsın. sanal çözünürlük ile olur anca. readon ayarlarında ekran kısmında virtual super resolution var onunla olur büyük ihtimal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Aralık 2019; 17:9:45 > -
hocam teşekkür ederim şükürler olsun halloldu :) bilmeyince böyle oluyor işte sağolun -
Hepsiburada'dan Nitro+ 5700xt alan oldu mu ya? Geçen hafta verdik siparişi hala kargoya bile verilmedi. -
Kargo firmaları ve büyük alışveriş siteleri felç. Şu 10 gün çok yoğun geçti. 15 Günlük hedefi 300 milyon kargoydu n11 in :) Geçen yıl 70 milyon kargo çıkışı sağladı.quote:
Orijinalden alıntı: chopinnyc
Hepsiburada'dan Nitro+ 5700xt alan oldu mu ya? Geçen hafta verdik siparişi hala kargoya bile verilmedi. -
hb patladı hocam kargo konusunda, 22sinde monitör aldım 27si kargoydu sözde hala kargoya verilmedi. -
İşte insanın kendi bilgisi değilde oradan buradan duydukları sonucu böyle oluyor...quote:
Orijinalden alıntı: okayynn
nitro+ tabiki de
Gaming X;
-Daha düşük GPU sıcaklığı (Tüm modeller arasına en düşüğü)
-Daha sessiz (GPU Temp/db oranı tüm modeller arasında en iyisi)
-Daha düşük VRM sıaklığı (Tüm modeller arasına en düşüğü)
-Daha kaliteli PCB
-3 Yıl garanti
Nitro;
-Daha düşük vmem sıcaklığı
Ama "nitro+ tabiki de"
https://store.donanimhaber.com/aa/69/a4/aa69a4e1fa6740a9f2249668552e7d4b.jpg
-
Gaming x tasarımı, nvidiakine hiç benzemiyor.
Eski gözüküyor, 2006lı yıllar gibi.
-
Merhaba arkadaşlar, yeni sistem topladım.
İşlemci: AMD RYZ 9 3900X.
İşlemci soğutucusu: Cooler Master Masterliquid 240L (120mmx2)
Anakart: MSI MPG X570 GAMING Plus.
RAM: HyperX Fury HX424C15FB3/16 16 GB (1x16 GB) DDR4 2400MHz CL 15 siyah Gaming RAM.
Power: Corsair CX 750
2 adet 1TB hard disk.
120 GB SSD
Orijinal Windows 10 1909
ekran kartı rx5700xt asus oc
Arkadaşlar ekran kartı frekanslarını karta zarar vermeden güzel bir ayarda nasıl yapabilirim? OC mod core clock 2019 yapıyorum, oyunda 1940-1960 arası gözüküyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X