Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.575
Cevap
96
Favori
476.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    😂😂e hocam güzelmiş buda ne gerek ver 120 tl vermeye 😂😂dur dur akşama bende yapacam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muratabaka kullanıcısına yanıt
    Güzeeel O zaman benim de Rx 590 ı satmam gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perhanpayidar -- 30 Kasım 2019; 22:0:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • martell M kullanıcısına yanıt
    İşlemcinizi İ7 7700 le değiştirirseniz Battlefield gibi işlemci sömüren oyunlarda rahatlarsınız. İ5 6500 vardı Battlefield 1 de %100 CPU kullanımı yüzünden devamlı droplar oluyordu. İ5 i satıp İ7 7700 e geçince iki yıldır oyunlarda işlemci ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

• Red devil 5700xt alıcam herhangi bir sorunu var mı? İlk başlarda en performanslı karttı şu an ne durumda?

• muratabaka kullanıcısına yanıt
    marangozdan bir çıta al ucuna silikon pad koy oldu işte. yada yukardan iple bağlayın ağırlığını alın .
    bende tam hdd denk gelmişti ordan destekledim 1060 ı
    bence önemli konu herkes yapmalı dikey kasalarda
  • sy1979 S kullanıcısına yanıt
    peki msi afterburnerla power limit %90 yapılsa sıcaklık düşmezmi ?
  • 5700 xt kartına 12'lik çıkıştan 540w veren psu yeterli olur mu ? işlemci 3600
  • Aqenor kullanıcısına yanıt
    Yeter hocam.

• IVBACK kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorum daha olacak psu kontrol ettiğimde tek 8 pin çıkış verdiğini gördüm bunu ben 2 adet 8 pin yapıp ekran kartına takarsam herhangi bir sorun olur mu sizce ek psu masrafına girmek istemiyorum.
  • Aqenor kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde kabloları yakanlar var sakın yapmayın... eğer yaparsanız siz o kablolara 2 katı yük bindirmiş olacaksınız.

• IVBACK kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için saolun hocam, bize ek psu masrafı göründü galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokhan23

İnternette karsilastirmalara flan bakarsaniz herkesin Sapphire'i onerdigini goreceksiniz.Yabanci forumlar olsun yerli forumlar olsun.Ama İki kart arasinda oyle aman aman bir farkta bulunmuyor hocam.Sapphire'in Mhz degerleri daha yuksek.Sogutmasi daha iyi .Ama sapphire gaming x'e gore daha fazla guc harciyor.Sapphire'in onerilme sebebi Amd kartlarinda en sorunsuz ve basarili ureticilerinden olmasidir.Siz gaming x'i iyi bulmussaniz sizin icin en iyisi odur.Ben inceleme yaparken oncelikli olarak kullanici yorumlarini dikkate alirim.Sonra degerlere bakarim.Red devil,gaming x ve nitro guzel kartlardir.Ben tercihimi red devil ve sapphire'den yana yapardim.Technopatin gaming xt sistemi var.Onun performans testini nitro ile karsilastirdimki en dogrusu budur.Gunluk kullanim degerleri.Nitro'nun 1 tik daha iyi oldugunu dusunuyorum.
    Bizim milletimiz okumaya erinir caps atayım dedim ama o da olmadı galiba.Bir de yazılı atayım erinmeyen gerçekten bilgiye ulaşmak isteyen olabilir.
    Kabaca gamers nexus sonuç:

sapphire gpu : 90,8
    msi gpu : 87,3

sapphire memory : 83,8
    msi memory : 84

sapphire vrm mos1 : 75
    msi vrm mos1 : 62,3

Hardware Unboxed:

msi gpu : 67
    sapphire gpu : 70

msi gddr6 : 76
    sapphire gddr6 : 72
    techpowerup
    sapphire gpu: 72 mem : 76 vrm : 68
    msi gpu: 70 mem : 82 vrm : 65

Şimdi bu verilere baktık mı kafa kafaya msi vrm ve gpu daha düşük dereceler de ya da sapphire mem değerler daha düşük buna karşılıkta msi gpu ve vrm de daha düşük.Mhz demişsiniz misal msi atıyorum 2000Mhz de çalıştırdınız mavi ekran mı verdi.
    Konuyu toparlarsam konu herhangi birinin tüketici tercihi değil.Alırsınız referans modeli ister modifiye yaparsınız ister yapmaz kullanırsınız önerirsiniz önermezsiniz bunlar supjektif şeyler.Tekrar ediyorum konu bulduğunuz rakamsal değerler nedir.Şimdi siz test yaptınız mı bu kartları yapmadınız.Bana diyebileceğiniz ne kalıyor benim attığım bu yabancı kaynaklar dışında ''bakın bir de böyle test sonuçları var'' diye kaynak atmanız gerekiyor karşılaştırmalı.Neyse konu uzar gider tablolar belli ürünler belli...

• Bilimsel olarak tam kapalı modüllerin konumundan ötürü daha fazla ısındığı kanıtlansa bile kartı üzerime giysem hoş durmaz dediniz galiba
  • anatolyus kullanıcısına yanıt
    hocam 120tl sorunsa daha estetik çözümlerde var yabancı forumlara bakarsanız lego ile falan.Ev de falan varsa ya da komşu çocuğun legolardan biraz araklayıp yapılabilir.En efsanesi şu aşağıda ki olmuş ama
    AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XTAMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT

• hakanhan68 H kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 4 saattir star wars jedi fallen oynuyorum
    Asus tweakden oc modda
    Gpu hızı 2000 mhz üstünde
    Power limit bu modda +10 sanırım
    Gpu en fazla 70 derece , vrm en fazla 72 , memory 85 en fazla ( otomatik fan max % 45 )
    Kasmaya gerek yok , keyfim yerinde sıkıntısız wattmansiz oynuyorum

• hwogk H kullanıcısına yanıt
    Hocam bu destekler şart mı? Yapılmazsa ne gibi sıkıntılar olabilir?

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Valla şimdiki yeni anakartlarda PCI-E Steel Armor diye bir şey var.
    PCI-E Steel Armor: Protecting VGA cards against bending and EMI. Artı sağladı falan ifade edilmiş.

Bu desteklere gelirsek yine aynı mantık, ağırlık dengesiz dağıldığı için desteksiz uzun zamanlı kullanımlarda eğilme yapabilir kart, elektiriksel etkileri var mıdır bilemem dengesiz basıncın bağlantı noktalarına.Şimdiki ekran kartım 1300gram falan 4 senesi falan vardır desteksiz kullandım öyle çok dikkatli bakarsam PCIe tırnağından sonra hafif bir eğiklik var gibi gözüme çarpan çok dikkatli bakılırsa. Su terazisi ya da teldeki uygulamalarla falan da olur çek edilse daha iyi anlaşılır tabi.Etse etse yarım derece eder heralde.

Şart mı kısmı ise değil heralde ama bana sorarsan atıyorum o destekden almadım 120lira verip başka çözüm üretir yine koyardım herhangi bir şeyden destek.He şimdi bakarsan msi rtx kartlarında kutu içeriğine o desteklerden de koyuyor.Başka firmalarda koyuyor mu bilemem.

• sy1979 S kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar.
    Sanırım sizde Strix 5700 XT kullanıyorsunuz.
    Asus tweak bende sorunlu çalışıyor.
    Şöyleki;
    Sıcaklık verilerini ve trendini gösteren pencere donuyor, değerler sabit kalıyor ve kapatamıyorum.

Siz, böyle bir problemle karşılaştınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.